Mes wielokrotnie odnosi się do zasad ulicy/kryminału, a wiadomo jak nazywa się osoby biorące chuja do dupy w tym świecie
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- Vasco de Balboa
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Szczegolnie jak bierzesz pod ogon, co ty tworzysz mieczyslaw dzisiaj, w tym beefie wiek dziadka jest relewantny, a siadanie na butle ma nie być?
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2025, 9:03 przez eddy_wata, łącznie zmieniany 1 raz.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
już nie wkręcaj jakiejś homofobii
po prostu mes się kreuje na wielkiego ruchacza (heterycznego)
czyli sam wystawia swoje zycie seksualne na pokaz
nic nigdy o byciu bi/gejem nie wspominał
dojechanie go za to jest dojechaniem - bo pokazuje hipokryzje
i pewnie uderza w punkt ktrego sam mes sie wstydzi
po prostu mes się kreuje na wielkiego ruchacza (heterycznego)
czyli sam wystawia swoje zycie seksualne na pokaz
nic nigdy o byciu bi/gejem nie wspominał
dojechanie go za to jest dojechaniem - bo pokazuje hipokryzje
i pewnie uderza w punkt ktrego sam mes sie wstydzi
Belmondo dosłownie sprzątał pokój rafalali przebrany za pokojówe a i tak jest goatem lat 2010.
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2025, 9:05 przez Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Oportunistycznyebaka
Może Mes to kryptogej, dobierał się do tych młodych żbików, później coś odjebal z jakimś transem i dlatego zostawiła go babymomma?
- Cz4rny1337
- Moderator
po prostu jacek sugeruje, ze muzyka Mesa w ostatnich latach to już nie R A P i on już nie rozumie tylko pseudo artystokratyczne artystyczne pierdolenie dla pedałów - co ergo robi z niego część tej pedalskiej sztuki nowoczesnej, czego nie rozumiecie

Dla mnie jakby wynikły zdjęcia Mesa gdzie też się bawi w jakieś sissy to by też nie miało znaczenia, na koniec liczy się tworzona sztuka. I ta jest u Mesa lepsza niż u Tedego.
- Haczapurjan
- scam_sakawa
Dziękuję serdecznie mordo, a przychodzą Ci jeszcze jakieś wywiady do głowy? Kojarzę jeszcze ten na polu, po jakimś koncercie chyba, gdzie Tede nazwał Rysia przy okazji idiotą.Sivestro pisze: ↑05 wrz 2025, 8:48Poprzedni rant Jacka miał miejsce w Tedenoveli 58.scam_sakawa pisze: ↑05 wrz 2025, 8:37 Moglibyście proszę podlinkować mi jakie wywiady/live'y były w trakcie beefu, gdzie padają nawzajem tematy odnośnie oponentów?
Ja kojarzę tylko:
1. Wywiad Mesa z Winim
2. TEDENOVELIVE #??
3. TEDENOVELIVE #61 - z wczoraj
Nie pamiętam, który to numer TEDENOVELIVE poprzedniego lajwa, tu też proszę o uzupełnienie.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Spodziewalem sie ze chuj z tego wyjdzie po tych postach hirka i wuwunia ale i tak jestem zaskoczony az tak niskim poziomem tego dissu, podkreslam DISSU, nie kawałka, bo jako kawalek to jest nawet spoko, natomiast dissem to jest absolutnie chujowym i tak jak bodajze @gogi zauwazyl, gdzie tu kurwa sa jakies argumenty i brudy? Więcej ciekawych rzeczy wyciagnal w tym livie wczorajszym, nie rozumiem kurwa jaki jest sens pierdolic o tym przy donejtach od bortwicka zamiast w dissie jak na rapera przystało. I o chuj chodzi z tą pierwsza częścią, to jakis follow up którego nie skumalem? Jazda na sentymentach w kolejnych częściach, może ze 2-3 dobre linijki na 7 minut (nie liczę tego intro z dupy) no to jest kurwa żenada
Tak, był ten wywiad na kanale LenyTV na YT. Poza tym jeszcze trochę było w Tedenoveli 59, ale już mało.scam_sakawa pisze: ↑05 wrz 2025, 9:07Dziękuję serdecznie mordo, a przychodzą Ci jeszcze jakieś wywiady do głowy? Kojarzę jeszcze ten na polu, po jakimś koncercie chyba, gdzie Tede nazwał Rysia przy okazji idiotą.Sivestro pisze: ↑05 wrz 2025, 8:48Poprzedni rant Jacka miał miejsce w Tedenoveli 58.scam_sakawa pisze: ↑05 wrz 2025, 8:37 Moglibyście proszę podlinkować mi jakie wywiady/live'y były w trakcie beefu, gdzie padają nawzajem tematy odnośnie oponentów?
