Patrząc nie tylko na muzykę ale też wywiady i ogólnie styl bycia to mam wrażenie, że Tede tak autentycznie wyluzowany bez udawania był w okresie SPORT - 3HHaczapurjan pisze: ↑04 wrz 2025, 12:19Jeśli są, to zazwyczaj tacy, którzy wiedzą, że są chujowi i im nic innego nie pozostaje, np. Wini.
Tede przez długie lata pozował na kogoś z pseudodystansikiem, ale po fazie „odkucia” maski opadły.
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Wini.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
-
arystokrata91
Bajorson, Rogal, może Belmondo?
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2025, 12:47 przez Burak, łącznie zmieniany 2 razy.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- Haczapurjan
Nie no jeszcze na „Esende Mylffonie” i podczas beefu z Onarem w miarę też. Pamiętam tę akcję „Mordo ty moja” i te kasety z mordą Onara xddd.

^ to były chyba odtwarzacze mp3 a nie kasety
Tak to było na mptrujkach sprzedawane
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2025, 12:35 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Jakim Dariem dzis bedziemy ?
Czy jednak
Spoiler
Czy jednak
Spoiler
- Haczapurjan
to że zrobił jakąś kasetke z morda onara, albo podczas beefu z peją koszulki "jebac tedego" nie swiadczy o prawdziwym dystansie do siebie
.
Dodano po 41 sekundach:
Dodano po 41 sekundach:
No to mes jest niezlym spierdolencem, dzieki ze mi przypomniales ten wywiad u winiego.
przecież Wini uważa, że jest zajebistym raperemHaczapurjan pisze: ↑04 wrz 2025, 12:19Jeśli są, to zazwyczaj tacy, którzy wiedzą, że są chujowi i im nic innego nie pozostaje, np. Wini.
- Bunnymen77
Ja liczę na takie wersy (pewnie ich nie będzie), ale one zadziałają dokładnie odwrotnie, żaden liść na odmułkę tylko 100% złości, 100% wkurwienia, zero litości, zero przebaczenia, mes w trybie god mode.gods bidness pisze: ↑04 wrz 2025, 11:56 Liczycie na to, że Tede rzuci mocne wersy emocjonalno-psychologiczne co zadziała na Mesa jak liść na odmuł? I ten obniży lot i zejdzie na ziemię i mu odpowie też psychologiczną tyrą?
może dla beki to robi (tak jak mam nadzieję że robi Mes), a nie że spięty spocony siedzi
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- Cz4rny1337
- Moderator
przeciez oni o sobie nic kurwa nie wiedza, nic do siebie nie maja, wiec poleci seria inwektyw i chuj

- Bunnymen77
Jestem przekonany, ze wiedzą o sobie mase rzeczy, tylko kazdy ma tez mase przypalow na koncie i stad takie zachowawcze dissy (tedego)
Ja to widzę tak: Tede w wersji Liryczny Terrorysta przebrany za Rambo - teledysk z babymamą Mesa i lil'Richiem na pace F150 powoli patrolujący Wyględów. Stasiak gdzieś tam w tle buja głową (bo nadal nie umie rapować) jak ten niby-Kołcz u Mesa. Mezo z Masseyem pięką na ruszcie śWiniego pod blokiem Mesa.

to niech się pogodzą i nagrają dissy w negatywie : D
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno