[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Rest, notabene właściwie Damian Oskar Osytek, przeciez zanim zaczął pakować bedoesow do bagażnika to bujał się z bananami z szybkiego szmalu
@chuj mi Saful przypomina Kartkiego, obczaj sobie foty safula w jakichś golfach czy coś dobrze ubranego, inny vibe totalnie niż Rest który ma szyję szerokości głowy
-
georgefloyd
Koniec końców okazało się, że wszystkie raperzyny z warszawki to chuj nie ulicznicy tylko chłopaczki z dobrych domów, które naoglądały się czarnych w tv. W sumie w stanach też było podobnie. Jestem ciekawy tylko dlaczego tak wjeżdżali na Tedego skoro byli tacy jak on.
no a mi chodzi tylko o ekspresje ryja. saful przypomina takiego żulika spod budki z piwem https://i.ytimg.com/vi/BDvNzJhul8U/maxresdefault.jpg
a rest ma ryj jak najypowszy polak do kwadratu, to co go różni od pierwszego lepszego mietka co go spotkasz na ulicy to to że poszedł na siłkę w którymś momencie życia i tyle https://www.popkiller.pl/sites/default/ ... ix37-2.jpg
i jeszcze te włoski na hitlerjugend jak oskariat
a rest ma ryj jak najypowszy polak do kwadratu, to co go różni od pierwszego lepszego mietka co go spotkasz na ulicy to to że poszedł na siłkę w którymś momencie życia i tyle https://www.popkiller.pl/sites/default/ ... ix37-2.jpg
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
No właśnie dlatego najezdzali na tedego bo byli tacy jak on, były eksperymenty z małpami tłumaczące to zjawisko
Dodano po 44 sekundach:
Dodano po 44 sekundach:
no rzeczywiscie trochę jak Andrzej chyra
Kumam o co ci chodzi, ale właśnie ryj Safula imo mniej polacki, a jak się dobrze ubierze no to przypomina mi bozyszcze kobiet z ciężka ręka, Kartkiegochuj pisze: ↑26 sie 2025, 17:41 no a mi chodzi tylko o ekspresje ryja. saful przypomina takiego żulika spod budki z piwem https://i.ytimg.com/vi/BDvNzJhul8U/maxresdefault.jpg
Saful
Spoiler
Spoiler
Kartky pewnie ma ryj spuchniety od alko, tak to by jeszcze bardziej był podobny do Safula
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- przedszkolanek
nie no tede, to była już klasa wyższa, jakby zrobić w losowym roku 90 precedensję polaków od kulczyka do najgorszego żula oszczanego, to stary tedego to byłby najdalej polak nr 2001, to był jednak w swoim primie jeden z ważniejszych urzędników państwowych (wyjąwszy tych czysto politycznych jak jakiś premier czy prezydent)georgefloyd pisze: ↑26 sie 2025, 17:40 Koniec końców okazało się, że wszystkie raperzyny z warszawki to chuj nie ulicznicy tylko chłopaczki z dobrych domów, które naoglądały się czarnych w tv. W sumie w stanach też było podobnie. Jestem ciekawy tylko dlaczego tak wjeżdżali na Tedego skoro byli tacy jak on.
o kurwa, ale ładne
Dodano po 1 minucie 27 sekundach:
a jak już jesteśmy przy kartkim, wyjaśniło się w końcu czy jego stary to faktycznie jest szef związku zawodowego policjantów?
Czyli Wini w tym dissie przestrzelił z tymi starymi Tedego? Jak słaby research zrobił tylko farmazony powiela to chujowo, wiem że Tede to odbił w 88 Lajen że to chyba nie o jego starych
- przedszkolanek
nie, miał rację, ale mu się trochę pojebało
Dodano po 38 sekundach:
tu masz ojca tedego
https://pl.wikipedia.org/wiki/Maciej_Graniecki
Dodano po 3 minutach 34 sekundach:
swoją drogę niezły upadek rodziny granieckich, ojciec szycha na polityczno-urzędniczych salonach, to syn powinien być jakiś dyrektorem w wielkiej czwórce albo innym goldman sachsie w polsce albo przynajmniej jakimś senior fellow w kancelarii od fuzji i przejęć międzynarodowych, a skończył w kanciapie z resorakami na szafce
Ostatnio zmieniony 26 sie 2025, 18:07 przez przedszkolanek, łącznie zmieniany 1 raz.
czy ja wiem czy upadek? dał synowi wolną rękę co do swojej przyszłości, a jacek ją wykorzystał i od prawie 30 lat cały czas coś (czasem mniej czasem więcej) znaczy na scenie hh
tak to by było mówione że tatuś synkowi załatwił robotę, a nawet nic by nie było mówione bo każdy by miał takiego typa w huju na forum hiphopowym
tak to by było mówione że tatuś synkowi załatwił robotę, a nawet nic by nie było mówione bo każdy by miał takiego typa w huju na forum hiphopowym
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- przedszkolanek
dla tedego osobiście może i nie, ale to co ja tam napisałem, to jest dość typowa kariera jego rówieśników z jego klasy społecznej
ojciec w latach 70/80 dochodził do wysokiej pozycji jako ważny akademik/urzędnik państwowy, a jego dziecko (częściej syn niż córka) w 90 wchodziło w instalujący się w polsce zachodni biznes i (jeżeli się do tego nadawało) po 10-15-20 latach pracy w nim dochodziło do takich mniej więcej stanowisk (a jak ktoś miał jeszcze szczęście albo bardzo rzadkie skille to nawet szybciej)
Wyobraziłem sobie jak do domostwa Granieckich przychodził Młody Chada wciągać kreski z Jacusiem 
Ponoć matka Tede bardzo lubiła Chade
Ponoć matka Tede bardzo lubiła Chade
Beka z przypierdalania się do Tedego, że nie poszedł w ślady ojca tylko w zupełnie innym kierunku i po swojemu.
- przedszkolanek
tede trochę casus jaruzelskiej, która w 90 zamiast iść w biznes, zajęła się modą i teraz kończy robiąc wywiady z jakimś staszkiem pitoniem na yt
- przedszkolanek
no tylko, że
1) to byłoby pójście nie w ślady ojca a dużo dalej
2) porównujemy gdzie dzisiaj jest tede w stosunku do swoich rówieśników, którzy poszli typową drogą dla formacji społecznej z której się wywodzi
3) mowa tu nie indywidualnie o tede, tylko o awansie/degradacji najmniejszej komórki społecznej w kontekście stratyfikacji społecznej i krążenia elit
4) to nie jest przypierdalanie się pt. "ale debil", tylko prezentacja faktów
Jeszcze kilka lat i wyjdzie że Chada jak przychodził to....albo dobra powstrzymam się od tego żartu na poziomie podstawówki
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Chada po prostu miał charyzmę i był szarmancki, to Pani Graniecka go lubiła, normalna sprawa
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET