[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
234
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 402

Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: Burak »

niezły gaslighting giermkowie tede uprawiali przed dissem naprawdę props
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
YP_

Post autor: YP_ »

mysle, ze mes musi rozprawic sie z tymi plotkami o niebieskiej karcie i pjusie. ludzie sluchaja i zaczynaja wierzyc w takie rzeczy.
ja sam chcialbym wiedziec, bo jak mam sentyment do mesa i uwazam go za jednego z najlepszych raperow w kraju, to przemocy nie toleruje
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Liczę na szybką odpowiedź Mesa, jeszcze w tym miesiącu
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

chciałeś wjechać jak Mes, kurwo nie masz panczy tu
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Kurwa, ale to było męczące przesłuchanie tego
Prawie 10 minut charczenia, to jednak ponad limit
Btw to jedna z lepszych karma is a bitch w polskim rapie, że Tede w beefie z płomieniem jechał po Onarze, że mu pada gardło, a w 2025 Onar brzmi czyściej niż Tede
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

No i beef zakończony mozna się rozejsc. Widzieliscie w ogóle relacje tą storke Mesa o tatuazach? :what: :bag: "to jest blizna. Masz ma-masz jakas, masz blizny?" ja pierdole zeby to sie nie skonczylo tak jak Jaca mówił bo chlopakowi siadla psycha totalnie. Jak dla mnie Mes mógłby nagrać płytę zajebistych dissów, ale i tak już jest skończony. Nie ma żadnych argumentów, poza tym jest zalosnym, małym człowiekiem.
"Mów prawdę bo to nie blizny
One nie robią z ciebie mężczyzny".
A co do najnowszego dissu. Słaby no. Najlepsze z tego beefu to ten temat.
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2025, 6:34 przez Karkovsky, łącznie zmieniany 1 raz.
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

Post autor: JESTEM_HIPHOPEM »

DZIEŃ DOBRY
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

YP_ pisze: 05 wrz 2025, 4:50 mysle, ze mes musi rozprawic sie z tymi plotkami o niebieskiej karcie i pjusie. ludzie sluchaja i zaczynaja wierzyc w takie rzeczy.
ja sam chcialbym wiedziec, bo jak mam sentyment do mesa i uwazam go za jednego z najlepszych raperow w kraju, to przemocy nie toleruje
Do Niebieskiej Karty nie trzeba kogoś fizycznie tłuc, "wystarczy" szeroko pojęta przemoc psychiczna chociażby, albo nie wiem, zostawianie Lil Rycha bez opieki.
Jeśli Mes odwalał po pijaku, a widząc co wyrabia w socialach można śmiało założyć, że mógł i to odwalanie byłoby mocno nieprzyjemne, to na spokojnie mógłby mieć Niebieską.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

Z tymi bokserami wagi damskiej to pewnie Tuniziano i Peja. Tym bardziej, że Jacek ostatnio wyciągał wywiad Ryszarda ze ślizgu w którym opowiada historię wpierdolu jakiejś patusce.

Drimlajny nie takie złe, nawet jest kilka ładnych pcociskow, no ale złamanie to za malo. A to gówno co ma być mrozem i follow up do 69 to wyjebac.

Co Piotrek może dać? No jak do tej pory zrobił dwie pioseneczki i kurwa żadnego dissu, wątpię że trzeci będzie odmienny.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

JESTEM_HIPHOPEM pisze: 05 wrz 2025, 6:00 DZIEŃ DOBRY
Panie, jaki dobry? Zaczął się rozczarowaniem o północy.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Dobra, no to wrażenia:
- bardzo fajny pomysł z trzema częściami, każda w innym tonie
- podobało mi się jak rapował, wreszcie się rozruszał dziadek, wcześniejsze lajny miały wajb znudzonego pracownika biurowego, teraz czuć było że to nie mumia jeszcze (dla mnie mocne uff, bo za chwilę sam będę w jego, kurwa, wieku :lol: )
- mocny zawód samą trzecią częścią - kiedy Jaca zapowiedział, że "no to tera się wyzywamy" to się ucieszyłem, bo pomyślałem że to będzie takie fajne domknięcie, pierwsza część storka, druga - faktyczne mięcho dissowe, a w trzeciej wesołe wyzywanie się od cweli, bez związku tylko o, bo tak
- lajwy zabiły ten diss. Wszystko, co powiedział w studiu trzeba było wrzucić do kawałka, także strzały w Numera czy ślizgawkę, byłoby dobry zabawowy kontent. Tego brakło zdecydowanie. Trza było pierdolić lajwa i zmienić trochę koncept kawałka i zrobić go w konwencji ulicznego wywiadu, telefonu z trasy do ziomków, wiadomości w tiwi czy czego tam. Albo pomieszać wszystko, czy coś w tym guście. Kurde, mógł go nawet nagrać jako specjalny odcinek Tedewizji albo wcielić się w terapeutę. Byłoby coś innego, byłby benger.
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2025, 6:56 przez dr zjeb, łącznie zmieniany 1 raz.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Sivestro pisze: 05 wrz 2025, 0:25
Jose pisze: 05 wrz 2025, 0:24 Jeszcze z jaką pewnością siebie zapowiada że koniec beefu

