Nawet nie, jest poza kadrą więc już naprawdę nic się nie może wysypać
Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Lucas Piazon
pamiętam jak był nowym kaka, dziewczynki na mistrzostwach do lat 16 w Japonii/Korei robiły uuuuuu jak byl przy piłce a ja rozwinąłem go do overalla 97 w mojej swansea w fifie i długo wiązałem z nim duże nadzieje w rzeczywistości
pamiętam jak był nowym kaka, dziewczynki na mistrzostwach do lat 16 w Japonii/Korei robiły uuuuuu jak byl przy piłce a ja rozwinąłem go do overalla 97 w mojej swansea w fifie i długo wiązałem z nim duże nadzieje w rzeczywistości
XD
Bo taki los rapera, bracie mój/Nawet jak cipy z nieba lecą, wszystko chuj
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
Tottki też go chcą więc to chyba tak specjalnie. Ale najpierw muszą Kawior z Zinchenko odejść z Arsenalu.
Palace chce ściągnąć z powrotem Gallaghera, który raczej w Atletico nie jest starterem.
Palace chce ściągnąć z powrotem Gallaghera, który raczej w Atletico nie jest starterem.
dawno nie było lewonożnego stopera mogącego grać na lewej
- rozklad_gaussa
^arteta zgodzil sie na eze to juz niech dostanie w nagrode lewonoznego obronce
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Lucas Vazquez w Bayerze.
Schira podaje że jednak Hojlund w Napoli na wypożyczeniu (5mlne) z opcją wykupu (40mlne) w Napoli.
Fabio Silva z Wolves do BVB za 25mlne
Tyler Dibling z Soton do Evertonu za 35mlnf + 7mln bonusów.
Adam Buksa w Udinese.
Schira podaje że jednak Hojlund w Napoli na wypożyczeniu (5mlne) z opcją wykupu (40mlne) w Napoli.
Fabio Silva z Wolves do BVB za 25mlne
Tyler Dibling z Soton do Evertonu za 35mlnf + 7mln bonusów.
Adam Buksa w Udinese.
- Cz4rny1337
- Moderator
Ornstein: Chelsea zainteresowana Ferminem Lopezem - pewnie na wypadek gdyby Xavi Simons nie wyszedł

Z tym że i piłkarz i Flick zapowiedzieli ostatnio, że on zostaje w Barcelonie. Nawet nie wiem czy on dobry, ale tak czytam opinie to raczej półka niżej niż ten Simons. Tylko, że Holender przyjdzie jeśli upchniemy tam Nkunku.
A Jackson na teraz najbliżej Bayernu, loan z obligatoryjnym wykupem
A Jackson na teraz najbliżej Bayernu, loan z obligatoryjnym wykupem
yeremy pino w kryształowym pałacu, certified fm baller
- Cz4rny1337
- Moderator
Wokół Xaviego Simonsa zaczął się rzekomo kręcic Tottenham [ew. chcieli niemcy nastraszyc chelsea], aleee Milan blisko Nkunku 30-40 mln euro, Jackson na wypożyczenie do Bayernu Monachium
no i ten Garnacho do Chelsea też - z 30 baniek chca dac
Fermin chyba alternatywa, cos tam zrodla hiszpanskie daja, ze chca za niego 70 mln, Chelsea daje 50
42 mln euro z bonusami + kaluzula % ze sprzedaży za Nkunku do Milanu wg. Ornsteina [reszta chuja wie o rapie]
Tottenham mocno węszy przy tym Xavim Simonsie, a sam zainteresowany jest już w Londynie... ajwaj
Bild uważa, że Tottenham bliżej, bo Chelsea chce Fermina Lopeza
no i ten Garnacho do Chelsea też - z 30 baniek chca dac
Fermin chyba alternatywa, cos tam zrodla hiszpanskie daja, ze chca za niego 70 mln, Chelsea daje 50
42 mln euro z bonusami + kaluzula % ze sprzedaży za Nkunku do Milanu wg. Ornsteina [reszta chuja wie o rapie]
Tottenham mocno węszy przy tym Xavim Simonsie, a sam zainteresowany jest już w Londynie... ajwaj
Bild uważa, że Tottenham bliżej, bo Chelsea chce Fermina Lopeza

Przegrać piłkarza z Tottenhamem biorąc pod uwagę obecne okienko to naprawdę byłby wstyd, całe okienko go urabiali a skończymy z Garnuchem tylko. Moim zdaniem to jak tak to powinni zostawić Jacksona.
- rozklad_gaussa
woltemade do newcastle wg pletiego 85+5mln
- ConeyIsland
Fiu fiu czyli raczej opcja dogadania się z czarnym szwedem poszła się oficjalnie yebać. Parę dni zostało to co, isak klub kokosa czy nowy klub (lfc go serio potrzebuje jak ekitiktitke się super wpasował?)?
Fajnie będzie zobaczyć Woltemade w Premier League. 
- rozklad_gaussa
garnacho welcome to arsenal 2027