[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
234
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 402

Awatar użytkownika
gods bidness

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: gods bidness »

Każda blizna przypomina, Mars jest ojczyzną
Nadal mówię pizda, kiedy Tede jest pizdą
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

No jest to tutaj za duzy hejt na 3 komory imo, przecież w koncu dostalismy choc namiastke starego Tedzika, gdzie ma jakakolwiek charyzme a nie smutne gowno jak dedlajny. A że teraz Tedzik juz jest stary to wygląda ze sie juz wyplul z tego ognia.
Jestes debilem ze skillem > jakies kurwa dupy silencio czy obsrane outputy
jerzy_klemens_werner

Post autor: jerzy_klemens_werner »

Ojej, to jest asłuchalne :/ czego by tam nie nawinął to jest po prostu asłuchalne, a nie nawinął nic ciekawego. To będzie oficjalnie najsłabszy beef pl rapu
Awatar użytkownika
chaya

Post autor: chaya »

tak poza tematem beefu. mignał mi post, że hirek kiedys sie spłakał, że pół roku życia mu zostało. miał raka prostaty. wyleczył
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

teraz licze ze Mes nagra odpowiedz na tym bicie z rundy tres, bo wjazd tam to nadal jest najlepszy moment tego beefu i jedyne co zapetlam
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

jakby z tego 10 minutowego wyciag 3 najlepsze minuty dobrac bit który nie muli bani i nawinąć jakoś ładnie to by był dobry diss.
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

Muszę powiedzieć, że nie słuchałem nigdy Tedego, także może po prostu nie jestem przyzwyczajony, ale dużej części trzech komór słucha mi się źle przez to, że on tam często brzmi jakby cedził te słowa, siląc się na dokładność, jak ja, gdy za dużo wypiję. Nie mam problemu zrozumieć, ale coś w tej manierze mnie drażni, nawet jeśli momentami brzmi fajnie flow, fajnie zarymowane, czy coś.
Awatar użytkownika
Mietek

dla mnie najgorsza krytyka dissu jaka może być to że nikt tego dla przyjemności nie odpali 2gi raz, i ten diss Tedego pod to podlega.

Nawet ludzie, którzy mówią że wygrał Tede nie powiedzą że z chęcią by posłuchali 2gi raz tego.
Awatar użytkownika
LuvSic

Post autor: LuvSic »

z chęcią słyszalem całe 3 komory 3 albo 4 razy, a same drimlajny tyż wincy
ugułem wszystko z tego beefu leciało na ripicie wincy lub mniej
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Mietek pisze: 05 wrz 2025, 11:05 posłuchali 2gi raz tego.
Pierwszą część wywalić i normalnie można słuchać, zwłaszcza tej ostatniej części.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Mietek

ciężko uwierzyć, ale okej, widocznie się pomyliłem.

Ja autentycznie odczuwam coś między odruchem wymiotnym a bólem głowy słuchając.
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2025, 11:08 przez Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
burundi

Post autor: burundi »

Mietek pisze: 05 wrz 2025, 9:28 Moim zdaniem problem polega na tym że wciskacie tych raperów do jakichś foremek waszych oczekiwań zamiast zobaczyć kto co faktycznie nagrał i co czuł podczas nagrywania.

Tede moim zdaniem w 2 pierwszych dissach zagrał mega uczciwie, nie czuł nienawiści do mesa to pisał głównie o sobie, ale robił to szczerze i sprawnie to dostał od publiki że słabo bo nie tak sie powinno, bo powinien dojechac oponenta.

No nie powinien.

Tak długo jak napisał jak czuł to spoko.

Przestańcie patrzeć na dissy jako jakąś walkę a zacznijcie jak na prowadzenie konfliktu.

Coś szczerego i dobrze poskładanego nie może być słabe i takie były 2 pierwsze dissy Tedego. Dostał za to hejt.

Celem beefu nie powinno być zwycięstwo.

MES: Bo widzi pan, celem beefu, nie jest zwycięstwo.

TEDE: A co?

MES: To ja przepraszam, nie będę zastępował pańskich nauczycieli. Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i o tym rapują i śpiewają, a pan chce tylko zwyciężać beefy! To niech pan sobie dissuje i zwycięża dalej...

TEDE: Mam nadzieję, że będę miał z kim się dissować i zwyciężać dalej, panie mesie!

MES: Proszę pana, jak powiedział wybitny krzyworożanin, Wołodymyr Zełeński - na wojnie z bohaterską Ukrainą są rurrururuscy...

TEDE: Super!

MES: Oni zwyciężają sobie bezpiecznie od 3 lat, i zwyciężają sobie.

TEDE: Wie pan co, przykro mi, ale dobre wychowanie tutaj musi zastąpić faktografia: no jest pan debilem ze skillem i tyle.
Awatar użytkownika
Bane

Post autor: Bane »

@burundi Piękny post!
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
2do5

Post autor: 2do5 »

LuvSic pisze: 05 wrz 2025, 10:51 No dobra był jebany na początku, ale potem jak już sie beef na dobre zaczął to większość przestała to brać pod uwagę
jakby wypuścił bezwartościowy bitewnie cygaretkorap to prawdopodobnie szydera by się spotęgowała, pewnie psycha zaczęłaby siadać mesowi jeszcze bardziej od lawiny nieprzychylnych komentarzy itd, a jeżeli tede nagrałby coś odrobinę lepszego, bardziej prześmiewczego to już ogóle, no wszystko ma znaczenie, nikt na tym etapie chyba nie będzie wypominał kwestii samej obsuwy tak zwanej obsuwy kiedy beef trwa(?) w najlepsze

psycholandlord blisko od kompromitacji cwela, ale jednak jakoś(ć) dowiózł
Awatar użytkownika
LuvSic

Post autor: LuvSic »

coś tam dowiózł tru, ale czy to było warte 3 tygodni, przeca tam poza refrenem i dwoma linijkami to dużo nie było

jaki kurs na to, że będzie 400 stron zanim sajko landlord babydaddy odpowie?
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

Mietek cos zalozyl bo on tam i chuj musi byc, 3 razy sluchalem, mimo wszystko jako stary fan Wieprz wzial mnie senymalnie na "Mróz" (top 5 SPORTU) i 69 ( top 5 dissow Wieprza) a Drimlajny akurat przyjemne, z tych lajnow najlepsze.

Na slizgawce lubimy ogladac badz czytac perypetie ludzi z problemami natury psychicznej wiec Mes, ktory
jeszcze pol roku temu byl tu najbardziej hejtowanym raperem, zaczal pokazywac ze juz mu sie konkretnie odkleilo i ma obled w oczach to nagle zdobyl tu duza sympatie.
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

Post autor: JESTEM_HIPHOPEM »

Haczapurjan pisze: 05 wrz 2025, 1:33 @JESTEM_HIPHOPEM No i coś ty kurwa wypuścił?
TO CO CHCIAŁEM JA, A NIE TO CZEGO OCZEKUJE JAK SŁUSZNIE ZAUWAŻYŁEŚ ŚLIZGOWA BAŃKA. TO JA TU JESTEM HIPHOPEM.
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

coś tam sobie wziąłeś do serca nie pierdol
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

nie oznaczajcie tej prowokacji, co udaje Tedego
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

Masz jakąś bliznę :bowdown:

Mes daje vibe suja ths klika dareczka cyk
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
ODPOWIEDZ