[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
235
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 403

Awatar użytkownika
2rzyn

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: 2rzyn »

Pieknie mes bawi sie konwencja
Flako obsrany spierdala z kraju, odwoluje wystepy, siedzi po ciemku, klodki zaklada, a mesik elegancko tanecznym krokiem napierdala linijeczki i grasuje naterenie wieprza jak rekin.

Mes deliver
Mes the winner
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

W momencie gdy nagrywasz całą płytę o rodzicielstwie i sam pchasz się z tym do publiki to Tede komentując to w stylu, że takie wielkie plany miał na rodzinę, a nie wyszło to nic złego nie powiedział.

Co innego jakby zaczął wyciągać jakąś zasłyszaną w tle prywatę typu babymomma miała go dość i doprawiła mu rogi zanim go wyjebała z chaty.

Dodano po 1 minucie 10 sekundach:
2rzyn pisze: 30 sie 2025, 16:10 Flako obsrany spierdala z kraju, odwoluje wystepy, siedzi po ciemku,
Jednocześnie jest poza Polską w obawie przed psycholandlordem i siedzi na Kabatach po ciemku kryjąc się przed Tego Typu Mezem :bowdown:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

regulator pisze: 30 sie 2025, 15:38
mes - służba u mnie w domu umiała czytać już dwieście lat temu
też mes - gospodarza w domu nie ma a światło się zapala i gaśnie, to niemożliwe
:lol: :bowdown:
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Burak pisze: 30 sie 2025, 16:07
arystokrata91 pisze: 30 sie 2025, 16:05 Ciekawe czy Jacek ma obsrany output?

zależy jak dobrze się ostatnio podetrzył
Ja bez mokrego papieru toaletowego nigdy nie umiem się dobrze podetrzeć. Muszę bidet chyba kupić.

W ogóle może mały brainstorming jaki tytuł będzie miała kolejna odpowiedź Tedego?
„Sucze Lajny”
„Hycel”

Jakieś pomysły?
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Srajtaśmy
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
enjoy1g

Post autor: enjoy1g »

////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 19:01 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Skajlajny
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Hellrazor

Post autor: Hellrazor »

BTW jeśli chodzi o mieszkania "Mesa" to czytałem lub słuchałem wywiadu kiedyś, który opowiadał, że na 1 kawalerkę jak miał chyba 18-19 lat byla robiona zbiórka rodzinna.
Teraz szukając tego wywiadu natknąłem się na wywiady gdzie żalił się w 2017-2018 roku że wynajmuję mieszkanie z dziewczyną i chcą coś kupić ale drogo. Później była pandemia gdzie Mes w ogole nie grał koncertów prawie, słabe płyty, rozpad Alkopologami i związku i rozumiem, że to wtedy osobiście zarobił kilo kwitu na te 4 mieszkania?

A wy jak tam? Ile wam rodzina mieszkań kupiła i jak się z tym wozicie na klipach?
Ostatnio zmieniony 30 sie 2025, 16:22 przez Hellrazor, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

teoria:
mes zaczal rzucac tematem i mu jacek zeznaniami zrodlo odjebal

stad na mieszkania, apropo @up
Obrazek
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

nie zarobił tylko dostał od tate
Cz4rny1337 pisze: 30 sie 2025, 16:20 teoria:
mes zaczal rzucac tematem i mu jacek zeznaniami zrodlo odjebal

stad na mieszkania, apropo @up

myślicie że kto jest wyżej w tej siatce? janusz walczuk czy mes?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
1909

Post autor: 1909 »

Nieironicznie opcja z dilerką by wyjaśniała Kozę na feacie
to kurwa forum rap, nie wizaż
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Swoją drogą, to ciekawa sytuacja byłaby gdyby Tede był w domu, i zszedł do Mesa xd
Ja mam dużo sympatii do Mesa w tym beefie, ale jednak jestem zdania że jest conajmniej mocny w gębie, i nie wiem co on chciałby temu Tede zrobić, gdyby zszedł na dół. Myślę że Mes mógłby mieć w głowie własny farmazon, że A to mu najebie, i sprzedał jakiegoś liścia z partyzanta, i wtedy doszłoby do smutnego widoku szarpaniny dwóch 50 letnich chlopow ubranych jak 15 latki, na chodniku (smutnego dla przechodniów, bo gdyby były z tego nagrania to byłoby tutaj bardzo wesoło)
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

przypominam że mu mezo najebał.
tede jezdzi na rowerze, chodzi na silke i do barbera, mes nacpany w furii moze se domofon nokałtowac

i tak dziwne ze 2rzynowi glowa nie wybuchla jak uslyszal trapowy bit, myslalem ze od tego zacznie sie jebanie mesa i ze sie sprzedal marnie pod techno. rozwijasz sie
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