Ja kojarzę tylko:
1. Wywiad Mesa z Winim
2. TEDENOVELIVE #??
3. TEDENOVELIVE #61 - z wczoraj
Nie pamiętam, który to numer TEDENOVELIVE poprzedniego lajwa, tu też proszę o uzupełnienie.
No w tym środkowym numerze jest moim zdaniem sporo dobra plus celnych i/lub kąśliwych uwag.
Tak czy inaczej, w całości raczej nie przesłucham tych 10 minut już nigdy, nie da się i nawet nie ma po co.
Tak czy inaczej, w całości raczej nie przesłucham tych 10 minut już nigdy, nie da się i nawet nie ma po co.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
nikt linijek Tedego nie dostrzega nawet jak są dobre, bo są tak kijowo wyeksponowane.
I komentarz wyżej kurwa potwierdza.
I komentarz wyżej kurwa potwierdza.
A to swoją drogą.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
No ja sie nie zgodzę bo argumentow najwiecej w tym dissie ze wszystkich tedasa:
a) koledzy przemocowcy
b) gangus online
c) pimp online (kryptogej)
d) wysmial audi tedego a przesiadl sie z merca coupe za pol banki do vintage maserati dla niepiśmiennej służby
e) artystokracja online
f) dystans online, luzik w kawalkach, a spocony odpowiada na komentarze na socialach
a) koledzy przemocowcy
b) gangus online
c) pimp online (kryptogej)
d) wysmial audi tedego a przesiadl sie z merca coupe za pol banki do vintage maserati dla niepiśmiennej służby
e) artystokracja online
f) dystans online, luzik w kawalkach, a spocony odpowiada na komentarze na socialach
....
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2025, 12:54 przez Noir, łącznie zmieniany 1 raz.
wow ale argumenty
Dla mnie jednak kluczowy jest argument Mesa.
1. Robię lepszą muzykę od ciebie.
Dla mnie jednak kluczowy jest argument Mesa.
1. Robię lepszą muzykę od ciebie.
relatywnie mocne w kontekscie beefu, no odkrycie faktycznie (ze wszystkie sa chujowe i nic na siebie nie maja poza wysmiewaniem znanych postaw - tede festyn w kolorowym samochodziku #nwj piotrek odklejony pseudoarystokrata narkoman) Jak mes ma slabe argumenty - liczy sie muzyka i wajbik i odkleienie, jak tede ma niezle argumenty plus niezla muzykalnosc - licza sie POTEZNE argumenty, taki obraz logiki twojej
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2025, 9:20 przez eddy_wata, łącznie zmieniany 1 raz.
No problem u Tedego poza tym że mało co idzie zapamiętać z tego nowego dissu to to że brak tu jakiejkolwiek mocy. Nawet jak zapowiada że ooo teraz będzie dojazd za fanów itp. to wychodzi kapiszon. On brzmi jakby bardzo chciał, a nie mógł. Słynne GDZIE JEST ONAR RA RA RA CZY KTOŚ WIDZIAŁ ONAAAAAARAAAAAAAAAA zjada całe to 10 minut