Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Transfery
Sacha Tavolieri : Xavi Simons to undergo medical tests and sign a long term contract with Tottenham this Friday.
Player expected this morning in Tottenham as Xavi Simons puts green light to personal agreement after #THFC & RB Leipzig agreed €60M deal tonight.
ale kurwa frajerzy jebani

a ja tam się cieszę że Simons jednak nie dla ChelseaCz4rny1337 pisze: ↑29 sie 2025, 8:23 Sacha Tavolieri : Xavi Simons to undergo medical tests and sign a long term contract with Tottenham this Friday.Player expected this morning in Tottenham as Xavi Simons puts green light to personal agreement after #THFC & RB Leipzig agreed €60M deal tonight.
Hincapie do Arsenalu almost done co oczywiście spowoduje, że Kiwior przeniesie się do Porto, oba to będą wypożyczenia z obowiązkiem wykupu.
- Cz4rny1337
- Moderator
no Simons "here we go" - 60 mln euro
jest damage control, no ze chelsea sie interesowala, ale ofert nie skladala, a tak w ogole to majom inne cele!!!!11 i w ogole poprawili relacje z tottenhamem i ich nie beda teraz psuc xDDDD
na dodatek Fermin raczej nie chcialby opuszczac Barcelony - ale Romano uspakaja - sa inne nazwiska na liscie
ale nieudacznicy Ci dyrektorzy jajebe
tylko Morgan Rogers to uratuje
jest damage control, no ze chelsea sie interesowala, ale ofert nie skladala, a tak w ogole to majom inne cele!!!!11 i w ogole poprawili relacje z tottenhamem i ich nie beda teraz psuc xDDDD
na dodatek Fermin raczej nie chcialby opuszczac Barcelony - ale Romano uspakaja - sa inne nazwiska na liscie
ale nieudacznicy Ci dyrektorzy jajebe
tylko Morgan Rogers to uratuje

ja tam zamykam japę bo poza pierwszym sezonem gdzie w klubie był full chaos, transfery w większości były trafione
no i chłop przychodzi z Bundesligi, ja już mam kurwa PTSD przy transferach z Niemiec do Anglii, po sezonie zobaczymy czy jest czego żałować
no i chłop przychodzi z Bundesligi, ja już mam kurwa PTSD przy transferach z Niemiec do Anglii, po sezonie zobaczymy czy jest czego żałować
- ConeyIsland
Spoiler
a antony gdzieś pójdzie czy w klubie kokosa
- ConeyIsland
E tam pewnie się z Betisem dogadają
- Cz4rny1337
- Moderator
żeby Brighton nie umarło z głodu, to Chelsea wbija po... Facundo Buonanotte, w zeszlym roku na wypo w Lester - jak to ma byc zamiast Xaviego Simonsa to tym bardziej kompromitacja cweli XD
Diego nie byl talenciakiem w ktoryms FM swoja droga?
jeszcze nadzieja, że to dla Strasbourga bo sprzedaja Bakwę, ale nie wiem czy sa sloty na wypo jeszcze
/edit
hahaha jeszcze lepiej bo Ornstein pisze o wypożyczeniu - ludzie kochani to juz zostawic tego Jacksona, albo Georga - co to za pomysł mając taka akademie brac jakiegos cwela na wypo
Diego nie byl talenciakiem w ktoryms FM swoja droga?
jeszcze nadzieja, że to dla Strasbourga bo sprzedaja Bakwę, ale nie wiem czy sa sloty na wypo jeszcze
/edit
hahaha jeszcze lepiej bo Ornstein pisze o wypożyczeniu - ludzie kochani to juz zostawic tego Jacksona, albo Georga - co to za pomysł mając taka akademie brac jakiegos cwela na wypo

Też mnie wkurwili tym Simonsem. No lubię tego grajka, szkoda. 
KURWA kto jest w helikopterze?
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
- Cz4rny1337
- Moderator
@up xD
to jest jakis fetysz fest:
Facundo Buonanotte do chelsea - wypozyczenie BEZ OPCJI, jedyne co, to prawo wyrównania oferty xDDD - co za kurwa cwele jebane
na dodatek, Enciso za 20 mln euro do Strasbourga, a prawdopodobnie byly problemy podczas testów medycznych...
kpina z klubu, juz by se kupili to Brighton
to jest jakis fetysz fest:
Facundo Buonanotte do chelsea - wypozyczenie BEZ OPCJI, jedyne co, to prawo wyrównania oferty xDDD - co za kurwa cwele jebane
na dodatek, Enciso za 20 mln euro do Strasbourga, a prawdopodobnie byly problemy podczas testów medycznych...
kpina z klubu, juz by se kupili to Brighton

Beka jak się okaże lepszym grajkiem niż taki gittens
- rozklad_gaussa
a na chuj tam simonsy i buonanotte malo tam murzynow do grania z przodu?
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.