[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- przedszkolanek
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
lecz robi byle jak, ta suka to jacek
ty śmiałeś się z chorego Pjusa, zjebie
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
człowiek wielkiego formatu
niedostępnego dla ciebie!
niedostępnego dla ciebie!
to dla Pjusa, zniszczę cie na G-funku
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
przeciez to dla beki
- marmolad_k2
2rzyn niestety tak na serio.
- gods bidness
Tede już na Instagramie pokazuje, że on też gra z wirtuozami.
-
VerminatorX
Oni obydwai są zjebani na swój sposób. Trzeba się nie wczuwać emocjonalnie tylko podejść do ich twórczości jak do produktu który ma dać rozrywkę i może coś więcej, a może i nie.
Doniu co delikatnie do kawusi poddymił.
Wszystko pod postem odnoszącym się do tego, że Ten Typ Mes odpowie Tede, ale nie będzie działał pod presją czasu:
„No tak. Te czasy gdy odpowiedz, nagranie, mastering i klip robiło się w 24h. No cóż. Jaki zawodnik taki refleks”.
Smacznej kawusi.
Trzeba przypomnieć fakt, że swego czasu Doniu zdeptał butem Chade swoim dissem
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
-
VerminatorX
W ogóle to, że Doniu lekką rączką rozjebał uliczniaka Chadę z kolegami to jedno z ciekawszych zdarzeń w polskim rapie.
Najśmieszniejsze w hiphopolowcach jest to, że są bardziej utalentowani od większości tych stuprocentowych hiphopowców. Oddałbym wszystkie wersy za to, żeby teraz Mezo podsumował aktualny stan sceny.
Najśmieszniejsze w hiphopolowcach jest to, że są bardziej utalentowani od większości tych stuprocentowych hiphopowców. Oddałbym wszystkie wersy za to, żeby teraz Mezo podsumował aktualny stan sceny.
Mes zamiast przyjąć tę konstruktywną krytykę od życzliwych mu ludzi, to się obraża i odgraża. Nie chodzi mi o hejterów, tylko o niezadowolonych fanów.
Można robić swoją muzyka, po swojemu, ale koniec końców przecież ktoś musi tego słuchać. Mes zapomina chyba, że w tym całym procesie twórczym na końcu jest odbiorca
Można robić swoją muzyka, po swojemu, ale koniec końców przecież ktoś musi tego słuchać. Mes zapomina chyba, że w tym całym procesie twórczym na końcu jest odbiorca
No i pewnie do tego wlasnie nawiązywał, bo wtedy doniu wrzucil odpowiedź z klipem po niecałych 2 dniach, mimo że zaczepiono go znienacka i raczej nie miał prawa być przygotowany
Dodano po 3 minutach 22 sekundach:
Mes nie może wrzucić dissa za szybko, bo wtedy podważyłby swój koronny argument przeciw tedemu - a mianowicie, że jest on robotny i lubi pracę, mes stał się zakładnikiem własnych wersow I teraz już do końca życia będzie musiał pozorować wyjebke i odkładać wszystko na potem, żeby nikt mu nie mógł wytknac niekonsekwencji
nie do konca tak bylo, bo Doniu juz wczesniej zdissowal Chade w jednej zwrotce, wiec pewnie liczyl sie z tym ze dostanie jakas odpowiedz i mogl miec juz jakies linijki przygotowane wczesniej
FUCK OFF MR LAHEY
widze dwa powody przez które może tak byćVerminatorX pisze: ↑26 sie 2025, 15:42 Najśmieszniejsze w hiphopolowcach jest to, że są bardziej utalentowani od większości tych stuprocentowych hiphopowców.
1. hiphopolowcy raczej nie byli z patologi, więc mieli większe obycie z innymi gatunkami muzyki niż rap w przeciwieństwie do uliczników którzy najczęściej słuchali go w kółko i przywykli do jednakowych bitów i jednakowego prostego sposobu rapowania
2. skoro nie byli z patologi, to nie byli tak często nazywani przez kolegów pedałami za rzeczy uchodzące za niemęskie, a taki jest wśród trudnej młodzieży m.in. śpiew (ciekawostka: u mnie w szkole koledzy potrafili np. odmawiać śpiewania na ocene i woleli dostać jedynkę, niż być wyśmiani przez kumpli)
-
arystokrata91
Mi w kawałkach mesa zawsze podobało się to, że próbował podśpiewywać, nucić itd. Było to tak odmienne od pozostałych twórców, że mnie przyciągało.
- gods bidness
That's gay
Gdyby Doniu dolaczyl się do tego beefu, mowilyby o tym przyszłe pokoleniaKubbasOG pisze: ↑26 sie 2025, 15:37Doniu co delikatnie do kawusi poddymił.
Wszystko pod postem odnoszącym się do tego, że Ten Typ Mes odpowie Tede, ale nie będzie działał pod presją czasu:
„No tak. Te czasy gdy odpowiedz, nagranie, mastering i klip robiło się w 24h. No cóż. Jaki zawodnik taki refleks”.
Smacznej kawusi.
Z prawej, z lewej, twoje kurwy zapłaczą na pogrzebie
Kurwa wiecie jaka reakcja Chady na ten diss była? Ja sobie wyobrażam że taki ulicznik chciałby najebac Doniowi fizycznie za takie teksty
Kurwa wiecie jaka reakcja Chady na ten diss była? Ja sobie wyobrażam że taki ulicznik chciałby najebac Doniowi fizycznie za takie teksty
To zarzuć mi kolego najlepszy refren tego całego tego typu MESA.arystokrata91 pisze: ↑26 sie 2025, 16:17 Mi w kawałkach mesa zawsze podobało się to, że próbował podśpiewywać, nucić itd. Było to tak odmienne od pozostałych twórców, że mnie przyciągało.
I porównamy z randomowym podśpiewywanym refrenem piątkowskiego kota:
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"