Sportowy Offtopic
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Sportowy Offtopic
Pytanko pany, jest jeszcze opcja na kupienie biletów na półfinał finał w siatkę kobitek w łodzi? Hala cała pełna, więc może być ciężko tam się wbić czy jest jakaś opcja?
Zawsze jest opcja, pytanie czy Cię stać
Jak kilka stówek to czemu nie, gorzej jak będzie szło tysiącach
wiesz może gdzie ewentualnie mógłbym sprawdzać czy jest opcja na nie?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
@@kapec
Wielkie dzięki za linka, Salutens
Wielkie dzięki za linka, Salutens
- ConeyIsland
https://www.flashscore.pl/wiadomosci/pi ... /8hroDEb5/
można się zgadzać lub nie, ale artykuł nawet ciekawy
można się zgadzać lub nie, ale artykuł nawet ciekawy
Twaro w C+ znowu. Można się było tego spodziewać.
Włoski piłkarz Luca Aluisi zasłabł i zmarł w domu na oczach swojej matki, tuż przed swoim pierwszym treningiem z ASD Castell'Azzara, toskańskim klubem z niższych lig
Służbom ratunkowym nie udało się go uratować po tym, jak dostał drgawek około godziny 1:30 w nocy. Miał 30 lat 🕊
The Sun Sport
co autor miał na myśli? nie wiem, ale się domyślam
Spoiler

przynajmniej jest rozpisane pozycjami, nic tak nie wkurwia jak te kreatywne grafiki z piłkarzami uporządkowanymi według numerów 
trójkąt bermudzki wola mokotów
Mourinho zwolniony
- FruitOffTheWall
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Co sądzimy o tej zmianie przepisu, który forsują Colina z łysym z FIFA ażeby nie można było dobijać rzutów karnych? Miałoby to wejść od przyszłego sezonu.
Ja chyba jestem na tak, zgadzam się z Grabarą, że już tak utrudniają tym bramkarzom niekiedy, że chociaż to by było trochę ukłonem w ich stronę.
Ja chyba jestem na tak, zgadzam się z Grabarą, że już tak utrudniają tym bramkarzom niekiedy, że chociaż to by było trochę ukłonem w ich stronę.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
oczywiście hejt, dodatkowe zbędne zatrzymywanie gry; jak już chcą reformować tego spalonego to niech zabiorą się z innej strony za to (węższe pole po którym gwizdek oznacza karny?) a nie jakieś pomysły z dupy zamulające jeszcze bardziej grę
-
Bisclavret
Rzeczywiście w chuj zamuli grę jak w co 14 meczu sędzia gwizdnie faul po obronionym karnym, dyscyplina zrujnowana
Oczywiście props, zawsze to zmniejszy trochę dysproporcje między realnie utraconą korzyścią a nagroda w postaci karnego, w ogóle karne to jest najsłabsze ogniwo dzisiejszej piłki, można chuja grać cały mecz ale gdzieś po rzucie różnym piłka się przeturla o rękę w sytuacji z której nic by nigdy nie było i cyk 0,8xg , oczywiście masz rację że można by było też ograniczyć jakoś ich dyktowanie ale to będą dodatkowe przepisy do interpretacji i jeszcze bardziej nie będzie wiadomo kiedy jest karny a kiedy nie - coś jak teraz przy rękach.
Oczywiście props, zawsze to zmniejszy trochę dysproporcje między realnie utraconą korzyścią a nagroda w postaci karnego, w ogóle karne to jest najsłabsze ogniwo dzisiejszej piłki, można chuja grać cały mecz ale gdzieś po rzucie różnym piłka się przeturla o rękę w sytuacji z której nic by nigdy nie było i cyk 0,8xg , oczywiście masz rację że można by było też ograniczyć jakoś ich dyktowanie ale to będą dodatkowe przepisy do interpretacji i jeszcze bardziej nie będzie wiadomo kiedy jest karny a kiedy nie - coś jak teraz przy rękach.
Dlatego ja coraz bardziej się skłaniam ku temu żeby gwizdać każdą rękę. I nie, nie jest to optymalne rozwiązanie, ale obecne też nie są, bo już nikt do końca nie wie kiedy się ten karny należy a kiedy nie. A tak to chociaż będzie wiadomo, od poniżej rękawka to jest ręka niezależnie czy źle ułożona, czy w wyskoku, czy z bliska, czy podpierająca. Nie do końca kupuje ten argument że wtedy każdy będzie nabijał celowo, piłkarze nadal w takich sytuacjach mogą trzymać splecione ręce za plecami i tyle. Trzeba uprościć ten przepis, może będzie trochę więcej karnych, ale też zakaz dobitek myślę że spowoduje zmniejszenie liczby goli (i poskromi ten burdel przy strzale, wbieganie reszty za szybko, przepychanki itd) więc się to wyrówna.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
No to jak to jest taki niszowy przypadek to co to zmieni w szerszej perspektywie? Rzut karny traktuje jak każdy inny po którym następuje wznowienie gry jeśli pilka zgodnie z przepisami zostaje w boisku - i tak jak wspomniałem jak chcemy cos zmieniać róbmy poważne ruchy a nie pudrujemy format z którym mamy problemBisclavret pisze: ↑26 wrz 2025, 17:06 Rzeczywiście w chuj zamuli grę jak w co 14 meczu sędzia gwizdnie faul po obronionym karnym, dyscyplina zrujnowana
ofc zadnych dobitek 75% karnych jest z sytuacji o niskim xG dostajesz 0,8 bonus i nie wykorzystujesz to twoj problem naucz sie nwm kopac pilke
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- zemsta1camzata
ciekawe czy się dogadają, czy ludzie będą zmuszeni brać coś nowego
abonenci iptv i tak mają wyjebane, bo mają wszystko
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta