Ehhh a ja myslalem ze jestesmy wszyscy zgodni ze tak dokladnie jest w rzeczywistosci ale dla tzw zwaly na forumku sobie piszemy jakby bylo inaczej
"Pedalstwo" w polskim rapie
Re: "Pedalstwo" w polskim rapie
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Też tak kiedyś myślałem 
- gonny_trebor
- Moderator
Natarłem się oliwką na klipie i było w dechę
Lecz to wasz DJ nie mój (fuj!) całował się z facetem
Lecz to wasz DJ nie mój (fuj!) całował się z facetem
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Sampel
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
- przedszkolanek
pozdro, do okiego dodałbym jeszcze, że na jego pierwszym 47 projekcie (chyba to było 47universe), to niesamowicie mi imponował jego potężny luz w nawijce, którego u nikogo z nowej fali nie słyszałem w takiej dawce wylewającej się z tracków, później to jakoś z niego uleciało, szkodachaya pisze: ↑21 sie 2025, 8:27 śledzę okiego od momentu jak usłyszałem "whoop". potem wróciłem do płyty z Nearrem i dalej słuchałem co wypuszczał. umie liczyć sylaby, umie je ułożyć idealnie w bit. umie nawijać szybko, umie wolno. potrafi ładnie we flow, zmienia flow (pozdro mes). na kolejnych płytach zaczął pokazywać, że jest też mocno muzykalny, w czym też nie oszukujmy się, pomaga mu autotune, którego ja nie lubię. to w jakim kierunku idzie nie do końca mi odpowiada, ale mimo wszystko są to słuchalne rzeczy dla mnie.
po usłyszeniu "patointeligencji" powiedziałem, że mata jest dobry. posłuchałem "100 dni do matury" i "młodego matczaka" i nie ma tam poza wspomnianym kawałek totalnie nic, co by nie porywało. zabiegi stosowane przez matę w kawałkach są dla mnie nie do zniesienia. mówię tu o tym co jest w kawałku "sprzedałem się" okiego. te ciągłe zmiany wokalu. tragedia. no ten mata zwyczajnie jest dla mnie nudny. te kawałki są wszystkie takie same. ten jego zaflegmiony, zblazowany wokal nie jest fajny.
o macie nie chce mi się nawet nic pisać, chuj z nim
Maltretowanie trochę za mocne słowo - cytat z samego Kozy:
Wiosną dotarły do nas niepokojące wieści na temat związku Kozy z jego partnerką Nadią. Kobieta poinformowała, że była molestowana przez rapera, a ten potwierdził, publikując oświadczenie, w którym przyznał:
– Pijany w tramwaju próbowałem ją dotykać, skończyłem w momencie, kiedy się przesiadła. Myślałem, że odmawia wtedy dla zabawy. Jestem złą i manipulatywną osobą, zamierzam zawiesić swoją działalność i pójść na terapię. Nie jestem gwałcicielem.
- przedszkolanek
no on deklarował już chyba wszystkie pozycje seksualne, byle by tylko się jakoś wybić
-
jerzy_klemens_werner
Od kilku lat to jest po prostu kalka, którą wytwórnia im narzuca a co gorsze oni sami sobie, te wszystkie Oki, Maty, Eryki Moczko, BSK, Kinny Zimmer itp.
Myślę, że ogromny problem ze swoją seksualnością, mają paradoksalnie ulicznicy, to całe paradowanie i przytulanie się na gołej klacie, te wszystkie dziwne rytuały xD taki Jongmen np. niby ulicznik a bije od niego okrutne gejostwo, albo taki Małolat K2, Śliwa w ogóle ostatnio chyba chodzi na solarium i wystawia zdjęcia z taką mordą jakby szukał sponsora, Afro miał stopro racji.
A poza tym ten syf lat 2010, Huczu, Rover, Fonope, Mam Na Imię Aleksander itp. no gejostwo do granic, a jak już nagrywali numer razem to w ogóle jak do siebie xD
Nie mam nic do gejów, do raperów tak, jebać ich wszystkich (no może Afro i Edasa oszczędzić)
Myślę, że ogromny problem ze swoją seksualnością, mają paradoksalnie ulicznicy, to całe paradowanie i przytulanie się na gołej klacie, te wszystkie dziwne rytuały xD taki Jongmen np. niby ulicznik a bije od niego okrutne gejostwo, albo taki Małolat K2, Śliwa w ogóle ostatnio chyba chodzi na solarium i wystawia zdjęcia z taką mordą jakby szukał sponsora, Afro miał stopro racji.
A poza tym ten syf lat 2010, Huczu, Rover, Fonope, Mam Na Imię Aleksander itp. no gejostwo do granic, a jak już nagrywali numer razem to w ogóle jak do siebie xD
Nie mam nic do gejów, do raperów tak, jebać ich wszystkich (no może Afro i Edasa oszczędzić)
bojerzy_klemens_werner pisze: ↑21 sie 2025, 21:57 Myślę, że ogromny problem ze swoją seksualnością, mają paradoksalnie ulicznicy
Afrojax zrobił coming out jako bibronek pisze: ↑21 sie 2025, 13:49 Temat zyje swoim zyciem i sam sie determinuje, ja tez nie chce juz czytac o tym afrojaxie ale trzeba przyznac ze mocno pedalskie akcje i mysle ze w dobrym miejscu znalazly sie te posty
A no i tak z tematow pedalskich to czy jakis raper zrobil coming out albo od poczatku deklarowal sie jako homoseksualny?
-
masz_szluge_
podbijam, polski rap jest pedalski
Śliwa najcieplejsza okładka ever:jerzy_klemens_werner pisze: ↑21 sie 2025, 21:57 niby ulicznik a bije od niego okrutne gejostwo, albo taki Małolat K2, Śliwa w ogóle ostatnio chyba chodzi na solarium i wystawia zdjęcia z taką mordą jakby szukał sponsora

Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
W temacie o beefie Młodego Dzbana ze Zdechłym Osą (jak to kurwa brzmi
) pojawił się wątek, że Tomb pociąga za wszystkie sznurki w rap grze i ta okładka jest tego dowodem, bo na zdjęciu jest Tomb tylko z grubszymi brwiami

PISZĘ TO POD WEWNĘTRZNYM PRZYMUSEM
ŻE MYŚLĘ ŻE MÓGŁBYM BYĆ PLATYPUSEM
BYŁBYM W TEJ ROLI NIEZAWODNY
BYŁBYM KURWA JAJORODNY
ŻE MYŚLĘ ŻE MÓGŁBYM BYĆ PLATYPUSEM
BYŁBYM W TEJ ROLI NIEZAWODNY
BYŁBYM KURWA JAJORODNY
oj nie nie byczq -1Luxair pisze: ↑22 sie 2025, 12:07Śliwa najcieplejsza okładka ever:jerzy_klemens_werner pisze: ↑21 sie 2025, 21:57 niby ulicznik a bije od niego okrutne gejostwo, albo taki Małolat K2, Śliwa w ogóle ostatnio chyba chodzi na solarium i wystawia zdjęcia z taką mordą jakby szukał sponsora
![]()
Spoiler

FUCK OFF MR LAHEY
kurwa i ten tytulLuxair pisze: ↑22 sie 2025, 12:07Śliwa najcieplejsza okładka ever:jerzy_klemens_werner pisze: ↑21 sie 2025, 21:57 niby ulicznik a bije od niego okrutne gejostwo, albo taki Małolat K2, Śliwa w ogóle ostatnio chyba chodzi na solarium i wystawia zdjęcia z taką mordą jakby szukał sponsora
![]()
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
z tym śliwą cos moze byc na rzeczy bo już okładka ghetto champion miała jakis dziwny sado-maso vibe

-
Bisclavret
Koza wyreżyserował ostatnio spektakl Pan Tadeusz tylko że rapowy xd
O kurwa te okladki 
- marmolad_k2
W mojej głowie on zawsze robi pod siebie, a obok jest wielki uchwyt na sraj taśmę (skończyła się).