Chyba nie masz dzieci. Każdy rodzic potwierdzi, że jak obrazisz mu Ryszarda, to nie spocznie dopóki cie nie dojedzie.
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
-
VerminatorX
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
https://x.com/K_Stanowski/status/196318 ... gr%5Etweet
Pancze na liberała platformesa jebacza pisu tedego same się nasuwają.
@JESTEM_HIPHOPEM dobra, Jacek, posłuchaj mnie - tak płaczesz, że ślizg to, ślizgerzy tamto, a w wywiadach nazywasz forum popłuczynami po forum ślizg.eu - widać, że ewidentnie zależy ci na wkupieniu się w łaski najbardziej opiniotwórczego medium hiphopowego w polsce, ale gdy tylko moneta się odwraca to na przekór postanawiasz robić dobrą minę do złej gry. mam jednak dla ciebie radę - jedyne co musisz zrobić to przysiąść na poważnie do tego dissa, pobawić się trochę flow, zacząć prowadzić ten beef według własnych reguł, a nie tylko odpowiadać na zaczepki mesa, bo prowadzenie beefu w reakcji to z góry przegrana postawa jak zaszczuty diler uwalony na dupe przy przesłuchaniu. wytocz działa koleś, zarzuć mesiowi twardy ril tok który wjedzie mu na ambicje, np że zrobiłeś w tej muzyce i dla tej sceny jakieś 100 razy więcej niż on, i on przy tobie jest jakimś pierdem na wietrze. tego typu gówno, a nie jakieś odzywki na zasadzie "chyba ty" którym są te twoje dissy.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
@JESTEM_HIPHOPEM ja również czekam I liczę na kozacki diss jak trzy korony wystarczy trochę spięcia i przejedziesz się po nim jak tak jak walec
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- przedszkolanek
ewentualnie możesz nawinąć, że twój dziadek urodził się w 1896
- Haczapurjan
O Jezu, ale transfer XDVerminatorX pisze: ↑03 wrz 2025, 15:06 https://x.com/K_Stanowski/status/196318 ... gr%5Etweet
Nie no, ogólnie najbardziej prominentne postaci w Kanale Zero, to przecież osoby sprzyjające mniej lub bardziej ostentacyjnie PiS-owi.
Stano, Mazurek, Igor Zalewski, w ostatnim czasie nawet Rokita.
Z takich otwarcie lewicowo-liberalnych to poza Tedzikiem jest Piotrek Połać i może jakiś Matczak, a no i Leśnodorski. Także mają tam całą paletę.
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2025, 15:14 przez Haczapurjan, łącznie zmieniany 1 raz.
- przedszkolanek
w ostatnim?
co najmniej od 10 lat
nawet?
chyba przede wszystkim
Jacek nie sluchaj tego pierdolenia i zacznij przede wszystkim od nadrobienia najwazniejszego tematu
viewtopic.php?t=9671
Dodano po 1 minucie 25 sekundach:
a mes? tego lamusa juz lygrys wyjasnil
viewtopic.php?t=9671
Dodano po 1 minucie 25 sekundach:
a mes? tego lamusa juz lygrys wyjasnil
Jakby Jacek wszedł w uniwersum Saturna to diss byłby za miesiąc (ale pewnej byłby lepszy)
Saturn w sumie mógłby dorabiać jako Ghostwriter raperów.
@JESTEM_HIPHOPEM
Panie Tede mam wielką prośbę żeby skończyć z tym lamerskim zwrotem "na forum" "na forach", bo to nie 2008, więc i tak nie ma kurwa innych aktywnych. Normalnie bez chowania się per Ślizgawka / na Ślizgawce i między nami sztama.
Panie Tede mam wielką prośbę żeby skończyć z tym lamerskim zwrotem "na forum" "na forach", bo to nie 2008, więc i tak nie ma kurwa innych aktywnych. Normalnie bez chowania się per Ślizgawka / na Ślizgawce i między nami sztama.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Ale by były jajca jakby Tede teraz nagrał dissa z orkiestrą pod POTĘŻNĄ BATUTĄ SirMicha 
słuchaj nie ma wyjścia
musisz wkleić swoje zdjęcie z garnkiem na głowie a w tle niech będzie widać ten temat
możesz zamazać twarz jak się wstydzisz
Od razu z kutasem we wzwodzie, żeby była pewność że to nie Tede.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- marmolad_k2
Czas płynie płynie, suka wyje wyjebane ma 
- Haczapurjan
Jak Tede teraz wypuści gówno, to mam nadzieję, że Mes go rozpierdoli ostatecznie pow pow pow