Kaz Bałagane
- FruitOffTheWall
Re: Kaz Bałagane
kaz bałagane robi rap na pełen etat, chciałeś bucowatych zwrotek trzeba było se odpalić scib
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Multisport kozak, reszty numerow nie kojarze. Mi sie podoba taki dojrzalszy kaz, ciekawie sie go slucha z innym przekazem niz "trzymam chuja miedzy cycem yblyblyblyblyyy"
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
kompromitacja, że to wyszło z szuflady
Bit sztosik, ale wersy Kazka jak z generatora, on już nic sensownego raczej nie nagra, skończył się jebany i cytując klasyka -„nowy kaz to gówno”bronek pisze: ↑21 sie 2025, 0:31 Mam nadzieje ze bit nie zajebany bo bardzo fajny imo, fajne przyspieszenia na poczatku 2 zwrotki, myslalem ze nie da sie w 2025 ich zrobic tak aby byly sluchalne ale kazek pokazal ze mozna.
I spotek mi podrzucil ten kawalek z samymi barsami nawinietymi na raz i tam tez zajebisty bicior na poczatku, ten drugi tez fajny ale ten pierwszy petarda imo, spodobal mi sie ten kawalek tez (o ten kawalek mi chodzi jakby ktos sie zastanawial:
)
Dobra jednak nawet ta druga czesc bitu kozak, wkrecil mi sie ten kawalek. Cytyjac klasyka: to jest klimat balaganowski no i haters gonna hate i mobbynowe glowy beda krecic glowami. Props za wers "Choc myslales ze bez bandy narkomanow to mnie nie ma"
Kazek od cock.oz bardzo dobra forma, oby tak dalej
Kazek od cock.oz bardzo dobra forma, oby tak dalej
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
ten refren, to myślałem, że to jakiś Pablo Novacci, a nie Quebo
-
bobermann3000
szpaku i oskar niezłe refreny dali ale reszta chujówka
Ktoś zrobił Kazka w chuja że ten pasuje do mainstreamu, ten w to uwierzył, a jeszcze dzięki fake it till you make it i dzięki tiktokowi on serio do tego mainu wszedł XD
- gods bidness
Najlepszy kawałek Bagałane od dawna. I całe szczęście, że Quebo nie rapuje, bo refren nawet spoko dał.
To wycie w refrenie odstrasza, pierdole, nie słucham tego więcej
Straszny syf ten "Przez sen" tzn. skok na kasę / viewsy.
- marco_pantani
wstyd sie przyznac po przeczytaniu opinii z ostatniej strony, ale mi ten refren quebo siedzi i caly numer w sumie tez
Nie ma sie czego wstydzic @moody, pozdro mi tez sie podoba (ale jeszcze musze na rapgeniusie sprawdzic co on dokladnie tam nawija bo nie idzie zrozumiec momentami)
E: spiewa nie nawija przepraszam, quebonafide skonczyl raperowa kariere i juz nie nawija przypomina redaktor)
E: spiewa nie nawija przepraszam, quebonafide skonczyl raperowa kariere i juz nie nawija przypomina redaktor)
-
tybdo_yntogliw
Bardzo dobry kawałek, klasyczno bałaganowy, świetny bit i refren Quebo.
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
-
dobryjoint
To były numery. SCiB czy jakieś Loty 022 pomijam, czy Rudą sukę, Czarną magię i Dotknij grzyba itd. bo wiadomo, że klasyki.
Musze to miec to przepiekny numer, sie dobre czasy przypominaja

-
bobsonbejbi
Nejmdropu Oyche Doniza u Balagana w 2025 to ja się nie spodziewałem
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