Numer Raz - ŻYJE SIĘ TYLKO RAZ (2026)
- marmolad_k2
Re: Numer Raz - ŻYJE SIĘ TYLKO RAZ (2025) [ZAPOWIEDŹ]
Nie był wysłany 6 miesięcy temu, tylko 9!!!
To niezła beka, ale że Numer jest ciumciokiem to każdy wie i Tede niech lepiej pokaże wyższość nad Mesem, a nie na przetarganym przez życie Numerem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Co w tym SMSie było takiego, bo nie oglądałem wczoraj?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Producent Numera zaprosił Tedego na ich płytę
Popi.jaku
Haha ale prank ze strony Numera nono, zaprosić tedego na swoją płytę i zobaczyć jak zareaguje 

Boki zrywać, ostatni raz tak się śmiałem do rozpuku jak Szwagier jeszcze nagrywał SmiechaweTV
Boki zrywać, ostatni raz tak się śmiałem do rozpuku jak Szwagier jeszcze nagrywał SmiechaweTV
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- Haczapurjan
Tak sobie słuchałem właśnie „Ławka, chłopaki z bloków” i mam taką rozkminkę co do tej nadchodzącej płyty.
Rozumiem, że Numer będzie chciał odbyć jakąś mniej lub bardziej sensowną trasę koncertową w ramach nowego albumu. Na pewno to nie będzie nic z przytupem, to jasne, ale tak się zastanawiam nad ewentualną frekwencją.
Koleś może nie jest totalnym nołnejmem, ale z pokolenia Zillenialsów mało kto go kojarzy, a z Zetek to już chyba totalnie nikt. Jak by taka impreza miała się odbyć? W Wawie to pewnie jacyś znajomi by przyszli, ale załóżmy, że chciałby grać koncert tak jak ostatnio w Gliwicach, czy jakimś kurwa nie wiem, Rybniku czy coś takiego, to przecież na to nikt kurwa nie przyjdzie. Przypomniał mi się koncert Molesty (albo to był samego Vienia) sprzed kilkunastu lat, gdzie przyszły chyba cztery osoby.
Co sądzicie ogólnie właśnie o koncertach takich raperów, którzy dawno temu wypadli z obiegu, a nawet jak w nim byli, to też nie mieli zaznaczonej jakiejś wyraźnej pozycji, tylko grali raczej drugie skrzypce, jak właśnie Numer w WFD, będąc wiecznie w cieniu Tas De Flaka?
Rozumiem, że Numer będzie chciał odbyć jakąś mniej lub bardziej sensowną trasę koncertową w ramach nowego albumu. Na pewno to nie będzie nic z przytupem, to jasne, ale tak się zastanawiam nad ewentualną frekwencją.
Koleś może nie jest totalnym nołnejmem, ale z pokolenia Zillenialsów mało kto go kojarzy, a z Zetek to już chyba totalnie nikt. Jak by taka impreza miała się odbyć? W Wawie to pewnie jacyś znajomi by przyszli, ale załóżmy, że chciałby grać koncert tak jak ostatnio w Gliwicach, czy jakimś kurwa nie wiem, Rybniku czy coś takiego, to przecież na to nikt kurwa nie przyjdzie. Przypomniał mi się koncert Molesty (albo to był samego Vienia) sprzed kilkunastu lat, gdzie przyszły chyba cztery osoby.
Co sądzicie ogólnie właśnie o koncertach takich raperów, którzy dawno temu wypadli z obiegu, a nawet jak w nim byli, to też nie mieli zaznaczonej jakiejś wyraźnej pozycji, tylko grali raczej drugie skrzypce, jak właśnie Numer w WFD, będąc wiecznie w cieniu Tas De Flaka?
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2025, 18:29 przez Haczapurjan, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma szans na żaden koncert poza wwa to chyba oczywiste. Eldo przestał grać bo imprezy były odwoływane ze względu na słabą frekwencję no a gdzie Eldoka, który regularnie wydawał albumy a gdzie numer z 3 solówką w ciągu 21 lat
- Haczapurjan
No to fakt, a w sumie szkoda, bo zawsze lubiłem jego głos i ten singiel promujący płytę też całkiem spoko, tylko bym tego refreniarza wyjebał. Może być przyzwoity album
- gods bidness
Eldo teraz ma jakąś trasę z OSTR, pewnie na jego plecach, ale to dobrze. Good on you, OSTR.
- Haczapurjan
To może Numer na plecach Penera? W końcu mają wspólny kawałek.gods bidness pisze: ↑07 wrz 2025, 18:49 Eldo teraz ma jakąś trasę z OSTR, pewnie na jego plecach, ale to dobrze. Good on you, OSTR
- gods bidness
Mają rozbieżny target, bo Peja ma Mariuszy z Brighton koło 40-stki, a Numer nie ma żadnego (ale Mariuszy będzie nudzić).
- Haczapurjan
Chciałbym żeby Numer przejął fanów Tedego
Słuchaczom Tedego w końcu się znudzi to festynarstwo i przejrzą na oki jak Mes Numer wyda płytę
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- gods bidness
Oki powinien zsamplować Peji "przejrzyj na oki" i zrobić z tego chopped and screwed refren.
Peja by się pewnie obraził, że bez pytania.
Peja by się pewnie obraził, że bez pytania.
- Haczapurjan
Numer już parokrotnie deklarował, że na tej płycie „zamknie klamrą” znajomość z byłym kolegą i nie będzie strzałów w powietrze, bo ma dość bycia Szwajcarią.
Dodatkowo Peja dograł się na płytę, więc jakby to było na kawałku z Peją, to przecież Wieprz by się zagotował jak samowar
Dodatkowo Peja dograł się na płytę, więc jakby to było na kawałku z Peją, to przecież Wieprz by się zagotował jak samowar
- gods bidness
Ale to nie będzie diss, tylko zamknięcie tematu i przedstawienie swojej wersji wydarzeń i relacji z psychopatą Jackiem G.
(A więc zaboli jeszcze bardziej niż wyzywanki).
- Haczapurjan
A w razie gdyby Jaca zaczął szczekać na lajwach, to Numer nagra storkę, w której powie, żeby go nie wkurwiał, bo mu zapierdoli jeden Numer w mordę Raz i Tedzik się obsra i zacznie pytać Kiełbasę czy ma drugi paralizator, ewentualnie czy by się przeprowadził do niego na tydzień chociażgods bidness pisze: ↑11 wrz 2025, 13:34 Ale to nie będzie diss, tylko zamknięcie tematu i przedstawienie swojej wersji wydarzeń i relacji z psychopatą Jackiem G.
z kiełbasą też jest chyba pokłócony
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
nie. na lajwach go za każdym razem pozdrawiam jak jest o nim mowa
- Haczapurjan
Tede mu normalnie lajkuje zdjęcia na Insta i się nawzajem followują, więc nie. W 2021 miał być zresztą na koncercie w Kato, ale siedział chyba w Tajlandii i nagrał jakiś filmik.
Po prostu Kiełbasa ma rodzinę, żyje sobie aktywnie i poza epizodycznym „bezelowaniem” nie miał pewnie czasu i ochoty robić za przydupasa Tedego na filmikach, bo jest na to za poważny