Sentino
- marco_pantani
Re: Sentino
Chyba sam usunął, bo jak się spróbuje wejść w jakiś utwór mając link (np. Pistolet), to wyświetla Ten film został usunięty przez użytkownika, a nie zablokowany przez prawa autorskie.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
panie sebastianie bo się obrazimy i zostanie ci tych 200 słuchaczy z niemiec
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Sentino pisze:Spotify jest. To nie z mojej intencji. Chodzi o prawa wydawnicze i przywłaszczenie sobie kanału przez wytwórnie z którą pracowałem. To tez moja historia jakby nie było. Ale mam prawo pójść dalej. Kto mówi ze nie będzie polskiej muzyki w przyszłości ? Może wiem więcej od was i jak ktoś jeszcze nie ma tej muzy niech streamuje lub kupi lub ściągnie.
na SenTV wracają polskie kawałki.
Sentino właśnie na insta zapowiada wpierdol i powrót na scenę polskiego eRAPe. 2020 może być całkiem ciekawy
jak zapowiadam wpierdol ściągam okulary
- zemsta1kadluba
- przedszkolanek
tusk stchórzył to wraca sentino
ale spokojnie, jeszcze mu się może do jutra trzy razy odmienić
oby nie
ale spokojnie, jeszcze mu się może do jutra trzy razy odmienić
oby nie
Z tegoinsta story wynika tylko że sentiś przez featy itp. wróci na salony obojętnie w jakim języku, a jak dany suby to puści następny singiel, chyba że coś przeoczyłem
Jeśli chodzi o Malika to prędzej wspólne kawałki niż dissy
Spoiler
- zemsta1kadluba
jakby tak było to ładnie kurwa koleżka którego rozpromował w Polsce i de fakto nadał mu styl, ten sam który wyjebał się na niego jak zrobił się przypał jak ostatnia chorągiewa.
Wspólne nagrywanie z takimi osobami to brak szacunku do samego siebie
Wspólne nagrywanie z takimi osobami to brak szacunku do samego siebie
mołpy są kozackie
- KillerCroc
Sądzę że Sentino zrobiłby to bez problemu, jest w pozycji rapera który nigdzie nie ma stałego fanbaseu i jego ostatnie kawałki kręcą mniej więcej po 50k - 100k wyświetleń
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
- rakieta_rakieta
nie liczy się ilość ale jakość fanbase, wszyscy przeminą, Sentino zostanie.KillerCroc pisze: ↑06 lis 2019, 10:12 Sądzę że Sentino zrobiłby to bez problemu, jest w pozycji rapera który nigdzie nie ma stałego fanbaseu i jego ostatnie kawałki kręcą mniej więcej po 50k - 100k wyświetleń
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
Przecież malik się chyba na diho nawet wyjebał, a co dopiero żeby powiedział że jest od sebka.
- KillerCroc
Przecież na Tijarze był feat Diho (który notabene był fajną zwrotką bez ani grama żenady dla odmiany) a to że ostatnio nie nagrywaja razem to mnie nie dziwi po wybrykach na Orangutanie 
no tak, na pewno autor linijek
albokurwo pluj mi na kutasa, jaja oblizuj
jest głęboko zniesmaczony potrzebami fizjologicznymi Orangutanaw chuju mam, wyjebane jajca
- KillerCroc
No dobra ale kwestia jest tego że Malik na takich linijkach zrobił przewózkę i swoją personę i ludzie się tym u niego zawsze jarali, od siadania na jajach minicooperkiem, poprzez jakieś wróc lessi czy sikanie na kurwy etc. dochodzi do tego ta uliczna przewózka i wersy które mogą jego słuchaczom imponować. Jeśli można mieć na płycie Boneza to po co mieć mniej-uzdolnioną wersję samego siebie? Diho robi to samo tylko gorzej i bez jakiegokolwiek wyczucia żenady bo o ile Malik sobie jeszcze tam czasami na tej granicy stąpa to Diho już dawno poza nia wyjebał
Ja jestem zdania że w tej chwili feat Diho by mu nic nie dał a mógłby jedynie zaszkodzić, widziałbym ich tylko w konwencji jakiegoś bekowego kawałka i tyle, nie mówię przecież że mam racje ale ja tak odbieram całą sytuacja.
Ja jestem zdania że w tej chwili feat Diho by mu nic nie dał a mógłby jedynie zaszkodzić, widziałbym ich tylko w konwencji jakiegoś bekowego kawałka i tyle, nie mówię przecież że mam racje ale ja tak odbieram całą sytuacja.