[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- Haczapurjan
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
No wyjdzie tak jak zawsze w czwartkowy wieczór po tym pedalskim lajwie, gdzie rondlarze mu donejty rzucają
- gods bidness
^ Do tego wyjdzie limitowana kolekcja koszulek z Mesem z plecakiem z glovo. Zrób palce w ENWUJOTKE i zamów już dziś!
Ciekawe jak się terapeucie Piotera podoba, że jego pacjent jara/ćpa tak że w trakcie wywiadu go ssie i musi zarzucić, rucha randomowe szony i po nocach uskutecznia boks domofoniczny. Gdzie superwizja gaddemyt
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Może mu to przepisał wszystko
Każdy coś mu albo na niego przepisuje, jak nie ojciec, to terapeuta.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
-
arystokrata91
Jaka jest geneza wyrazu „rondlarz”?Haczapurjan pisze: ↑03 wrz 2025, 13:17 No wyjdzie tak jak zawsze w czwartkowy wieczór po tym pedalskim lajwie, gdzie rondlarze mu donejty rzucają
- JESTEM_HIPHOPEM
widzę, że ślizgersi nic się nie zmienili przez te lata i forumingują jak dzisiejsze typowe alternatywki i jarają się przeciętnymi wałkami okraszone pato otoczką. elyta. 
- Haczapurjan
O składaniu rąk? Co to jest za tekst, o składaniu palców?gods bidness pisze: ↑03 wrz 2025, 13:17 ^ Do tego wyjdzie limitowana kolekcja koszulek z Mesem z plecakiem z glovo. Zrób palce w ENWUJOTKE i zamów już dziś!
Fullcap=rondelarystokrata91 pisze: ↑03 wrz 2025, 13:26Jaka jest geneza wyrazu „rondlarz”?Haczapurjan pisze: ↑03 wrz 2025, 13:17 No wyjdzie tak jak zawsze w czwartkowy wieczór po tym pedalskim lajwie, gdzie rondlarze mu donejty rzucają
Nosiciel fullcapa=rondlarz
Bile=jądra
Suka=tede
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
@JESTEM_HIPHOPEM TO PISZ KURWA CO JEST PIĘĆ NA CHUJ MIESZASZ I UDAJESZ ŻE COŚ WIESZ KIM TY JESTEŚ
- marmolad_k2
Bortwickiem
Dodano po 1 minucie 31 sekundach:
Dodano po 1 minucie 31 sekundach:
Zawsze mnie rozwala to, że to ten dzwoniący ziomek dostał płytę w prezencie.Haczapurjan pisze: ↑03 wrz 2025, 13:38O składaniu rąk? Co to jest za tekst, o składaniu palców?gods bidness pisze: ↑03 wrz 2025, 13:17 ^ Do tego wyjdzie limitowana kolekcja koszulek z Mesem z plecakiem z glovo. Zrób palce w ENWUJOTKE i zamów już dziś!

Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- gods bidness
"Potknięcia w drodze do trzeźwości są normalne. Ważne żeby nie potykać się codziennie dwa razy dziennie. Tyle na dziś 300 zł."
- Haczapurjan
JESTEM_HIPHOPEM pisze: ↑03 wrz 2025, 13:28 widzę, że ślizgersi nic się nie zmienili przez te lata i forumingują jak dzisiejsze typowe alternatywki i jarają się przeciętnymi wałkami okraszone pato otoczką. elyta.![]()
Na rap przyszedłem na portal z kreską
Tak dziecko, kurestwo wygląda kiepsko
Na głównej wciąż udają, że mnie nie ma
Za to na forum głównie na mój temat
Przesłuchałem te dwa kawałki i jeśli on serio podaje je jako przykład numerów o czymś, to aż boję się sprawdzać cokolwiek więcej z tych jego nowych rzeczyHaczapurjan pisze: ↑03 wrz 2025, 13:38O składaniu rąk? Co to jest za tekst, o składaniu palców?gods bidness pisze: ↑03 wrz 2025, 13:17 ^ Do tego wyjdzie limitowana kolekcja koszulek z Mesem z plecakiem z glovo. Zrób palce w ENWUJOTKE i zamów już dziś!
Rapuję: https://www.youtube.com/@ERDOJ
- JESTEM_HIPHOPEM
GRANIECKYYYYYYYU
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK