Koszulki piłkarskie
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Koszulki piłkarskie
Coś często zmieniają sponsora technicznego, w ostatnich 20 latach był reebok, nike, adidas, warrior i nb.
Spoiler

Będą totale90 tak jak zapowiadano
tzw samograj, chyba najbardziej nostalgiczna koszulka ludzi z mojego pokolenia
- ConeyIsland
Trzeci komplet Augsburga

Spoiler
I tak wyglądają oficjalnie
Dla mnie niestety zawód, liczyłem bardzo na fajny projekt ale przede wszystkim brak tego co się wyróżniało w totalach czyli tam gdzie nazwisko to inny kolor, tak jak teraz Barca ma albo każdy kojarzył Brazylię z tym.
tragedia, bazar, jedynie plus za herb
zajebiste
w tym sezonie wreszcie Nike dowiózł, szkoda tylko że ostatecznie spodenki są jasne do wyjazdówek, a nie zielone jak w meczu z Palmeiras
w tym sezonie wreszcie Nike dowiózł, szkoda tylko że ostatecznie spodenki są jasne do wyjazdówek, a nie zielone jak w meczu z Palmeiras
- IllEisenheim
Ta Chelsea wygląda trochę jak bym poszedł do Decathlonu tak z 15 lat temu i kupił na ligę szkolną koszulkę Kipsty
chuja byś kupił, musiałbyś pójść 21 lat temu i na dział Nike, bo z tego roku to jest projekt
no i chuj że z tego roku, wygląda jak najtańsze gówno z kipsty 15 lat temu
nic na potem
- IllEisenheim
Ten co się zesrał
w Pro Evo 3 w edytorze chyba Nike zrobiło ten projket 
Bez kitu mam wizje tej koszulki z nazwiskiem "Castolo" albo "Minanda" 
Dodano po 51 sekundach:
(imo jest ok, nie jakas brzydka nie ladna, przynajmniej na zdjeciach bo na zywo to wiadomo ze pewnie calkiem inaczej to wyglada jak sie zalozy taka na nasza sucha klate
)
Dodano po 51 sekundach:
(imo jest ok, nie jakas brzydka nie ladna, przynajmniej na zdjeciach bo na zywo to wiadomo ze pewnie calkiem inaczej to wyglada jak sie zalozy taka na nasza sucha klate
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
bo jak ma nie wyglądać jak sprzed 15 czy tam 20 lat jak z założenia jest koszulką retro w linii z tego okresu, a czy ci się podoba czy nie to mnie jebieIllEisenheim pisze: ↑26 sie 2025, 14:38 Ten co się zesrałw Pro Evo 3 w edytorze chyba Nike zrobiło ten projket
![]()
- IllEisenheim