Westside Gunn - HEELS HAVE EYES 2 (2025)
Westside Gunn - HEELS HAVE EYES 2 (2025)
Snippett:
Re: Westside Gunn - Heels Have Eyes 2 (28.08.2025)
Amira Kitchen ostatnio zleakowało i jest to kolejny zajebisty numer z Bratem Tomem na featuringu
- Rafał81000
Re: Westside Gunn - Heels Have Eyes 2 (28/08/2025)
Jebany znowu to zrobił
Heel Cena -> Amira Kitchen -> Power House Hobbs to może być najlepszy 3-track run w dyskografii tego typa, nie mogę wyjść z podziwu nad bitem do PHH, który jest poprzedzony tym sympatycznym Amira Kitchen z pięknym refrenem. Szkoda tylko, że nie dali jeszcze Conwaya na PHH.
A potem wjeżdża przyjemne Conductorskie cięcie na Mandela. A jeszcze potem wjeżdża $GC ze swoim przeciąganym Youuu broooke, you pussy i tylko umacnia w przekonaniu, że to jest album roku póki co, nieważne co by się działo dalej. A dalej poziom zostaje utrzymany. Najlepsze kombo pianinkowych sampli i starych drumbrejków w rapgrze.
Wspaniały jest to album, dobrze że WSG zrozumiał w czym jest najlepszy i wciąż kultywuje ten podgatunek zamiast dukać na jakimś gównie od Miguela the Pluga.
A, no i utrzymuje, że jakoś od, wydaje się mi, Still Praying, WSG częściej leci na tym szybkim flow i pasuje mu to w chuj zamiast tego wolniejszego przeciągania.
Heel Cena -> Amira Kitchen -> Power House Hobbs to może być najlepszy 3-track run w dyskografii tego typa, nie mogę wyjść z podziwu nad bitem do PHH, który jest poprzedzony tym sympatycznym Amira Kitchen z pięknym refrenem. Szkoda tylko, że nie dali jeszcze Conwaya na PHH.
A potem wjeżdża przyjemne Conductorskie cięcie na Mandela. A jeszcze potem wjeżdża $GC ze swoim przeciąganym Youuu broooke, you pussy i tylko umacnia w przekonaniu, że to jest album roku póki co, nieważne co by się działo dalej. A dalej poziom zostaje utrzymany. Najlepsze kombo pianinkowych sampli i starych drumbrejków w rapgrze.
Wspaniały jest to album, dobrze że WSG zrozumiał w czym jest najlepszy i wciąż kultywuje ten podgatunek zamiast dukać na jakimś gównie od Miguela the Pluga.
A, no i utrzymuje, że jakoś od, wydaje się mi, Still Praying, WSG częściej leci na tym szybkim flow i pasuje mu to w chuj zamiast tego wolniejszego przeciągania.
Spoiler
nigga's nonchalant acting like he not steal it
until you went and cośtam a drill in their ceiling <dźwięki wiertartki>
until you went and cośtam a drill in their ceiling <dźwięki wiertartki>
Dojebany album. Dla mnie najlepszy od pray for paris, AMIRA KITCHEN piękny numer .
-
bobermann3000
MIKE! już kumam czemu dał hidden featy
świetna rzecz, bit w POWER HOUSE HOBBS kozacki
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
najlepszy projekt od 10 na pewno
tylko ten ostatni numer do wyjebania, patent był śmieszny za pierwszym razem 6 lat temu
tylko ten ostatni numer do wyjebania, patent był śmieszny za pierwszym razem 6 lat temu
To, pamiętam swoje rozczarowanie po tym jak po zajebistych snippetach przed Still Praying nahajpowany rano sprawdzałem i większość albumu zamiast normalnie klasycznych bitów to było jakieś chuj wie co asłuchalne. A klasyczne Mamas Prime Time czy Kitchen Lights dla mnie topka numerów WSG
Tutaj mamy dobry rap na dobrych kurwa bitach
Mandela (dojebany track) na tym samym samplu co Funfair Laika i Soulpete'a
I laik z soulpetem dali lepiej
a album powrót do formy
a album powrót do formy
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Re: Westside Gunn - HEELS HAVE EYES 2 (2025)
Ale mocne bity tu są o ja cie, podoba mi się jak tak konwencjonalne patenty bębnowe zostały nieco niekonwencjonalnie zmiksowane, mnóstwo świeżości to daje, sample też jakby w końcu świeższe, dobrze że pogonili daringera tutej
Dawno tak dobrze rapujące WSG nie słyszałem tak swoją drogą
Dawno tak dobrze rapujące WSG nie słyszałem tak swoją drogą
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
Re: Westside Gunn - HEELS HAVE EYES 2 (2025)
Takie sobie, Still praying lepsze było.