[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
A czy Tede pozował kiedyś na wielkiego landlorda? Dostał to dostał, nie widzę hipokryzji.
Ciekawe czy ogłoszenia na wynajem od Mesa brzmią tak:
For rent: cozy kawalerka w sercu miasta!
Wynajmę przytulną kawalerkę (30 m²) located w spokojnej okolicy, idealną dla singla lub pary. Mieszkanie jest fully equipped i gotowe do zamieszkania.
Details:Living room z rozkładaną sofą, smart TV i dużym oknem providing plenty of natural light.
Kuchnia open-plan z nowoczesnymi appliances: lodówka, zmywarka, mikrofala i electric stove.
Łazienka with shower, pralka i heated floor dla extra comfort.
Sypialnia area z wygodnym double bed i szafą w zabudowie.
Balkon offering stunning view na miejską panoramę.
Lokalizacja top-notch: blisko do tram stops, sklepy, restauracje i park. Mieszkanie freshly renovated, z new furniture i high-speed Wi-Fi included.
Cena: 2300 PLN/miesiąc + utilities (~400 PLN). Depozyt required.
Ciekawe czy ogłoszenia na wynajem od Mesa brzmią tak:
For rent: cozy kawalerka w sercu miasta!
Wynajmę przytulną kawalerkę (30 m²) located w spokojnej okolicy, idealną dla singla lub pary. Mieszkanie jest fully equipped i gotowe do zamieszkania.
Details:Living room z rozkładaną sofą, smart TV i dużym oknem providing plenty of natural light.
Kuchnia open-plan z nowoczesnymi appliances: lodówka, zmywarka, mikrofala i electric stove.
Łazienka with shower, pralka i heated floor dla extra comfort.
Sypialnia area z wygodnym double bed i szafą w zabudowie.
Balkon offering stunning view na miejską panoramę.
Lokalizacja top-notch: blisko do tram stops, sklepy, restauracje i park. Mieszkanie freshly renovated, z new furniture i high-speed Wi-Fi included.
Cena: 2300 PLN/miesiąc + utilities (~400 PLN). Depozyt required.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Gdyby Mes pisał opis to tak by brzmiał xD Brakuje mi tylko jego y'all które ostatnio często używa
gość przez kilkanaście lat nie zainteresował się tym, że jest zatrudniony w jdg u swojego wspólnika i że ta jego wytwórnia to nie jest tak naprawdę jego, bo on się takimi sprawami nie interesuje, sam mówi że nie ogarnia matmy, jest tak oddalony od ogarniania życia jak tylko można być, jednocześnie wymyśla projekt rodzina i stworzenie bambino ze swoją ukochaną + bycie obrotnym landlordem ciągle kupującym nowe nieruchomości, też mi się to nie spina.. może jak dziadek szmidt usłyszał, że syn zamierza się ogarnąć i zapłodnić mu wnuka to postanowił mu pomóc
a z tym śmianiem się z pjusa, to też nie zdziwię się, jeżeli to było a) przed śmiercią pjusa b) z czegoś zupełnie niezwiązanego z jego chorobą, bo jak ja pierwszy raz usłyszałem ten wers, to pomyślałem, że chodzi o to, że tede śmiał się z niego już po śmierci, bo inaczej po co mes by o to się pruł w kawałku
- gods bidness
Diss już jest nagrywany. Suka Tede się już po tym nie pozbiera.

Projekt jest w drodze
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Poza godnością
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Ja do Mesa mam takie podejście, które uważam, że dobrze fituje z tym co on sam ostatnio wrzucił.
Jak gość nagra 4 kawałki z czego 2 będą słabe, jeden dobry, a czwarty ciekawy, ale generalnie wszystkie będą w jakiś sposób nieoczywiste dla mnie i jakiś tam procent z tego będzie spoko, to imo bardzo na +.
I to że w międzyczasie rzuci sobie x dziwnych wersów, x cringowych i cokoklwiek to nadal na +, jeżeli ostatecznie część z tego wchodzi.
I cieszmy się, że jest jakiś i ma dalej odwagę i chęć być jakimś.
Jak gość nagra 4 kawałki z czego 2 będą słabe, jeden dobry, a czwarty ciekawy, ale generalnie wszystkie będą w jakiś sposób nieoczywiste dla mnie i jakiś tam procent z tego będzie spoko, to imo bardzo na +.
I to że w międzyczasie rzuci sobie x dziwnych wersów, x cringowych i cokoklwiek to nadal na +, jeżeli ostatecznie część z tego wchodzi.
I cieszmy się, że jest jakiś i ma dalej odwagę i chęć być jakimś.
Ostatnio zmieniony 27 sie 2025, 17:01 przez Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
puściłem sobie jeszcze raz tą sukę, bo jednak wersy siedziały w głowie. i tak sobie myślałem, że może jednak mesa numer lepszy jest. bo z tedego nic nie pamiętam. ale kurwa nie. nie da się tego słuchać. format jest dla mnie niedostępny. a output obsrany.
Mam wrażenie, że w dzisiejszym internecie mamy szybko tendnecje żeby krytykować, a jak Mes ma nagrać pół kawałka chujowo i coś gadać o obsranych outputach i pół kawałka ma być fajne, to dla mnie to jest nadal dobry deal i bardziej props niz hejt.
no dla mnie to jest dylemat. bo x tych dissow tdfa nic nie zapamiętam, poza moze bitem z ostatniego, ale jestem w stanie przesłuchac do końca i pomyśleć "nawet ok". a z mesa zapamiętam sporo, ale nie dam rady przesłuchać teraz do końca.
-
VerminatorX
Konkluzja: obai panowie to chujowe kasztany.
Obaj Panowie to jedni z lepszych raperów w kraju.
Obaj Panowie byli topka kraju.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
chcialbym zaznaczyc, ze jedno nie wyklucza drugiego
- scam_sakawa
jakbyś posłuchał Taco to byś wiedział, że słucha nie tylko siebieprzedszkolanek pisze: ↑27 sie 2025, 14:03 no nie wiem, polscy raperzy nowej fali sprawiają wrażenie, jakby nie słuchali niczego poza sobą, taco się w tej kategorii mieści
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Kurwa w tym temacie niedługo będą poruszone wszystkie wątki dotyczące życia pana Schmidta i pana Granieckiego. W sumie lubie to 
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
- scam_sakawa
a co do mieszkań to tak jak @Czak zauważył - Mes nie umiał ogarnąć sobie ubezpieczenia zdrowotnego, a nagle swoim mózgiem/dorobkiem artystycznym zapracował na landlordztwo
na pewno kurwa
na pewno kurwa
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.