[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Szczerze nie słyszałem nigdy o piwie Miller ale linijka iconic zgadzam się.
Co sądzicie o linijce że "On by to polubił ty kose byś poślubił"?
W kontekście Pjusa że polubiłby gfunk. Graniecki zinterpetowal to że Pjus sprzedalby mu kosę, mówił tak na lajwie, zgadzacie się z jego interpretacją? Xd
Zmarły Pjus sprzedaje kosę Tedasowi, te linijkę Tede na lajwie przytaczał w kontekście orzeczenia o niepełnosprawności umysłowej Mesa i odebraniu mu dziecka między innymi
Co sądzicie o linijce że "On by to polubił ty kose byś poślubił"?
W kontekście Pjusa że polubiłby gfunk. Graniecki zinterpetowal to że Pjus sprzedalby mu kosę, mówił tak na lajwie, zgadzacie się z jego interpretacją? Xd
Zmarły Pjus sprzedaje kosę Tedasowi, te linijkę Tede na lajwie przytaczał w kontekście orzeczenia o niepełnosprawności umysłowej Mesa i odebraniu mu dziecka między innymi
-
arystokrata91
Dobrze, ze tam nie wojowałeś wiadomo-czym, wiadomo-jak, żeby zrobić z tymi kapslami wiadomo-co :>.
Swoją drogą, ten zwrot „śmiałeś się z chorego Pjusa, zjebie”, gdy nagle milknie bit i mes taki wkurwiony w głosie, utkwiło w głowie i czasami sobie przywołuję w pamięci.
Dodatkowo, perfekcyjnie mu wyszła ta minipauza po „odkleiło mi się… jądro od twojej japy(…)”, jako takie potwierdzenie, że tak, rozmówco, masz rację, odkleiło mi się, ale kurwa jądro od twojej japy zjebie śmiejący się z Pjusa XDD.
Jądro odklejane od japy musialo zabolec najbardziej jacuche. Na balkonie z wkurwiona mina zapraszal mesa na pęto
Dodano po 1 minucie 42 sekundach:
Dodano po 1 minucie 42 sekundach:
trza pietrkowi podrzucic link do tego tematu. niech chlopina ma cos z zycia, zobaczy ze ludzie jednak sie przekonuja do jego dissu, bo jak zatrzymal sie na przeczytaniu komentarzy na swiezo po premierze, to tam w glowie prawie magik byl grany pewnie (a na stories oczywiscie pelna chillera)
wydaje mi się że zarówno Mes jak i Tede są czytelnikami tego tematu, ale przypał się przyznać bo w sumie nie wiem czemu
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- przedszkolanek
nie no, na beef to się suka nie nadaje, zwłaszcza że część tych instant memów mes zaserwował sam na swoją mordę
ale comedy rap wyszedł z tego wybitny
tam gdzie zaznaczyłem jest klauzula wersu, ja bym w ogóle tego nie łączył bezpośrednio z pjusem
no i ta kosa, to niekoniecznie nóż, znając naszego fancy artystę, to poślubienie kosy mogło być w jego zamyśle metonimia śmierci
Ostatnio zmieniony 26 sie 2025, 22:13 przez przedszkolanek, łącznie zmieniany 1 raz.
Tede przekonuje że to Pjus miał mu sprzedać kose xd
Może z tą kosą to folołap do eripe
Ostatnie chwile życia dziwne przemyślenia niosą
Lubił życie singla, a teraz go ożenili z kosą
Ostatnie chwile życia dziwne przemyślenia niosą
Lubił życie singla, a teraz go ożenili z kosą
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Jacek jeszcze na live poddymial że wers z god Bless "dorobek wspaniały tylko ludzie to kurwy" to do niego i Taco, beka jakby wciągnął Taco w ten beef xd nie ma szans na to ale widać że Jacula próbował poddymiac
-
arystokrata91
To parafraza znanych słów Piłsudskiego, że naród wspaniały, ale ludzie to kurwy ¯\_(ツ)_/¯. Nic więcej, a wpasowało się świetnie.
Apropo kosy, moim zdaniem najbardziej słusznym jest wytłumaczenie z rapgeniusa, tzn. „Ożenić komuś kosę”, stąd czasownik „poślubić”, który dobrze Piotrkowi wpasował się do rymu. To żadne grożenie, poza tym co ta Suka nagle taka miękka, nie pamięta swojego beefu z płomieniem i obciąganiem, ssaniem pęta? Przecież to fikcja wszystko.
Apropo kosy, moim zdaniem najbardziej słusznym jest wytłumaczenie z rapgeniusa, tzn. „Ożenić komuś kosę”, stąd czasownik „poślubić”, który dobrze Piotrkowi wpasował się do rymu. To żadne grożenie, poza tym co ta Suka nagle taka miękka, nie pamięta swojego beefu z płomieniem i obciąganiem, ssaniem pęta? Przecież to fikcja wszystko.
- przedszkolanek
taco to mam nadzieję napierdala teścia po kryjomu, a nie żadne beefy
Pewnie tak, był filmik chyba z club2020 jak podnosi 150kg w martwym
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
- Cz4rny1337
- Moderator
a o kim jak nie o nich ma być? albo inaczej, jest szerzej pewnie o wiekszosci sceny od ktorej Piotr Szmitd w swoim poczuciu jest lepszy - ale jako dwa sztandarowe przyklady bycia kurwa podaje konfidenctwo i groomingowanie małolatek - i w jego mniemaniu obaj cos tam dobrego nagrali, ale ludzie z nich chuja warci

Ja jebie nie moge z tego rzekomego groomingowania przez Taco Hemingwaya
typiara miała ponoć 17 lat jak zaczeli sie spotykać a on 20 parę, naprawdę nie jest to nic złego. Taco wydaje sie jednym z najbardziej normalnych raperów. Zero wywiadów, przypałowych kampani reklamowych, czy, uwaga, jechania publicznie po byłych kolegach czy partnerkach. Mes ma ból dupy, bo Taco kiedyś w kawałku nawinął ze nie bierze kasy od EB (swoją drogą paskudne piwo, przynajmniej po reaktywacji), byla to ewidentna zaczepka, bo to Mes mial z nimi współpracę
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
Jak coś to 20 pare to dokładnie 26, bo jest 9 lat różnicy.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
On rocznik 1990, ona 2000, zaczęli się spotykać w 2017, matematyka prosta
Taco nie może być groomerem, bo jest przystojny i był szczupły (aktualnie raczej borsuk), poza tym dał 100k PLN na pomoc z Covidem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
posłuchajcie kawałka truskawy najlepsze dupeczki rucham i zrozumiecie że pan taco to normalny chłop
Heh, a pamiętacie ta śmieszna akcję, jak Tede się przelizal na scenie z młodą fanką, po czym gdy nikt nie pytał, ani nie było na ten temat jakiegoś dużego hejtu, to nagrał kawałek ze ludzie jadą po nim jak po R Kelly ?
Niezle to było
Niezle to było