[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
w ogole wiem ze mes lubi o sobie myslec jako o sobowtorze bena aflaka afflecka ale imo w swoich gorszych momentach, zwlaszcza jak jest lekko ulany i spięty, o wiele bardziej przypomina z ryja kamila gapinskiego (notabene wspolpracownika tedego w kanale zero) ktory z kolei wyglada jakby mial dodatkowy chromosom
- gods bidness
Bena Afflecka stać na przeszczep włosów.
Oni są dość podobni - Gapcio pisał hustlerskie felietony na nieistniejącym już portalu Stanowskiego.
Sztandarowy przykład Piotera jako Gapcio xD
Outfit w stylu brakującego członka kabaretu Łowcy.B tylko to podkreśla.
Sztandarowy przykład Piotera jako Gapcio xD
Outfit w stylu brakującego członka kabaretu Łowcy.B tylko to podkreśla.
ludzie świadomie na takie coś sami chodzili?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Ale kisne z ostatnich stron

ale pierdolic takie smieci przez 72 minuty (po 2 wylaczylem ale zakladam ze caly czas tak jest) to trzeba miec talent
- Haczapurjan
Widziałem tę jego laskę na 20-leciu S.P.O.R.T.-u w nowym MegaClubie. Przyszedł robić zdjęcia z fanami i ta przyleciała podjarana opowiadać jak Fokus zajebiście rapował i jaki to on ma zajebisty głos. Kurwa, wstyd by mi było za taką laskę. A jak jeszcze mają związek „na odległość”, to kurwa pachnie to rogami na kilometr. Chłop co się prawie do 50-tki dobujał i się w związki na odległość bawi jak jakiś szczyl xDgods bidness pisze: ↑28 sie 2025, 8:18 - zarzuca, że Mes nie umie w związki, a sam niezbyt słynie ze stałości w relacjach, teraz ma dziewczynę już kilka lat, ale to związek na odległość
Tym bardziej, że ona raczej nie wydaje się robić nic ambitnego, więc normalnie do chłopa mogłaby się przeprowadzić, ale w sumie chuj w to, nie moja sprawa
E: Ta cała Setka co u niego na refrenach śpiewała, to chyba była dla niego najlepsza partia
- Oportunistycznyebaka
Najlepsza partią to był Kołcz.Haczapurjan pisze: ↑28 sie 2025, 9:33 E: Ta cała Setka co u niego na refrenach śpiewała, to chyba była dla niego najlepsza partia
Dodam jeszcze
https://glamrap.pl/peja-o-pobiciu-mesa- ... je-2003-r/
ta wypowiedź pei
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Najlepszą partią była Magda Dziun dzięki której za Jaculą ciągnie się anegdota o flaku.
https://glamrap.pl/dziun-o-tede-to-nie-facet-to-c-pa/
"Sztab tołdich"
https://glamrap.pl/dziun-o-tede-to-nie-facet-to-c-pa/
"Sztab tołdich"
I fleksowanie się odbiciem komuś laskioldschool pisze: ↑28 sie 2025, 1:10Haha kurwa jakie to obrzydliwie żenujące jest (poza kawałkiem, bo ten dobry). Jakieś połączenie pseudoartyzmu z Chłopakami z Baraków. Nie wiem jak to opisać, ale te polackie mordy Mesa i Stasiaka, ten fit z kapeluszem no kurwa żenuje mnie to i śmieszy jednocześnie![]()
Ostatnio zmieniony 28 sie 2025, 9:58 przez Karkovsky, łącznie zmieniany 1 raz.
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
- Haczapurjan
Nie, w tym video 2010 jest scenka, gdzie ludzie zaczepiają Mesa, a on mowi do kogoś : a ja ci odbiłem Marysie. Cos w ten deseń
Edit. Kurde nie odswiezylem tematu i odpowiadałem na starego posta
Edit. Kurde nie odswiezylem tematu i odpowiadałem na starego posta
Ostatnio zmieniony 28 sie 2025, 9:56 przez Karkovsky, łącznie zmieniany 1 raz.
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Z tego co wiem ta jego laska 50/50 w Stanach i Polsce, ma stamtąd rodziców. A co do mało ambitnego zajęcia to trafiłeś w 10 bo jest instruktorką twerku xDHaczapurjan pisze: ↑28 sie 2025, 9:33Widziałem tę jego laskę na 20-leciu S.P.O.R.T.-u w nowym MegaClubie. Przyszedł robić zdjęcia z fanami i ta przyleciała podjarana opowiadać jak Fokus zajebiście rapował i jaki to on ma zajebisty głos. Kurwa, wstyd by mi było za taką laskę. A jak jeszcze mają związek „na odległość”, to kurwa pachnie to rogami na kilometr. Chłop co się prawie do 50-tki dobujał i się w związki na odległość bawi jak jakiś szczyl xDgods bidness pisze: ↑28 sie 2025, 8:18 - zarzuca, że Mes nie umie w związki, a sam niezbyt słynie ze stałości w relacjach, teraz ma dziewczynę już kilka lat, ale to związek na odległość
Tym bardziej, że ona raczej nie wydaje się robić nic ambitnego, więc normalnie do chłopa mogłaby się przeprowadzić, ale w sumie chuj w to, nie moja sprawa
E: Ta cała Setka co u niego na refrenach śpiewała, to chyba była dla niego najlepsza partia
- Haczapurjan
czy są jakieś inne poszlaki to sugerujące? może się kochają jednak
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Najgorsze w kontekście wciąż teoretycznie trwającego beefu jest to, że od 10 stron na obu leci risercz na dwie dekady w tył, a i tak na kolejnym dissie usłyszymy panczlajny w stylu kurwa ale jesteś już stary ziomek, ja osiągnąłem spokój moi ludzie są ze mną aha, i teraz polecę ostro uwaga nigdy cię nie lubiłem
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Sprawia wrazenie glupiutkiego kurwiska ktore bez zenady potrafi w kanale zero wjebac sie na stol i pokazac trzesace sie dupsko widzom. Wiec niech sie jaca nawet nie probuje kreowac na lepszego w temacie zwiazkow
- gods bidness
Ja tam twierdzę, że beef nie musi polegać na "argumentach" i wypominaniu jakichś pierdoł, kto komu grabki zabrał w przedszkolu, ani też na odbijaniu piłeczek, bo to można robić do usranej śmierci i jak słyszę "zajebiste, odbił wszystko", to mnie zęby bolą.SWN pisze: ↑28 sie 2025, 10:21 Najgorsze w kontekście wciąż teoretycznie trwającego beefu jest to, że od 10 stron leci risercz na dwie dekady w tył, a i tak na kolejnym dissie usłyszymy panczlajny w stylu kurwa ale jesteś już stary ziomek, ja osiągnąłem spokój moi ludzie są ze mną aha, i teraz polecę ostro uwaga nigdy cię nie lubiłem
Jak mogłeś mówić że zamknąłeś wieko łbie zakuty jak z trumny wystawały buty