:rotfl:

chciałbym zobaczyć konfrontacje face to face mes tede
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

mam nadzieje, ze tede wybierze tera jakis bit fortece a nie ten kurwa boombapowe smuty, prosze go juz rozjebac a nie obchodzic sie jak z wkurwiajacym kuzynem
Obrazek
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

no oby oby
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

horrypaz pisze: 30 sie 2025, 16:30 przypominam że mu mezo najebał.
tede jezdzi na rowerze, chodzi na silke i do barbera, mes nacpany w furii moze se domofon nokałtowac

i tak dziwne ze 2rzynowi glowa nie wybuchla jak uslyszal trapowy bit, myslalem ze od tego zacznie sie jebanie mesa i ze sie sprzedal marnie pod techno. rozwijasz sie
Dobrze że chodzi do barbera bo inaczej mógłby nie mieć szans z Piotrkiem Szmidtem
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Ja kładę tu nacisk
By na zbędne pierdoły przestać hajs tracić
To Teduniu nie jest film Kevin Sam w Domu
Zamiast chwytać za gałkę, robię lincz domofonu
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

Karkovsky pisze: 30 sie 2025, 9:54 czasy klasizmu mamy dawno za sobą i dobrze, to raz
a w którym to równoległym wszechświecie?
Jasion94 pisze: 30 sie 2025, 10:08 Wszyscy wtedy myśleli że przewidział karierę Maty
mata się do tego średnio nadawał, jego stary jest z awansu, do tego trzeba było człowieka z dłuższą genealogią niż 1960
moore pisze: 30 sie 2025, 10:09 Polska to nie Anglia i w 45 hierarchie runęły i potworzyły się nowe
proszę nie dowcipkować w poważnym temacie, to że w 1945 weszli do elit nowi ludzie, a ktoś tam podupadł, to nie znaczy, że hierarchie runęły, weź sobie jakąś przeciętną familię w stylu rostworowskich i porównaj co u nich działo się przed i po 1945
moore pisze: 30 sie 2025, 10:09 snobowanie się na rodzinę z 200 latami tradycji jest z chuja wzięte. to nie jest świeże tylko głupie. ( i trochę śmieszne, tu się zgadzam z Tobą i chujem)
co najwyższej dla człowieka, który zamiast rzeczywistości za rzeczywistość uznaje własne wyobrażenia wynikające chuj z wie czego (czyt. polskiego szkolnictwa)
Karkovsky pisze: 30 sie 2025, 10:14 Rzeczywiście, zapomniałem o tych naszych elitkach, z których większość to właśnie tacy poprzebierani chłopi.
kto poprzebierany, ten poprzebierany, natomiast podważanie zasadniczej ciągłości trwania i reprodukcji elit w polsce to jest jakaś wiara w płaską ziemię, nigdzie takie coś jak jakieś dramatyczne przerwanie nie zaszło, nawet w kambodży polpota do tego było dość daleko
Haczapurjan pisze: 30 sie 2025, 10:17 A w wypadku Tedego to ni chuja nie wiem o jakich patusów chodzi.
patusy przeniosły się do internetu (w tym kanał zero) i klikają mesowi łapki w dół
Haczapurjan pisze: 30 sie 2025, 10:56 On ma hałas na strychu po prostu i kryzys tożsamości. Zryty beret, kryzys wieku średniego, wszystko zmiksowane razem
tak, od dobrych kilku lat, dopiero się zorientowałeś?
Czak pisze: 30 sie 2025, 11:20 przejrzałem kilka recenzji 'hello baby' i nie widzę w żadnej wzmianki o braku repeat value, liczyłem na flinta, bo ta jego była dość krytyczna ale to nie to, może chodziło o 'biały tunel', no ale nie chce mi się szukać i skłaniam się ku opcji, że tu o nikogo konkretnego nie chodzi
to kpiarskie panie redaktorze, to chyba o tedeuszu
CCORD pisze: 30 sie 2025, 12:20 Ty śmiałeś się z mikrokawalerki, zjebie
Mieszkania większego formatu niedostępne dla ciebie
:bowdown: :bowdown:
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

Ten Typ Mes, właśc. Piotr Szmidt (ur. 24 grudnia 1982 w Warszawie)

Ten idiota twierdzi ze Ursynow to pole ziemniaków, gdzie kiedy on sie rodził to mieszkało tam pewnie ze sto koła ludzi i kopali metro. Co za kurwa kretyn xD Całe te gadki o jakimś dziadku, przypomina mi sie chłop z liceum który fleksował sie do szlacheckiego pochodzenia, robił spotkania na strychu z dwoma innymi pojebami i dyskutowali o szlacheckich sprawach, ubierał się w ciuchy wygladające na zabrane z trumny dziadka Mesa, a kiedyś w szkole wyzwał mnie na pojedynek na broń gładkolufową xD . Ten sam vibe odklejeńca.
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
ODPOWIEDZ