W ogóle co się stało z głosem Jacka na przestrzeni ostatniej dekady? Brzmi jak typ spod monopola o szóstej rano, który pyta „kierowniku złoty, można piątkę?”? Naprawdę stał się przez to asluchalny i jestem ciekaw z czego to wynika, bo mes też przecież od używek nie stroni.
arystokrata91 pisze: ↑29 sie 2025, 21:58
W ogóle co się stało z głosem Jacka na przestrzeni ostatniej dekady? Brzmi jak typ spod monopola o szóstej rano, który pyta „kierowniku złoty, można piątkę?”? Naprawdę stał się przez to asluchalny i jestem ciekaw z czego to wynika, bo mes też przecież od używek nie stroni.
pewnie z grania koncertów co dwa dni od 100 lat
2rzyn pisze: ↑20 sty 2024, 9:32
Dlaczego Tede Królem Jest
Burak pisze: ↑29 sie 2025, 21:58
props dla mesa bo jestem na tyle wzniecony że pewnie poczekam nie pójdę spać
no ja tak samo, ale ode mnie zaden props dla Mesa, tylko props dla czlowieka ktory pierwszy wpadl na pomysl, zeby nagrac diss, bo dzieki tej osobie moge sie cieszyc takimi kawalkami
Ja już nie wytrzymam, kurna, niemowlę i poranny trening mnie wykończyły (jeszcze powieść muszę napisać i się będę z was kurwa śmiał ). Liczę na konstruktywne opinie jak będę miał pobudkę o piątej rano.
oldschool pisze: ↑29 sie 2025, 22:19
Ostry też skrzeczał jak dziwka na trackach, a potem nagle stwierdził, że będzie normalnie nawijał. Koncertów też gra masę.
Może u Tedego też do opanowania to jest.
Ostry skrzeczal specjalnie. U tedego slychac ze zajevhane gardlo jak u onara
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest