[beef] Eripe - Bedoes

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
dr zjeb

Re: [beef] Eripe - Bedoes

Post autor: dr zjeb »

W książkach tryhard, na socialach buc dęty, w wywiadach bardzo spoko koleś - ciekawe jaką sobie osobowość wymyślił na forumie do portfolio.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

Zulczyk - pamiętamy rant na Taconafide, to już 7 lat kurwa
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

cwel udaje ze nie czyta forumka tylko oczywiscie klasycznie ktos mu zawsze podsyła, chyba tak pisal odnoszac sie bodaj do posta clockersa w ktorym ten mu oblodził
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Sivestro

Swoją drogą nie ma chyba drugiej osoby jak Zulczyk z takim parciem na szkło, obczajcie sobie ile wywiadów z nim jest na yt, można liczyć w setkach i co rusz są nowe
Awatar użytkownika
d3luge1

Post autor: d3luge1 »

wydaje mi się, że są ludzie z dużo większym parciem na szkło i gdyby tak było to raczej by zagrał nawet epizod w serialach których był scenarzystą. To, że ostatnio zaczął się częściej pojawiać to kwestia tego że wydał nową książkę (która jest średnia ale ratują ją plotkarskie smaczki dające się nanieść na osoby z polskiej polityki).
kark to nie debil, mówił mi tak laik
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

a żulczyk ciągle się łudzi, że dostanie to nike? czy zrozumiał, że jeżeli nawet nazwanie dudy debilem nie pomogło, to jego peak awardowy to będzie literacka nagroda warmii i mazur?
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

ta jego najnowsza ksiązka, "kandydat", to jedynie nagrodę im piotra szmidta mogłaby wygrać, fatalna
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Spoiler
Obrazek
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

jajca pisze: 26 sie 2025, 11:22 tak pisal odnoszac sie bodaj do posta clockersa w ktorym ten mu oblodził
poka linka
Sivestro pisze: 26 sie 2025, 11:35 Swoją drogą nie ma chyba drugiej osoby jak Zulczyk z takim parciem na szkło, obczajcie sobie ile wywiadów z nim jest na yt, można liczyć w setkach i co rusz są nowe
no nie miał się komu wygadać za młodu. widać to po nim
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

@chuj
Spoiler
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Czemu tacy ludzie piszą że ktoś im podesłał zamiast przyznać się normalnie że forumek się czyta? To jakiś wstyd czy co? :dunno:
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Zulczyk na feacie u Mesa to było by opus magnum :bowdown:

Ps. Kuba wiemy że czytasz więc mega Props za podcast z Strachota i czekam na waszą nowa książkę aż lokalny KęKę mi doststczy !
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

https://mega.nz/file/LVQ0AZ4Z#H-Fzic4q4 ... 3j9PHc8KJg

odświeżyłem sobie oryginalny diss Helikopter w ogniu Bedoesa teraz, no i to jak Bedoes przejechał się po Eripe to jest jakiś ewenement na polskiej scenie :bowdown:

szkoda że wyszło jak wyszło i Zdzich się obraził, bo na oryginalnym samplu to jest mega bitewny numer

ale ten beatswitch i to co po nim jest nawinięte jest niepotrzebne
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
Sivestro

A ja dalej wracam do Rapuj Kurwo i wciąż doceniam jak to jest poskładane dobrze, dosłownie każda linijka, plus na końcu eskalacja wkurwu Ripa i zmieniający się bit pod to, kurwa kocham takie agresywne dissy

Zgodzę się że Helikopter w Ogniu na bicie mam wyjebane też sztos. Kurwa ten beef dał mi serio 5 numerów które mogę słuchać z satysfakcją i wracać do każdego.

Zajebisty beef.

BTW kurwa masakrycznie stanęły wyświetlenia na wersji z bitem Skolima, myśleli że zrobią hit (w tytule nawet jest to memowe HIT) a wyświetlenia stanęły na 400k, mniej nawet niż Co cię boli od Eripe które ma chyba 700k

Niewypał totalny, już mogli wziąć od Tede beat jak proponowal
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Sivestro pisze: 26 sie 2025, 21:19 a wyświetlenia stanęły na 400k,
no one tak stoją, że ciągle idą, 473 jest obecnie, Co Cię boli ma 635, już tak nie naginaj w swoją stronę :D

Dodano po 26 sekundach:
ale zgoda z Burakiem - do beatswitcha Helikopter to jest topowy diss w pl rapie
Awatar użytkownika
Sivestro

Stary nie naginam, faktycznie Co cię boli zawyzylem. Stanęły i to fakt, podnoszą się jak krew z nosa, tymczasem Hit Em Up powoli dobija do 3mln

Jest to niewypał i to jest fakt, każdy odsłuchał na tym raz i wyjebane bo na tym bicie nie ma to żadnego repeat value tylko jest jakaś tam ciekawostką
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Sivestro pisze: 20 sie 2025, 0:00 Ten Helikopter w Ogniu na bicie Skolima tak się przyjął że licznik stoi na 300k wyświetleń dalej xd podczas gdy Hit Em Up dalej rośnie i już 2.5mln, nawet dissy Eripe mają kolejno 1.1mln, 750k i 550k
To Twój post sprzed 6 dni.

U Eripe urosło o 90k
U Bedoesa o 175k

Który stoi?

Tam pewnie u Bedoesa było też ponad 300, ale jak się upierasz, że stoi, to ten Eripe też stoi
Awatar użytkownika
Sivestro

No nie porównujmy kanału 2115 i Bedoesa do Eripe zasięgowo. Jak się przyczepiasz do słów to mogę zmienić "stoi" na "bardzo powoli rośnie" JAK NA 2115 i porównując do PIERWSZEGO UPLOADU na bicie Mam Wyjebane albo Hit Em Up.

Po prostu ten bit od crackhouse to niewypał i ludzie tego nie odpalają, tyle. Oryginał to topka i chujowo że wyszło to z Firmą jak wyszło, no ale nic z tym nie zrobimy. Uważam że damage control mógł być lepszy niż wzięcie tego bitu od Skolima i odwrócenie charakteru kawałka o 180 stopni zamieniając go w jakąś pseudo śmieszna abberacje
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

@Jose
czy aż tak to cię boli, czy aż tak to cię boli,
że Sivestro fałszuje dziś rapowe osiągi?
Awatar użytkownika
Sivestro

Kurwa zrobiłem tylko obserwacje że ten reupload na dissie Skolima się słabo przyjął w porównaniu do poprzedniego dissu i oryginału i tyle, nie wypaliło i uważam że nie jest to kontrowersyjna opinia. Czy jest tu osoba która zapętla ten diss na bicie od Skolima, czy raczej slucha reuploadow na bicie firmy?
ODPOWIEDZ