Belmondo
Re: Belmondo
belmondo otrzezwial i usunal to z ig. a czemu mialoby byc o gsp? raczej o tego chlopka chodzi https://instagram.com/modestmysliwski
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
- kaczuholek
ja przez pierwsze sekundy myślałem że to moze o gsp bo modest w sensie ze modest amaro prześmiewczo na gsp który pracował w restauracji ale późniejsza nawijka sprawila ze nie ma sensu jednakxD
- zemsta1kadluba
Chyba nie, patrzyłem profil tego sklepu co tam oznaczony jest w tym stories i oczywiście już komentarze zasypane "EEE ZIOMEK RUCHAJĄ CI PANNĘ XD" 
mołpy są kozackie
Rafalala dała oświadczenie ze nie ruchala się z belmondo
- marco_pantani
jedyny jutuber którego oglądam nagrał filmik o tej aferze, ale jeszcze nie wiem jak jakość produkcji bo nie oglądałem, ale pozdro:
- Ten Typ Gold
Swoją drogą ten modest żaden no-name w środowisku deskowym, dużo fotografował i nagrywał materiałów. Chociaż jakiś lubiany też chyba nie jest, tutaj wklejam komentarz największego blogera deskorolkowego w Polsce
https://youtu.be/1W9ZbmdxMA8
Dla ciekawych link do materiału o którym mowa:To zmieni wasze święta. Tomek Ziółkowski przez cały rok zbierał z Modestem powyższy materiał, który oczywiście został zmontowany w sposób, który budzi skrajne emocje. Jak wiadomo Tomeczek to jeden z najlepszych deskorolkowców w kraju, a Modzio to jeden z najgorszych kamerzystów, ale wbrew temu jak uczyli w szkole plus i minus tutaj daje plus, więc to co zaraz zobaczycie z pewnością odbije się sporych echem. Ja się jaram na maksa.
https://youtu.be/1W9ZbmdxMA8
GSP potwierdził kwitflip.
https://glamrap.pl/gsp-belmondo-zniknal ... ieniedzmi/
https://glamrap.pl/gsp-belmondo-zniknal ... ieniedzmi/
Influencer.
i dobrze zrobil, ten hajs pewnie i tak pochodzi z dzialalnosci Mobbyn, a dzieki temu GPS nie bedzie mial kwitu na treningi trzymania gardy i nagrywanie tych swoich chujowych piosenek
Coraz mniej sympatii mam do tego złotego chłopca.
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
- Bunnymen77
- rakieta_rakieta
Dla mnie Szyluk > GSP w tej sytuacji.
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
Szkoda mi gsp tak po prostu, jako człowieka
Odnalazłem skład którym rozjebalem kraty, odnalazłem brata ~ belmondo 3 miesiące temu XD
Odnalazłem skład którym rozjebalem kraty, odnalazłem brata ~ belmondo 3 miesiące temu XD
tfu belmondziakowi na ryj takim charem dobrym jak chleb gotowanym długo w gardziołku za te akcję, już chuj w eleonorę, ale nawijanie że 'poznał brata', a dwa miechy później wyruchanie tego 'brata' na hajs jest godne pogardy nawet w przypadku jakichś przećpanych wraków
e^ dokładnie o tym mówię
e^ dokładnie o tym mówię
- rakieta_rakieta
[mention]oyche[/mention] a jeśli kurwa powiedzmy GSP robił kwitflipik na szyluku, bo wiadomo, że z koncertówek jakby dzielić kto przychodził na Szyluka a kto na GSP było 90:10 i GSP se uroił w bani że sie dzielą 50:50 a Szyluk wyrównał na 75:25?
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
- zemsta1kadluba
No ale jakby nie patrzeć to gsp go tam ogarnął że w ogóle jakieś nagrywki i koncerty poszły, zresztą co to za braciak z którym nie dzielisz się fifty-fifty
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
mołpy są kozackie
to niech g związek zawodowy założyrakieta_rakieta pisze: ↑05 lis 2019, 12:27 [mention]oyche[/mention] a jeśli kurwa powiedzmy GSP robił kwitflipik na szyluku, bo wiadomo, że z koncertówek jakby dzielić kto przychodził na Szyluka a kto na GSP było 90:10 i GSP se uroił w bani że sie dzielą 50:50 a Szyluk wyrównał na 75:25?
- marco_pantani
belmondo to real og
zaliczyl chyba wszystko - dilerke, spierdalanie przed smutnymi panami na rowerze, ruchanie, ruchanie, ruchanie, jedzenie kubelka na koncercie, kto zapowiedz koncertu: bedzie ten bedzie, a belmondziarz nie przyszedl

zaliczyl chyba wszystko - dilerke, spierdalanie przed smutnymi panami na rowerze, ruchanie, ruchanie, ruchanie, jedzenie kubelka na koncercie, kto zapowiedz koncertu: bedzie ten bedzie, a belmondziarz nie przyszedl
zwracam honor
.jpg)