[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Że Mes będzie w świetnej formie w trakcie tego beefu to już było czuć przy God Bless.
Pusty ten diss jak output tedego po obsraniu spodni. Do tego chujowo nawiniete w wiekszosci. Absurdalnie chujowe to intro na pierwszym bicie, na chuj to rapowal? To juz wolalbym przez 3 minuty sluchac mesa wyliczanki mieszkaniowej na psycho przewozce
- JESTEM_HIPHOPEM
@2rzyn
NO JA ROZUMIEM, ŻE MASZ NISKIE WYMAGANIA WZGLĘDEM RZECZYWISTOŚCI
Hip Hop Dupa.
ładnie rozjebany landlord. Ciekawe czy czeka nas jeszcze jakaś beczka z jego strony, może poznamy rok urodzenia babci albo aktualny stan konta.
To. On lekko zalatuje tu Winim co biorąc pod uwagę krytykę flow Winicjusza jest dość zabawne. Ale w sumie to on od dłuższego czasu ma tendencje do tego. Mnie w każdym razie po raz pierwszy w tym beefie naprawdę ciężko się tego słuchało. Jakieś to takie no nie wiem noCCORD pisze: ↑05 wrz 2025, 11:02 Muszę powiedzieć, że nie słuchałem nigdy Tedego, także może po prostu nie jestem przyzwyczajony, ale dużej części trzech komór słucha mi się źle przez to, że on tam często brzmi jakby cedził te słowa, siląc się na dokładność, jak ja, gdy za dużo wypiję. Nie mam problemu zrozumieć, ale coś w tej manierze mnie drażni,
no właśnie w przypadku Mesa nawet predykcji sensownej nie postawicie, bo kto by przed Samicą Psa przewidywał jaki ten diss będzie.
Kto był mądry to chociaż wiedział, że będzie dobry.
Kto był mądry to chociaż wiedział, że będzie dobry.
brawo mietek wykoncypowales kolejny absurdalny parametr do oceny dissow
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Tede już wygral ten beef. Psychologicznie. Biznesowo. Mes chciał mu skończyć karierę, a Tede jak to Tede, po nim to spłynęło. Muzycznie psycholandlord nieco lepiej, ale kariery to raczej ten diss mu nie poprawi, a raczej wrecz przeciwnie.
Nawet 1000 kolejnych stron tego tematu wychwalajacych Mesa tego nie zmieni.
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
Kim ty w ogole kurwa jestes pajacu?JESTEM_HIPHOPEM pisze: ↑05 wrz 2025, 11:25 2rzyn
Dajcie mi tu tego hiphopa klopa tu
Pokaze mu jak dziala lanlord psycho crew
ciekawe co mietek i 2rzyn powiedzieliby jakby mes wrzucił jak pierdzi pod bit, padł tu taki pomysł na początku tego tematu
Możesz się śmiać, ale czy jakąś częścią goatowości Belmo nie było to że potrafił tak dobrze podać taką nieobliczalność.
To.Karkovsky pisze: ↑05 wrz 2025, 11:30 Tede już wygral ten beef. Psychologicznie. Biznesowo. Mes chciał mu skończyć karierę, a Tede jak to Tede, po nim to spłynęło. Muzycznie psycholandlord nieco lepiej, ale kariery to raczej ten diss mu nie poprawi, a raczej wrecz przeciwnie.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Napisalbym ze chujnia obesrana. Co ja poradze ze mes wypuscil dwa sztosiwa
no mam właśnie nadzieję że ludzie będą kupować płytę bo Mes jest w sztosie i to będzie super płyta wierzę.
Belmondo to nieobliczalnosc (muzyczna ofc) typu ronaldinho, a mes typu kamil grosicki
świadomość swojej ignorancji
No nie, skill Mesa > Belmo.
Muzycznie też jest wyżej.
Belmondo ma wspaniały głos i bardzo dobry gust. Co pozwala mu nawet w punku się odnaleźć.
U Mesa gust leżał aż do teraz
Muzycznie też jest wyżej.
Belmondo ma wspaniały głos i bardzo dobry gust. Co pozwala mu nawet w punku się odnaleźć.
U Mesa gust leżał aż do teraz
To że wygrał to na 95% wiadomo, ale to że równocześnie ten diss ostatni to straszliwa słabizna to druga sprawa. Nikt raczej nie powie że Mes wygrywa, ale te 3 komory to taki tryhard. On się tam tak nadyma momentami że tu pancze Ryszarda na Pelsona Mes by mógł cytowaćKarkovsky pisze: ↑05 wrz 2025, 11:30 Tede już wygral ten beef. Psychologicznie. Biznesowo. Mes chciał mu skończyć karierę, a Tede jak to Tede, po nim to spłynęło. Muzycznie psycholandlord nieco lepiej, ale kariery to raczej ten diss mu nie poprawi, a raczej wrecz przeciwnie.
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2025, 11:35 przez mario995, łącznie zmieniany 1 raz.
Nazwałem to Punkiem, nie wiem czy to podlega jakiejś oficjalnej klasyfikacji czy nie.