Mes ma do pustaka wystawione imo, oby się nie wyjebał na ryj i znowu nie zdissowal się sam

I niech jebnie go na szybko
Ale co ma wystawione? Xd

Nie widzę tu pola dla Mesa szczerze, w którym kierunku ma niby wystawione? Serio pytam
Może go jechać na 100 możliwych sposobów po tym dissie:
- że się podniecał pół dnia i live'a 10 minutowym rozpierdolem i wyszła woda z flaka
- może cisnąć tych jego budujących hajp yesmanów (służba mes potrafi czytać, a ta Tedego tylko klepać go po plecach)
- psychouliczna przewozka po obsranym Tedez który po pierwsze już kończy beef (a tak go nakręcał, miał tyle pomysłów i w ogóle mówił, że może to ciągnąć), mówi, że "my tu tylko rapujemy, po co bicie!!" (sam go zapraszał na chatę)
- że Mesa huj obchodzi ile jeździł tym audi
- na pewno się może odnieść do tego, co pierdolił na live i że to będzie farmazon skoro tego nie użył (tutaj też pole do redaktora Michalczewskiego, żeby wygrał beef z jednym i z drugim)
- że Tede odgrzewa w jednym kawałku dwa kotlety - jeden sprzed 25, drugi sprzed 20 lat

I pewnie coś się da jeszcze wyciągnąć, ale musiałbym przesłuchać drugi raz, ale niezbyt mam chęć. W każdym razie - przede wszystkim i tak chodzi mi bardziej o to, że dobry track Mesa bez autodissów pozwoli mu dowieźć wygraną w beefie i - co już chyba osiągnął - zyskać na tyle duża atencję, że ktoś sprawdzi jego nowy album.
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
scarz

Post autor: scarz »

10 minut dissu z czego trzy to storytelling, jak to drogówka sobie z nim zdjęcie robiła? Demencja starcza się Jackowi włączyła, czy o chuj tu chodzi?

Minimalnie lepiej niż poprzedni diss, ale wciąż nie rozumiem, jakim cudem mając za przeciwnika Tego Typa Mema nie chcieć (albo nie potrafić) go sensownie obśmiać i zbesztać. Facet jest parodią samego siebie, a Tede mimo wszystko dalej nic z tym nie robi.

Czytałem sobie wątek do śniadania zanim diss odpaliłem i widzę, że coś o niebieskiej karcie się przewijało, to myślę sobie, że nareszcie jakieś cięższe działa wytoczył, wreszcie kompromitująca prywata, a tu taki chuj, bo nic o tym w kawałku nie ma.

Niesamowite, że Mes to naprawdę może wygrać. Co prawda w mocno schizofrenicznym stylu, którego się po nim nie spodziewałem, ale nawet mu do twarzy w nim. Zaskakująco trafnie opisał postawę Tedego w tym beefie “suka jest robotna, ale robi byle jak”, bo sra tymi dissami, z 17 minut ich nagrał, a panczy i sensownych linijek to jest w nich na półtora skitu.
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Miało byc rano 329.5 a tu marnw 398 co pokazuje jak słaby był Jacula w tym słabym beefie, Mesiwo dzwoń do lokalnych biznesmenów i nakurwiasz hurt po którym w narkotycznym szale powstanie wreszcie DISS a nie piosenka. Słabszego TDF już chyba nie będzie a Mes też już nie będzie rosnal z formą.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

Dajcie napisy, bo się nie da zrozumieć co on sapie w tym dissie
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

dr zjeb pisze: 05 wrz 2025, 6:49 lajwy zabiły ten diss. Wszystko, co powiedział w studiu trzeba było wrzucić do kawałka
Obsrany output nie pozwolił. Vibe ziomka, który pisze lasce na tinderze co to z nią nie zrobi jak się spotkają, a jak do spotkania dochodzi to siedzi pospinany i przytulenie dla niego to już szczyt możliwości (koreluje to z tymi szumnymi zapowiedziami zniszczenia kariery a abel i wuwunio razem z hirkiem wroną to skrzydłowi co mówią, że faktycznie niezły z niego ruchacz). Z zapowiedzianego ruchania wyszedł flak, zawód (a miał wzwód). No nic, czekane na odpowiedź Arystokraty :dunno:
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Knur w poranku, dumny z siebie jak sam skurwysyn xD
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Spoiler

Obrazek
Obrazek
Obrazek
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Masz jakąś blizne stulejo ? :bowdown: :bowdown:
Ależ brutalna jest ta rap gra
jasnejasne

Post autor: jasnejasne »

Straszna paraolompiada ten beef :crazy:

Jałowy Tede będący cieniem samego siebie, bez ognia i bez beki, i Mes kaleka.

To nie jest walka o to kto kogo rozjebie, tylko kto mniej się wyjebie o własne sznurówki.
ODPOWIEDZ