[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
on tam na klipie co czeka pod drzwiami i uderza piescia ze nikt mu nie otwiera to pod chata tedego niby ta?
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
kurwa no tede odpowie, tylko tutaj nie ma co odpowiadać - a tede ewidentnie nie chce przejmowac inicjatywy, tu nie ma pół pancza (poza tym w domofon), a jak z tym audi jest jak pisze Sionek, to beka z tego debila
-
bobsonbejbi
Kiedyś byłem pod filharmonia i tez sie dziwiłem ze nic nie grają. Piąta rano bylalittlehiphoplover pisze: ↑30 sie 2025, 0:20 ZAJEBISTE, ja nie wiem o chuj wam chodzi
najpierw ojojoj suka fajne śpiewanko ale rapowane chujowo. kawałek fajny ale jak na diss to xd
wjeżdża na mocnym bicie co go (ten bit) rozkurwia jak czołg, na klipie jest pod domem jacy i podpisuje ze bal się wyjść, ogólna przewózka zajebista a tu dalej skomlenie
No dokladnie, szkoda ze na tym 2gim bicie tak krotko.
Kurwa ze nie skumali z dziadkiem na forum hip hopowym, ja jebie...
Strasznie rozkurwia muzycznie flejtucha. Jak jaca znowu wleci na tym samym patencie to konstrast bedzie jeszcze wiekszy i brzmiec tedeusz bedzie niczym suja.
Ciekawe jak tede skomentuje wydyganie przed mesem czekajacym pod chata.
Pewnie ze nie wie o co chodzi, ze domofon sie naciska palcem a nie piescia i to dlatego nie wiedzial ze ktos dzwoni. Poza tym dzwonek slyszal tylko raz
Kurwa ze nie skumali z dziadkiem na forum hip hopowym, ja jebie...
Strasznie rozkurwia muzycznie flejtucha. Jak jaca znowu wleci na tym samym patencie to konstrast bedzie jeszcze wiekszy i brzmiec tedeusz bedzie niczym suja.
Ciekawe jak tede skomentuje wydyganie przed mesem czekajacym pod chata.
Pewnie ze nie wie o co chodzi, ze domofon sie naciska palcem a nie piescia i to dlatego nie wiedzial ze ktos dzwoni. Poza tym dzwonek slyszal tylko raz
mam nadzieję że nie będą tego długo ciągnąć jeszcze, utwory męczą, mam dosyć
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
100 razy to może nie, ale czuje twoj wajb, mam podobnie. dobre chamskie gowno.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- gods bidness
A ślizgawka znowu jak ta dziewczyna, która jeszcze nie wie czemu ten niby nieprzystojny, niebogaty i niezabawny chłopak się coraz bardziej podoba. Wait for it. 
Szkoda, że jak Mes campił się pod klatką Tedego ten nie wyszedł ze śmieciami albo coś, pewnie od razu by Mesowi temperament uleciał xD
-
masz_szluge_
ten klip to zenada jak chuj XD 3 czesc nawet spoko, ale ogolnie leb jak chuj
no ta akcja z domofonem to miałaby sens jakby mieli po 12 lat a nie >40
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
niestety tutaj jest taki case, że Mes ma wyjebongo w oczy internautów, a widzi tylko tyle że
ja jestem na mieście kimś tam, ty jesteś na mieście kimś tam, mogę Ci podjechać pod blok najebać garści bo jestem bardziej kimś tam i za mną ludzie są a za Tobą nie są
i ja szczerze nie sądziłem, że doczekam czasów, kiedy Mes budujący karierę na brandzie intelektualisty finalnie większość swoich argumentów sprowadzi do zwykłego dresiarskiego "wpierdolę Ci bo mogę"
jak się beefował z Mezem to tam czuć było walkę o jakąś ideę i uznanie w oczach środowiska, a teraz w sumie chuj wie o co oni walczą pewnie sami nawet nie wiedzą
do tego dochodzi spadek testosteronu poniżej i tak zaniżonych w chuj norm - nie ma co tego kontynuować
idziemy do innego tematu
ja jestem na mieście kimś tam, ty jesteś na mieście kimś tam, mogę Ci podjechać pod blok najebać garści bo jestem bardziej kimś tam i za mną ludzie są a za Tobą nie są
i ja szczerze nie sądziłem, że doczekam czasów, kiedy Mes budujący karierę na brandzie intelektualisty finalnie większość swoich argumentów sprowadzi do zwykłego dresiarskiego "wpierdolę Ci bo mogę"
jak się beefował z Mezem to tam czuć było walkę o jakąś ideę i uznanie w oczach środowiska, a teraz w sumie chuj wie o co oni walczą pewnie sami nawet nie wiedzą
do tego dochodzi spadek testosteronu poniżej i tak zaniżonych w chuj norm - nie ma co tego kontynuować
idziemy do innego tematu
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Bedoes pokazał jak się to powinno robić, a rondlarzom Mes może się spuścić na pościel a i tak się położą w niej
4 mieszkania Lil Ryszarda i 5 Mesa a to wszystko zarobione bez kredytu przez obrotnego wyrzuconego z własnej wytwórni Piotrka
Diss bez punchy
4 mieszkania Lil Ryszarda i 5 Mesa a to wszystko zarobione bez kredytu przez obrotnego wyrzuconego z własnej wytwórni Piotrka
Diss bez punchy
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
bo mes to jest taki ulicznik salonowy
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Dobra jest jeszcze gorzej niz myslalem ze bedzie, mes nie zawiodles mnie props
Do nawijki mysle ze nikt nie moze sie przyjebac bo tede to nawet w snach nie ma takiej ale no dla mnie to jest jedyna dobra rzecz w tym dissie
Jeszcze te ujecia spod klatki Jaculi, co ten Mes swiruje jakby byl z gangu 2115
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- Oportunistycznyebaka
Podbijam, w początkowych tedenovelach pokazywał to Audi nawet.
te 2 dissy mesa sa jakies lata swietlne przed nagłą śmiercią. pozdro
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- przedszkolanek
fajne, tylko tu nic nie ma, ani panczy (przyzwyczaiłem się po suce, że nie ma), ani instant memów, ani niczego
ogólne refleksje:
1) ktoś tu chciał być jak pih, ale taki z dobrego domu
2) mes czyta temat, skoro wjechały linijki o pochodzeniu
3) kabaty jako expole ziemniaków się nawet broni, nawet ten elitaryzm starego warszawiaka trochę zabawny
4) o co chodzi z tą żoną na ripicie jak listonosz u mesa na dzielnicy? ktoś wie coś więcej?
kurwa postu nie idzie dodać
ogólne refleksje:
1) ktoś tu chciał być jak pih, ale taki z dobrego domu
2) mes czyta temat, skoro wjechały linijki o pochodzeniu
3) kabaty jako expole ziemniaków się nawet broni, nawet ten elitaryzm starego warszawiaka trochę zabawny
4) o co chodzi z tą żoną na ripicie jak listonosz u mesa na dzielnicy? ktoś wie coś więcej?
kurwa postu nie idzie dodać
nie wierze ze sie dalo nagrac gorszy diss niz ten pierwszy
jeszcze mu program w tvn24 dajcie
jeszcze mu program w tvn24 dajcie
niestety nie, ale bardzo chciałbym
twoja familia to typy poznane wczoraj