[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Deeemn kjuti, sprawdź mój pęk kluczy
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2025, 21:18 przez Luxair, łącznie zmieniany 1 raz.
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- francocarlos
dlatego do niego wystartowali, ale wystarczylo, ze zrobil "bu" i dupa silencio
-
arystokrata91
Dupa silencio
To jest tak śmieszne, że aż ikoniczne, jak obsrany output, bez kitu, zacząłem niedawno smieszkowac z żona w realu z tym obsranym outputem
To jest tak śmieszne, że aż ikoniczne, jak obsrany output, bez kitu, zacząłem niedawno smieszkowac z żona w realu z tym obsranym outputem
Ty śmiałeś się z powieści Mesa, zjebie
Pięknej literatury formatu niedostępnej dla ciebie
https://youtu.be/NGI-gZRdx8M?si=kmRgNpvNbGCYPitv
Człowiek refren
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2025, 21:28 przez Hellrazor, łącznie zmieniany 1 raz.
- rany1odbytu
Z tą Tunezyjką dobra opcja, może z jej powodu do beefu dołączyliby og enzo i rydawarrior razem z braćmi i kuzynami tej damy
Ja jak mam gorszy humor, to przypominam sobie, że Mes jest przekonany że tede był w mieszkaniu i przerażony patrzył zza firany podczas gdy on napierdalał w domofon, a ten wyjazd do czech sobie wymyslil, i od razu japa się śmiejearystokrata91 pisze: ↑01 wrz 2025, 21:18 Dupa silencio![]()
![]()
To jest tak śmieszne, że aż ikoniczne, jak obsrany output, bez kitu, zacząłem niedawno smieszkowac z żona w realu z tym obsranym outputem![]()
Jak wyjazd do Czech to wiadomo po co a że to flaka nie dotyczy to wiadomo że fake trip 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
no bo tak było, prawda chłopaki?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
"bo jestem Mesem i ty kochasz mnie hejtowac"
Tymczasem Jaca: "całe życie żeś mi koło ptaka latał"
Jak to kurwa śmiesznie brzmi jak Mes sprowokował ten beef swoim pierdoleniem a teraz wmawia Granieckiemu że ten kocha go hejtowac tak jakby był stroną broniącą się w tym konflikcie
No ja pierdole jaki to jest kurwa kretyn jebany, te kawalerki chyba mu się na łeb spierdolily, gość pewnie służbę zatrudnia do wyliczenia i opłacenia czynszu
Tymczasem Jaca: "całe życie żeś mi koło ptaka latał"
Jak to kurwa śmiesznie brzmi jak Mes sprowokował ten beef swoim pierdoleniem a teraz wmawia Granieckiemu że ten kocha go hejtowac tak jakby był stroną broniącą się w tym konflikcie
No ja pierdole jaki to jest kurwa kretyn jebany, te kawalerki chyba mu się na łeb spierdolily, gość pewnie służbę zatrudnia do wyliczenia i opłacenia czynszu
co mes mówił na wywiadzie u winiego takiego na tedego bo nie oglądałem? kojarzę tylko że mówił że kiedyś był dobry, a teraz tak o
w sumie to masz rację, mes jakoś nie obrażał go specjalnie w tym wywiadzie (z tego co ja wiem), tylko krytykował jego obecną twórczość, a ten się zesrał jakby ojca mu obrażali albo od konfidentów wyzywali, to w końcu lata mu koło flaka czy nie?
w sumie to masz rację, mes jakoś nie obrażał go specjalnie w tym wywiadzie (z tego co ja wiem), tylko krytykował jego obecną twórczość, a ten się zesrał jakby ojca mu obrażali albo od konfidentów wyzywali, to w końcu lata mu koło flaka czy nie?
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2025, 21:44 przez Burak, łącznie zmieniany 3 razy.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
ludzie przecież tu nikogo nie ma
Spoiler

granieckiiii
raz go nazwał kurwą w ostatnim dissie
swoją drogą to ja właśnie fanów Mesa wyobrażam sobie bardziej jako uczestników szkoły podrywu no i biografii milionerów (dla inspiracji jak zostać landlordem i hustlerem jak idol Mes)
ale beef rozpoczął tede, a mes go w wywiadzie kurwą nie nazwał
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Jak beef rozpoczął Tede, skoro sam Mes tłumaczył ludziom na insta że to on zaczął, bo w God Bless zaczepił Jacka, a jak było za słabo to potem u Winiego zaczął pierdolić na niego kolejne debilizmy żeby go sprowokować jeszcze bardziej aż się doczekał tych 64 Lajnow
God Bless -> Pierdolenie u Winiego na Tede -> 64 lajny -> Suka -> Dedlajny -> Samica Psa
God Bless -> Pierdolenie u Winiego na Tede -> 64 lajny -> Suka -> Dedlajny -> Samica Psa
Rozpoczął bo pierwszy nagrał diss, takie zaczepki to wiesz
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Obejrzyj se Burak ten wywiad u Winiego to wszystko będziesz wiedział, a ten wywiad warto obejrzeć dla samej komedii bo Mes tam jest porobiony, mówi że ziołem ale wygląda to trochę mocniej niż zwykła sativa
jeny mam lepsze rzeczy do roboty niż oglądanie pierdolenia mesa przez tyle czasu, no ale dobra, dodałem do Do Obejrzenia
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Rozpoczęcie beefu może być również przez zaczepki w numerach, niekoniecznie przez cały diss skierowany.
Poczytaj sobie przebieg dissu Meza z Mesem, tam też najpierw Mes rozpoczął zaczepiając Meza że podjebal mu ksywę, a potem Mezo odpowiedzial
-
arystokrata91
Oooo przypomniałeś mi ten mało znany track. Rewelacja!Hellrazor pisze: ↑01 wrz 2025, 21:19Ty śmiałeś się z powieści Mesa, zjebie
Pięknej literatury formatu niedostępnej dla ciebie
https://youtu.be/NGI-gZRdx8M?si=kmRgNpvNbGCYPitv
Człowiek refren
Sądząc po tym jak udzielasz się w tym temacie to i tak się doktoryzujesz z Mesologii i Czynszologii Stosowanej, a wywiad Mesa u Winiego to w tym przypadku lektura obowiązkowa
1:15