Burak pisze: ↑01 wrz 2025, 13:37
Poświęciłbym się dla dobra ogółu i przejrzał pobieżnie roast Mesa czy jakieś ciekawe pancze lecą
na samego mesa to jakby zebrać do kupy to może byłoby 15 minut materiału. oglądałem to kiedyś i pamiętam, że większość czasu antenowego to było wzajemne obrażanie się tych no name komediantów, jakieś żarty z dupy że ten ma duży nos, a tamten się nie myje. a z raperów z tego co pamietam to już się stasiakowi bardziej oberwało niż mesiowi.
No cisnęli po Stasiaku, że kiedyś był w chuj gruby, ale teraz już w sumie nie jest, beka
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Mam nadzieję że Mes nie odbiera mojego przeklejania tu jego wpisów na kanale jako przypierdolka, wyśmiewanie i nie przestanie tego robić, jestem fanem a nie hejterem
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Burak pisze: ↑01 wrz 2025, 13:37
Da się na YouTube przeczytać automatyczne transkrypcję całego filmiku? Kiedyś chyba można było? Poświęciłbym się dla dobra ogółu i przejrzał pobieżnie roast Mesa czy jakieś ciekawe pancze lecą
Pamiętam że prowadzący tego roasta zapodał potężny tekst, cytuję z pamięci:
"Alkopoligamia robi piwo które nikomu nie smakuje, ubrania których nikt nie nosi i wydaje raperów których nikt nie słucha.
Wiesz jak się robi dobrą wytwórnie Mes?
Alkopoligamia piwo miała? Kolejny dowód na wizjonerstwo Mesa, kiedy inni robili merch jako co najwyżej koszulki i hip-Hopowie skarpetki, ten się zajął warzeniem. GENIUSZ nie bójmy się użyć tego słowa!
Dodano po 39 sekundach:
Pewnie nie smakowało bo w Polsce wtedy królował tylko lager i Polska nie była gotowa na inne gatunki
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2025, 14:20 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Nie jestem pewny ale było chyba do kupienia na kempie i ich stoiskach koncertowych
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Oportunistycznyebaka pisze: ↑01 wrz 2025, 14:16
Przepraszam czy jest w ogóle techniczna możliwość wygenerowac teledysk biorąc sceny z serialu 1670 i Bartłomiejowi Topie dorobić twarz Piotrka?
Oczywiście, każdy może sobie zrobić w domu. Kwestia jednego popołudnia. Ja nie zamierzam na to poświęcać czasu, ale mogę podrzucić program, którym chętni mogą się pobawić. W obsłudze jest prosty, przeciętny ziomek rozkmini bez problemu, a do tego jest pełno poradników na YT. Spoiler
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Z drugiej strony jakby zrobił jakiś porter bałtycki (żeby dużo % miało i szybciej klepało pitę w namiocie na hh Kempie) to nikt tego by nie pił, jak jest przyzwyczajony do lagerów. Pewnie chciał coś innego warzyć ale zdał sobie sprawe do jakich konsumentów to trafi, na pewno tak było
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Akurat jeśli chodzi o ubrania to ja osobiście nie kupiłem, bo jebała mnie ta Alkopoligamia, nie mój klimat, ale lepsze były takie ubrania z małym logo niż jakieś jebitne na pół klaty. Spoiler
Z tego co widzę to takie bluzy/koszulki itd. z wielkim logo też mieli w ofercie, ale jakoś te ciuchy mi się kojarzą jako bardziej stonowane.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
każdy merch z małymi logo się trochę mija z celem, bo celem posiadania merchu jest chęć zamanifestowania jakiej muzy się słucha, dołączenia do jakiegoś movementu, nwm ja na to fazy nie miałem za bardzo, ale wpadłem se na pomysł żeby se kupić oldskulową bluzę RPK w jakich chodziły gimnazja 15 lat temu z tą taką jebitną zieloną okrągłą wlepą na klacie, ale nic kompletnie takiego nie ma na ich stronie. same stonowane gówna właśnie. jeśli chciałbym kupić stonowane gówno - to kupiłbym nie merch jakiegoś śmieszka co lepi se rymy, tylko normalny ciuch jakiejś porządnej firmy. no tak to widze.