Ej ty, nie stój pod Żabką, tylko nagraj dobrą płytę Reedukacje? najpierw Rysiu naucz się liter odrób lekcje, bo Czarny Wrzesień marnie sprowokował my to wiosna młodości, jak wtedy gniew Boga kumasz? nie, boś panie zwykły fajtłapa Sancho Pansa mówił: nie, ty się rozbiłeś na wiatrakach panie, daj pan spokój, wagony nienawiści czarne chmury? moc duszy przepędziła je znad Wisły kochamy mocno, a świat naszym przyjacielem i stołeczną wiosną z twoich groźnych min się śmieje pupy grasz pupą, pawiu nastroszony.....
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
O matce bzdur nie rymuj nie tylko ja bym ci za to wjebal ty skurwysynu
No i nie rozumialem nigdy przypierdolki Solara o polaka uczącego angielskiego w anglii, chyba że beka z tego że laik nigdy w zawodzie nie pracował bo go nikt w UK nie przyjął do szkoły ale tego nie wiem
oyche pisze: ↑08 kwie 2021, 12:30
co jest, co na to paluch
Trochę mu niewygodnie.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Czak pisze: ↑08 kwie 2021, 12:12
O matce bzdur nie rymuj nie tylko ja bym ci za to wjebal ty skurwysynu
No i nie rozumialem nigdy przypierdolki Solara o polaka uczącego angielskiego w anglii, chyba że beka z tego że laik nigdy w zawodzie nie pracował bo go nikt w UK nie przyjął do szkoły ale tego nie wiem
Szczególnie, że mar chyba uczy teraz w szkole w UK (info z linkedin)
może nie jest to argument, ale Duże Pe strasznie się zbłaźnił w beefie z PiHem tym:
Karalne groźby, błagalne prośby
Nie dadzą nic, jak punche są banalne, choćby:
"Yyy, kurwa, ee, ty chuju do szczania"
Ty pewnie sikasz dupą, słowa uznania
na co PiH słusznie odpowiedział:
Karalne groźby? Jak konfident słowa dobierasz
Chcesz widzieć mnie w pace? Masz gadkę frajera
dopiero niedawno zaznajomiłem się z tym beefem i uważam że to jest top 1 odbicie piłeczki w beefach w polskim rapie
Nie da się rozpatrywać głupoty odpowiedzi VNMa o włosach na jajach, bez uprzedniego rozpatrzenia "argumentu" Jimsona w tej sprawie, który był równie głupi i chujowy.
Ten twój żel we włosach, daj spokój kompleksom
Może ci stoją u góry, ale na dole miękko
Czak pisze: ↑08 kwie 2021, 12:12No i nie rozumialem nigdy przypierdolki Solara o polaka uczącego angielskiego w anglii
No jest to trochę absurdalne żeby jakiś Harry z Liverpoolu przyjeżdżał do Wrocławia uczyć w polskiej szkole polskiego... (no chyba że pracowałby z imigrantami/expatami)
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
Stupid poor people, stupid poor people
They can't even afford food!
Ja wiem o co chodziło, ale raz że słabo to wynika z tekstu, a dwa że dalej taki argument brzmi jak: zgrywałeś kozaka, a jak gadaliśmy na backstagu i zaczęliśmy się całować, to jak cię złapałem za krocze, to miałeś miękko