[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Ostatnio sobie słucham na ripicie Borixona - baus z Onarem i jak to buja, przecież ten kawalek sie zajebiscie zestarzal. Propsy dla tamtej ekipy z RRX za to co robili, bo wyprzedzali swoją epokę brzmieniem, flow, wszystkim. Hemp Gru szacun, ale to ich prucie sie do Borygo to żenada w chuj 
- Oportunistycznyebaka
- gods bidness
Jacek mordo, było jak było, ale hip hop łączy nas nie dzieli.Haczapurjan pisze: ↑29 sie 2025, 12:22 ten mu kurwa zrobił szantaż z rozbojem cudzymi rękoma i rąsią rąsia
Ale klasa ten kawałek. Borixon miał zajebiste momenty w swojej karierze i przewózkę na majku kozacką.Haczapurjan pisze: ↑29 sie 2025, 13:07No tak i Boria odpowiedział tym kawałkiem
Swoją drogą jak się patrzy na liczbę łapek w dół w tamtym okresie, to od razu na myśl przychodzi beef Tedzika z Peją.
Jednak pseudo-uliczni farmazoniarze pokroju HG mieli o wiele większy poklask w necie. Na szczęście czas zaprzeszły, słusznie miniony
track zajebisty, ale to nie jest odpowiedz dla HG. gdzies czytalem wywiad z Borygo a propos tego beefu i mowil, ze nigdzie ich nie dissowal
FUCK OFF MR LAHEY
Też uwielbiam ten kawałek i już lata temu uważałem, że wyprzedzili swoje czasy za co byli niesłusznie hejtowani. Zresztą Onar chyba finalnie wycofał się ze wspólnej płyty z Borixonem?Karkovsky pisze: ↑29 sie 2025, 13:26 Ostatnio sobie słucham na ripicie Borixona - baus z Onarem i jak to buja, przecież ten kawalek sie zajebiscie zestarzal. Propsy dla tamtej ekipy z RRX za to co robili, bo wyprzedzali swoją epokę brzmieniem, flow, wszystkim. Hemp Gru szacun, ale to ich prucie sie do Borygo to żenada w chuj![]()
- Haczapurjan
Hardkorowa Komercja to miała być chyba płyta Borixon & Onar z której Onar się wypisał, jest pare numerów nagrane w tej konfiguracji np
Spoiler
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- Oportunistycznyebaka
Co zabawne Omar wycofał się z projektu Haka przez wspomnianego w tym temacie Bilona Bilke
- gods bidness
No ja do dzisiaj żyję w przekonaniu, że tam nie było żadnej intencji, żeby dissować Tedego, mimo że pasują te wersy tam do niego jak ulał.Haczapurjan pisze: ↑29 sie 2025, 14:29
No to było takie palenie Janiny jak Onar, że w kawałku „Co jest?” nie było żadnych wersów w stronę TDF-a.
Panowie, po zwrotki Onara na HK zapraszam do "Niepublikowanych Historii" wydanych w późniejszym czasie przez KNT RRX SZEF
- Haczapurjan
gods bidness pisze: ↑29 sie 2025, 15:07 No ja do dzisiaj żyję w przekonaniu, że tam nie było żadnej intencji, żeby dissować Tedego, mimo że pasują te wersy tam do niego jak ulał.
Mam tak samo jak ty swój rejon
Swój blok i ziomów którzy z ciebie się śmieją
Bo bananowy dzieciak chce żyć jak na ulicy
Życie to największy skurwiel który może cię przeliczyć
Więc się nie bujaj jak starej babie cycki
Tylko weź MPC kartkę i żyj tym
Jeszcze słyszałem że masz problem z „Weź to poczuj"
Bo mój ziom ruchał twoją dupę i mówiła weź to poczuj
Rękę bym sobie dał ujebać, że Onar pił wtedy do Tedeusza
- Cz4rny1337
- Moderator
no ale po latach:
"Jeszcze słyszałem że masz problem z „Weź to poczuj"
Bo mój ziom ruchał twoją dupę i mówiła weź to poczuj"
i to ze tede ruchalem Ci panne od borygo sie klei wszystko
/edit
hahah w tym samym moemncie
"Jeszcze słyszałem że masz problem z „Weź to poczuj"
Bo mój ziom ruchał twoją dupę i mówiła weź to poczuj"
i to ze tede ruchalem Ci panne od borygo sie klei wszystko
/edit
hahah w tym samym moemncie

- gods bidness
No ja mówię, że POMIMO że pasują jak ulał, to osobiście uważam, że Onar nie miał intencji go dissować. Tylko przypadkiem tak wyszło, że uderz w stół, a Tede się odezwie. 
Jo, z mordą że mu koksiwko rozsypujesz.
Mes wrzucił na insta że diss Samica Psa w sobotę 30 sierpnia 0:01, czyli jak rozumiem za nieco ponad 6 godzin
Jako lokalizację w poście ustawił Kabaty, Warszawa, Poland
Jako lokalizację w poście ustawił Kabaty, Warszawa, Poland

FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
no i props, ze nie bawil sie ze streamingami tylko od razu bedzie wrzucal na yt (jak rozumiem)
Mógłby Mes zaprosić Suje na utwór to byłby bardzo zabawny performance hip-hopowy i mocny argument na jego korzyść.