[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

Awatar użytkownika
oKulTywowany

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: oKulTywowany »

A ja mam radoche la la la la la
Bo se gole psioche la la la la la

Mes tyle okazji tyle inspiracji,miałeś jedno zadanie
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

Zdecydowanie odniosłem wrażenie, że bardziej to było w stylu Mesa, którego kiedyś polubiłem, przez co pierwszy odsłuch kawałka był dla mnie przyjemniejszy niż w przypadku Suki, niestety muszę się zgodzić z częścią przedmówców, że po odsłuchu nie wiem o co chodzi i nic nie zapadło mi w pamięć.
Truten

Post autor: Truten »

Skurwysyn PESELem dziadka się zachwyca
A ja się pytam ciebie gdzie tam jest samica.
Awatar użytkownika
RATATATA

Post autor: RATATATA »

pieknie leci na tych bitach, punche takie se, tekst tez troche slepych strzałow ale nawijac jeszcze potrafi
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
2do5

Post autor: 2do5 »

eddy_wata pisze: 30 sie 2025, 0:11 o, grzegorz lipiec aktywny, może by tak wydał "że życie ma sens 2" zamiast kręcić to gówno
gdybyś obserwował skypiastowskie to wiedziałbyś mordzia ze juz za chwilę już za moment od dwóch dekad przeszło
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

2do5 pisze: 30 sie 2025, 0:17 w ogóle ten hit z pięści pod klatuwą w domofon vibe dziecka co robi cosplay ulubionego villaina z komiksu kiedy mama nie widzi
no szczególnie że widać, że to jest w nocy xd

anyway - wielki kurwa ulicznik zatrzymany przed domofon, oyche doniz miał na to sposoby
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
99mayday

Post autor: 99mayday »

littlehiphoplover pisze: 30 sie 2025, 0:20 ZAJEBISTE, ja nie wiem o chuj wam chodzi
najpierw ojojoj suka fajne śpiewanko ale rapowane chujowo. kawałek fajny ale jak na diss to xd
wjeżdża na mocnym bicie co go (ten bit) rozkurwia jak czołg, na klipie jest pod domem jacy i podpisuje ze bal się wyjść, ogólna przewózka zajebista a tu dalej skomlenie
bo kurwa chcemy kawałka w stylu 'Nagła śmierć' gdzie jest miazgatronix uskutczniany a nie jakieś tyś tyś i odskok
tutaj niestety Mes ma ten minus, że wszyscy wiedzą, że on potrafił złomować i oczekują tego nadal
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Nicmadrego

Post autor: Nicmadrego »

Imho dobre całkiem. Trochę przypałowych i bezsensownych wersów, ale to w końcu Mes2025. Jak dla mnie najlepszy diss tego beefu. Natomiast fakt, że poprzeczka nie była zbyt wysoko.
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Tede powinien udostępnić tę parodię z dopiskiem że to o Mesie
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

No ale rapersko to strasznie zjada tego biednego Jaculę. Wyjdzie mu ten beef bokiem jak w
Ektomorfikowi. Byle Mes nie odpuszczał kontrataków.
AideN

Post autor: AideN »

Pierwszy diss Mesa był przynajmniej zabawny, a ten jest żenujący
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

:rotfl:
Truten pisze: 30 sie 2025, 0:22 Skurwysyn PESELem dziadka się zachwyca
A ja się pytam ciebie gdzie tam jest samica.
:rotfl:
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Kurwa czemu na tym drugim bicie tak krótko, zajebiscie płynie
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Mes ładnie leci, już drugi kawałek którego można spokojnie będzie dało się posłuchać np. w aucie, chuj w pancze, może to i jest plucie w przeciwnika na lajcie bez bomb specjalnych jakichś, ale jako koncepcja na beef (dwa jakościowe tracki vs to, co dał Tede - imho z zerowym repeat value lub blisko tego) - no ja to kupuję póki co.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Truten

Post autor: Truten »

99mayday pisze: 30 sie 2025, 0:22
littlehiphoplover pisze: 30 sie 2025, 0:20 ZAJEBISTE, ja nie wiem o chuj wam chodzi
najpierw ojojoj suka fajne śpiewanko ale rapowane chujowo. kawałek fajny ale jak na diss to xd
wjeżdża na mocnym bicie co go (ten bit) rozkurwia jak czołg, na klipie jest pod domem jacy i podpisuje ze bal się wyjść, ogólna przewózka zajebista a tu dalej skomlenie
bo kurwa chcemy kawałka w stylu 'Nagła śmierć' gdzie jest miazgatronix uskutczniany a nie jakieś tyś tyś i odskok
tutaj niestety Mes ma ten minus, że wszyscy wiedzą, że on potrafił złomować i oczekują tego nadal
+1
Parafrazując różnych geopolitycznych patafianów - to są potyczki na utwory poniżej progu beefu.
Sionek

Post autor: Sionek »

Truten pisze: 30 sie 2025, 0:15 I cała afera okraszona jednym brudkiem, że Jaca wział Audi w najem żeby się nie wyświetlać? :dunno:
To nawet nie jest brudek, Mes genialny research zrobił xD Tede miał Audi S7 bodajże, dość charakterystyczne bo czerwone, pojawiało się czasem u niego na storkach, kilka razy mówił o nim w wywiadach, że fajne auto. W którymś wywiadzie w Newonce z 2-3 lata temu mówił, że leasing tego auta miał od PLNY z ich inicjatywy i jeździł nim z półtora roku do momentu w którym wyszło, że wspólnicy którzy zarządzali firmą wyprowadzali kasę, zajumali znak towarowy, narobili firmie długów i zniknęli. Jeszcze tam jakąś aktorkę oscamowali na 1,5 mln zł, bo była inwestorką.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Tede na pewno odpowie, bo sam zapowiadał, ale to pewnie będą znowu "poniżej średniej wypociny sklecione" jakby to nawinął Rychu. Z kolei ten odklejony przygłup-kabotyn pewnie właśnie wpadł w samozachwyt po wypuszczeniu tego wysrywu i leży rozjebany na kanapie, zadowolony z siebie jak Szpilka przed walkami.

Apetyty były duże, nadzieje związane ze stażem obu adwersarzy też, ale wjechała albo totalna wyjebka i totalny brak "głodu", albo nie wiem - jakiś pastprime, chociaż to nie jest kurwa sport wyczynowy, żeby organizm już niedomagał. Im się po prostu kurwa nie chce chyba.

Jak ktoś nieironicznie uważa, że to jest dobre, to albo i tak trolluje, albo tu jest jakiś zbiorowy hate-boner na flaka
Ostatnio zmieniony 30 sie 2025, 0:27 przez Haczapurjan, łącznie zmieniany 1 raz.
ether

Post autor: ether »

Ty biłeś się w życiu tylko z myślami
Debiutancka walka is coming
:lol: :lol:
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

zajebiste gowno. dla mnie 1;1 w rundach poki co. jak tede znow zrobisz łajno to weź wogle zapomnij o tym beefie
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

Im więcej odsłuchów tym lepiej

Debilne wmawianie Tede że chce byc idolem patusow a jest idolem lamusow
Ostatnio zmieniony 30 sie 2025, 0:29 przez Sivestro, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