[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- przedszkolanek
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
5) opisywany temat się prawdopodobnie zakończy w ciągu 20-30 bo woda leci z fiuta
Fakty są takie, że zbudował coś od podstaw polegając tylko na sobie, a nie na rodzicach i dziwnych koneksjach w pojebanych latach 90. Zrobił coś dużo odważniejszego niż kontynuowanie/ rozwijanie rodzinnych tradycji tylko kompletnie się z nich wypisał i ułożył życie po swojemu w sposób zupełnie nieoczywisty.
no nikt tego nie neguje i nie o to przedszkolankowi chodziło
- przedszkolanek
to nie są żadne dziwne koneksje, to jest typowa reprodukcja elit w społeczeństwie (w sumie nie tylko) kapitalistycznym
Dodano po 1 minucie 12 sekundach:
i jak mu z tym dobrze, to spoko, ja tu nikogo nie krytykuję jak coś
- Haczapurjan
Za tydzień idę do proktologa i cały czas wizualizuję sobie tę wizytę w ten sposób, że Mes w fartuchu lekarskim robi mi badanie per rectum i ciągle pyta czy "obsrany output?!" brrrr
Ja pierdolę xD
Ja pierdolę xD
- gods bidness
„Będziesz miała ze mną krok do Boga / Jakby co, znam dobrego proktologa”
a potem Wjaazd!
że jak refren to dupa
że jak refren to dupa
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Proktologowi mogę zerwać kapsel chujem
Mogł zaczac smiales sie z Mesa zjebie, pieknego czlowieka formatu niedostepnego dla ciebie
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
Jestem pewien że Mes czyta ten temat z ciekawości, ciekawe czy sam kisnie z tych interpretacji jego pióra
- Cz4rny1337
- Moderator
nie bo ma to swoje zjebane kucowsko-aspergerowskie poczucie humoru

Mam nadzieje ze w kolwjnym dissie mesa bedzie jeszcze wiecej bekowych linijek. Z dissow tedeusza nic nie pamietamy. Za to pamietamy ze TA SUUUKA TO TEEEDEEEEE
my pamietamy, ale wiekszosc widziala klip raz na yt, powiedziala, ze guwno i wiecej nie sluchala
w sensie, to nie jest to samo co DLACZEGO TEDE KURWOM JEST. nie przebilo sie do szerokiego grona odbiorcow
w sensie, to nie jest to samo co DLACZEGO TEDE KURWOM JEST. nie przebilo sie do szerokiego grona odbiorcow
Ale jest tego wiecej. Jestem na wakacjach w Turcji, bylem w kraftowym pubie i jakies dekle zamowili 2 millery. Od razu w glowie wiadomy wers
- przedszkolanek
no to ile on instant memów zajebał na tym numerze to po czasie imponuje jeszcze bardziej
Ale.z tym millerem to poeknie przekminiony wers. Pogarda do nagrywania z discopolowcem. Nazwisko Miler - nazwa piwa miller. Miller ma zakretke twist off wiec mes chwali sie twardym kutasem twierdzac ze jakby dobrze przycelowal to zerwalby kutangiem ten kapsel na luzie w przeciwienstwie do flaka ktory jedynie odbilby sie od butelki. Dodatkowo kapsel to jakby nie patrzec glowa butelki - mes wali w glowe milera - "chuj mu w leb temu twojemu discopolowcowi"
- przedszkolanek
ta suka to tede
ty śmiałeś się z chorego pjusa zjebie
miller kapsel chujem
obsrany output
resoraki na szafce
woda leci z fiuta
odkleiło się jądro od twojej japy
na kabaty do chaty i się zleję na kołdrę
ja wychowuję syna, napisałem powieść
zapomniałem o czymś?
ty śmiałeś się z chorego pjusa zjebie
miller kapsel chujem
obsrany output
resoraki na szafce
woda leci z fiuta
odkleiło się jądro od twojej japy
na kabaty do chaty i się zleję na kołdrę
ja wychowuję syna, napisałem powieść
zapomniałem o czymś?
Ostatnio zmieniony 26 sie 2025, 21:55 przez przedszkolanek, łącznie zmieniany 1 raz.
No ostatnie strony tego tematu pokazują jasno, że jednak Mes górą. Z dissów Jacy nikt nic nie pamięta, a Mesika cytujemy tutaj z pamięci.