Najbardziej niedoceniany raper w Polsce
- oKulTywowany
Re: Najbardziej niedoceniany raper w Polsce
diho
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Lagi
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
Roach
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
medi top glon
Może nie najbardziej niedoceniany (cięzko mi wybrać takiego naj), może już mało aktualne (choć wciąż coś tam nagrywa), ale wybieram rapera Bu. A czemu? Chronologicznie:
końcówka 90/wczesne 2000
Najjaśniejsza postać w Płonący Squat, flow, teksty półke wyżej niż reszta kolegów, dobry przekaz, 2001 podwójne rymy "los zaskoczył, cios zamroczył":
Podobnież w P.U.P. - Poeci Upadłego Pokolenia
zajebiste tyskie podziemie.
Jeden z najwybitniejszych polskich rap kawałków o jaraniu trawki, czyli Pojara:
klimacik rodem z Paktofoniki, świetny tekst.
Solo u Rahim - Dynamol sztos
Po wielu latach, w końcu solówka Bu - Byk (2013), mogę praktycznie słuchać bez skipów:
I Zezowate Sczyńście mixtape na propsie jak dla mnie:
Nadryziony Zębem Czasu również spoks
I na 3oda Kru Bu dla mnie był najlepszy.
Ten projekt z Metrowym, Skorup i HK Rufijokiem tak samo.
Jak na typa co robił rap na boku, bo całe życie napierdalał w fabryce Fiata, to szacun, każda zwrotka zawsze była przemyślana, dobrze poskładana, flow dopracowane. Bu zawsze taki mi zdawał się wporzo, pełen ducha i serducha, a zarazem spory dystans do siebie, świata. Setki kawałków, kolaboracji, aktywny na śląskiej scenie. Niektórym może przeszkadzać ślunska godka wpleciona w wersy, ja akurat lubię taki dodatek lokalnego folkloru.
Niech ten post będzie małą laurką dla niego. Mój ulbiony śląski raper, w chuj słuchałem kiedyś. A tak rzadko wspominany, że musiałem to nabazgrać.
I wspomnienie, jak kiedyś tak wyszło, że na HH Kempie Bu miał namiot 10 metrów od mojego i wtedy się nim ogromnie jarałem, ale ja wstydliwy chłopak byłem, to cały Kemp bałem się tam podejść, w końcu ostatniego dnia się spiąłem, wpadłem do skacowanego Bu, po podpis na płycie i dać propsy
końcówka 90/wczesne 2000
Najjaśniejsza postać w Płonący Squat, flow, teksty półke wyżej niż reszta kolegów, dobry przekaz, 2001 podwójne rymy "los zaskoczył, cios zamroczył":
Podobnież w P.U.P. - Poeci Upadłego Pokolenia
zajebiste tyskie podziemie.
Jeden z najwybitniejszych polskich rap kawałków o jaraniu trawki, czyli Pojara:
klimacik rodem z Paktofoniki, świetny tekst.
Solo u Rahim - Dynamol sztos
Po wielu latach, w końcu solówka Bu - Byk (2013), mogę praktycznie słuchać bez skipów:
I Zezowate Sczyńście mixtape na propsie jak dla mnie:
Nadryziony Zębem Czasu również spoks
I na 3oda Kru Bu dla mnie był najlepszy.
Ten projekt z Metrowym, Skorup i HK Rufijokiem tak samo.
Jak na typa co robił rap na boku, bo całe życie napierdalał w fabryce Fiata, to szacun, każda zwrotka zawsze była przemyślana, dobrze poskładana, flow dopracowane. Bu zawsze taki mi zdawał się wporzo, pełen ducha i serducha, a zarazem spory dystans do siebie, świata. Setki kawałków, kolaboracji, aktywny na śląskiej scenie. Niektórym może przeszkadzać ślunska godka wpleciona w wersy, ja akurat lubię taki dodatek lokalnego folkloru.
Niech ten post będzie małą laurką dla niego. Mój ulbiony śląski raper, w chuj słuchałem kiedyś. A tak rzadko wspominany, że musiałem to nabazgrać.
I wspomnienie, jak kiedyś tak wyszło, że na HH Kempie Bu miał namiot 10 metrów od mojego i wtedy się nim ogromnie jarałem, ale ja wstydliwy chłopak byłem, to cały Kemp bałem się tam podejść, w końcu ostatniego dnia się spiąłem, wpadłem do skacowanego Bu, po podpis na płycie i dać propsy
Smagalaz do tej pory wiosna i latem na odsłuchu
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
no i mops
/tak ten
/tak ten
Jędker - polska nie była gotowa na naturszczyka, który nie rapuje do taktu tylko według własnego widzi mi się, wiadomo że nie jest to jakiś genialny raper, ale na pewno jest bardzo znienawidzony przez użytkowników czapki typu full cap, którzy nie osłuchali się z jego płytami, albo mają za wąskie horyzonty muzyczne, niesłusznie
Oprócz tego zajebisty producent np:
Oprócz tego zajebisty producent np:
Spoiler
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Jak nie gotowa skoro WWO było bardzo popularne?
dejan zawsze mi sie wydawał w chuj niedoceniany i teraz jak starszy jestem to uważam tak jeszcze bardziej
Tylko przez Sokoła, ten album dzielony, gdzie jeden album był Sokoła drugi Jędkera, to była słuchana tylko wersja Sokoła, a Jędkera była hejtowana
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Niby tak, ale póki byli wspólnie to nie kojarzę żeby Jędker był jakoś szczególnie hejtowany.
.......
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2025, 21:05 przez saturn, łącznie zmieniany 6 razy.
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
- rany1odbytu
Również podpisuje sie pod słowami przedmówców o Bu i Płonącym Squacie. To że mimo tak chujowych bitów na "Dość milczenia" i tak chce wracać do tej płyty dla ich zwrotek to swiadczy o klasie tych panów.