Gibbs - dowód że życie to symulacja
Gibbs - dowód że życie to symulacja
/////////////
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2025, 11:09 przez staroć, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Gibbs - dowód że życie to symulacja
Gibbsa kojarzę z dobrego refrenu tutaj i jedynie z tego
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
ja myślałem że to producent jest a nie raper
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Raper i producent, przyjemną muzykę robi. Ja słuchałem. Wolałbym, żeby ogólni ludzi słuchali tego niż Taco np.
W dużej ilości to nudne, bo brzmi podobnie, ale jak se leci w radiu to git.
A płyta producencka z favstem elegancka bardzo
W dużej ilości to nudne, bo brzmi podobnie, ale jak se leci w radiu to git.
A płyta producencka z favstem elegancka bardzo
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
numer z kiełasem lubie
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Chłop przejebane bity robi, topka w kraju
piekny swiat z Kielasem to naprawde fajny numer i troche nie rozumiem sensu tego tematu
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
a to tematy muszą mieć sens koniecznie?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Raper Gibbs to po prostu jak mawiał wieszcz muzyka normalnych ludzi dlatego jeśli go nie znasz, tym lepiej dla Ciebie
Eldoka pozdrawia wszystkich pis yo
Eldoka pozdrawia wszystkich pis yo
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
- przedszkolanek
Kurwa miałem googlować ale zaufałem swojej pamięci 
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
- przedszkolanek
a ogólnie przecież gibbsa wyczarował kali biorąc go do swojej ganji mafii jako producenta, później współpraca z sariusem i tu
dla Pana Producenta, bo z życiowego i rapowego przegrywa zrobił rapera z milionowymi zasięgami (coś jak wini z sobotą tylko bardziej, za mniej hajsu i z dużo gorszej pozycji wyjściowej i w ogóle z dużo gorszym materiałem ludzkim, bo zakładałbym, że to nawet ciężko sobie do końca wyobrazić, jak trudna musiała być współpraca z sariusem trwająca ponad 3 lata, kiedy to widać, że gość był nieźle pierdolnięty/zaburzony sam z siebie i jeszcze łeb zryty używkami)
a później to nie wiem co się do końca stało, ale mam teorię, że gibbs celowo pchał sariusa w stronę tych trapów bluesrockowych alla budka suflera z trisomią (bo no nie oszukujmy się, gdyby obaj byli w tej stylistyce, to wygrałby bardziej rozpoznawalny i mający lepsze warunki wokalne sarius) i w ten sposób otworzył niszę dla siebie, wszedł solowo i rozjebał wyświetlenia pięknym światem (chyba pierwszym swoim solowym singlem) - jeżeli tak było w istocie to tym bardziej
dla Pana Producenta, a jeżeli tak wyszło przez przypadek i żadnej intencji w tym nie było, to w sumie też
a jak ktoś nie wierzy, że tak mogło by niech sobie porówna sariusa AD 2017-18 (19 nawet) z tym co on teraz rzuca na rynek
a później to nie wiem co się do końca stało, ale mam teorię, że gibbs celowo pchał sariusa w stronę tych trapów bluesrockowych alla budka suflera z trisomią (bo no nie oszukujmy się, gdyby obaj byli w tej stylistyce, to wygrałby bardziej rozpoznawalny i mający lepsze warunki wokalne sarius) i w ten sposób otworzył niszę dla siebie, wszedł solowo i rozjebał wyświetlenia pięknym światem (chyba pierwszym swoim solowym singlem) - jeżeli tak było w istocie to tym bardziej
a jak ktoś nie wierzy, że tak mogło by niech sobie porówna sariusa AD 2017-18 (19 nawet) z tym co on teraz rzuca na rynek
Gibbs to taka postać o której twoja koleżanka powie, no ładnie śpiewa i w sumie trudno się nie zgodzić, specyficzny głos, ale wpada w ucho, niedługo kawałki z daria zawialow i męskie granie 2026
A kojarzę go głównie ze starszych czasów jak co druga patusiara udostępniała na wallu piosenki KALI X GIBBS
A kojarzę go głównie ze starszych czasów jak co druga patusiara udostępniała na wallu piosenki KALI X GIBBS
MalinowyJogurt 2
- przedszkolanek
nie no, warunki wokalne on ma naprawdę słabe, nie czarujmy się, nadrabia to jako producent i typ, który wie, jak te wokale zrealizować, żeby to nie brzmiało jak chujnia jebana tylko tak, że ujdzie
Taki grzeczny śpiewany rap dla dupeczek i ludzi ogólnych, on nawet na trackach nie przeklina.
Ale nie robi z siebie jakiegoś mędrca tylko coś tam se śpiewa, w co mało kto się wsłuchuje i nie przeszkadza. Ode mnie props.
Ale nie robi z siebie jakiegoś mędrca tylko coś tam se śpiewa, w co mało kto się wsłuchuje i nie przeszkadza. Ode mnie props.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- Pomiot_Liryczny
no ja kojarze gibbsa z tej płyty z opałem z 2021 i tego hitu piękny świat a tak to jest chyba raper dla npc do tego słynnego mycia okien coś jak skolim,
poza tym wiele świetnych produkcji np. Sicario słonia
poza tym wiele świetnych produkcji np. Sicario słonia
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

- oKulTywowany
Grzeczny raper ale swoją drogą kompletny
Typ po wykształceniu muzycznym,robi mix/master i bity.
Nastepnie sie okazało ze ma dobry głos ze spoko śpiewem i uchem.
U niego to coś po prostu czuć
Typ po wykształceniu muzycznym,robi mix/master i bity.
Nastepnie sie okazało ze ma dobry głos ze spoko śpiewem i uchem.
U niego to coś po prostu czuć
This page is no longer available.
Niby nic do niego nie mam, w ostatnich latach moje podejście do muzyki do słuchania se w tle znacznie zmieniło się na plus, ale to jest dla mnie aż za bardzo muzyka ogólnych ludzi, do tego zawsze brzmi tak samo
Ode mnie bardziej hejt niż props
Ode mnie bardziej hejt niż props
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
wgl to nie wiem może już pisałem ale jak się odpali ta kurwa płytę i żyli krótko i szczęśliwie na której wokale brzmią płasko i odpali się od razu czasem ep z gibbsem to kurwa jest taka różnica w wokalachprzedszkolanek pisze: ↑28 sie 2025, 23:13 a ogólnie przecież gibbsa wyczarował kali biorąc go do swojej ganji mafii jako producenta, później współpraca z sariusem i tudla Pana Producenta, bo z życiowego i rapowego przegrywa zrobił rapera z milionowymi zasięgami (coś jak wini z sobotą tylko bardziej, za mniej hajsu i z dużo gorszej pozycji wyjściowej i w ogóle z dużo gorszym materiałem ludzkim, bo zakładałbym, że to nawet ciężko sobie do końca wyobrazić, jak trudna musiała być współpraca z sariusem trwająca ponad 3 lata, kiedy to widać, że gość był nieźle pierdolnięty/zaburzony sam z siebie i jeszcze łeb zryty używkami)
a później to nie wiem co się do końca stało, ale mam teorię, że gibbs celowo pchał sariusa w stronę tych trapów bluesrockowych alla budka suflera z trisomią (bo no nie oszukujmy się, gdyby obaj byli w tej stylistyce, to wygrałby bardziej rozpoznawalny i mający lepsze warunki wokalne sarius) i w ten sposób otworzył niszę dla siebie, wszedł solowo i rozjebał wyświetlenia pięknym światem (chyba pierwszym swoim solowym singlem) - jeżeli tak było w istocie to tym bardziejdla Pana Producenta, a jeżeli tak wyszło przez przypadek i żadnej intencji w tym nie było, to w sumie też
![]()
mógłby sarius to zremasterowac czy coś bo w chuj ta płyta traci
jako producent > śpiewak
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Nigdy nie słyszałem żadnego utworu Gibbs, zawsze myślałem, że to tylko producent xD