Hemp Gru - Klucz (2004)
- zemsta1camzata
Re: Hemp Gru - Klucz (2004)
milicjantowi znowu odpierdala i banuje dobrych ludzi xddd
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
@Jose a kiedy ban za spam dla @RIVALDO111?
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Służbiska na zmianie i masz przechlapane
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
freeRivaldo
- Vasco de Balboa
Legendarna płyta, najlepsza w dyskografii Hemp Gru i jedyna do której wracam. Zjedz skręta po dziś dzień leci na każdym melanżu
. Masa wspomnień, za małolata z połowa tracków leciała na repeat. Szkoda, że następne wydawnictwa HG już nie miały tego klimatu
.
TOP 3
1. Zjedz skręta
2. Sami swoi
3. To jest to
TOP 3
1. Zjedz skręta
2. Sami swoi
3. To jest to
Ostatnio zmieniony 21 sie 2025, 14:53 przez Vasco de Balboa, łącznie zmieniany 1 raz.
dawajcie po 2-3 najlepsze utwory z tej płyty bo tu jest klasyk na klasyku, ode mnie zdecydowanie benger sami swoi z potężnymi gościnkami żarego i kaczego + chyba styl warszawskich ulic jako refleksyjne, wyciszające outro, ostatnia zwrotka wilka wspaniała
- FruitOffTheWall
sami swoi mój ulubiony numer z tej płyty, zawsze myślałem że wilku nawija choć murzyńcy robią z tego big cyc, po latach na geniusie przeczytałem że
Zjedz Skręta wiadomo klasyczek do pierwszej włoszczyzny holandii, super zwrotka bilona
To jest to wiadomo klasyczek ale cudowny dzieciak też lubiłem
Spoiler
odmóżdżeńcy robią z tego Big Cyc 
Zjedz Skręta wiadomo klasyczek do pierwszej włoszczyzny holandii, super zwrotka bilona
To jest to wiadomo klasyczek ale cudowny dzieciak też lubiłem
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- scam_sakawa
02. Nienawiść (+ Kaczy)
03. To Jest To
10. Życie Warszawy (+ Pono, Koras, Felipe, Romeo, Ero)
17. Zjedz Skręta (+ Żary)
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
zjedz skręta też bym na pewno dał po krótkim zastanowieniu - jeden z najlepszych numerów o jaraniu w pl rapie i topka albumu, bilon oczywiście życiówka
- oKulTywowany
Sami Swoi z genialnym bitem
To jest to ,za całokształt
Zjedz skręta jako hymn marihuaniarzy
To jest to ,za całokształt
Zjedz skręta jako hymn marihuaniarzy
This page is no longer available.
Ja wiekszosci z tych trackow nie pamietam, odpalilem sobie teraz do roboty to skleje jakas lepsza topke niz po prostu liste kawalkow ktore pamietam 
Dodano po 43 minutach 10 sekundach:
dobra przesluchane, moje top3 chyba nikogo nie zaskoczy: sami swoi, to jest to i nienawisc. Honorable mentions dla zjedz skreta i zycia warszawy jako numery zaraz pod podium. Zajebisty sa bity na tej plycie ogolnie, np ten z poza kontrola i czy to prawda? imo fajny klimat maja
Dodano po 43 minutach 10 sekundach:
dobra przesluchane, moje top3 chyba nikogo nie zaskoczy: sami swoi, to jest to i nienawisc. Honorable mentions dla zjedz skreta i zycia warszawy jako numery zaraz pod podium. Zajebisty sa bity na tej plycie ogolnie, np ten z poza kontrola i czy to prawda? imo fajny klimat maja
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Nienawiść to jest taki statement numer że chuj, najczystszy przykład muzyki buntu
Z tych co nie wymieniliście to jeszcze „Styl warszawskich ulic” (produkcja: Hemp Gru, Waco, scratche: DJ Mario) – 3:49 jest zajebiste
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Bardzo lubię Projekt negatyw. Dobry tekstowo numer, Pablo fajnie pasuje mimo że to raczej nie jego bitowe klimaty plus jeszcze chłopaki nie byli w ocenie świata tacy bliscy temu co niektórzy nazywają foliarstwem
Mysle ze juz powoli wyczerpujemy mozliwosci na top3 tej plyty wiec zapytam tak szerzej: jaki jest wg was najlepszy numer hg ever? Taki najbardziej kultowy numer, ze jakby mial zostac z calej dyskografii to by zostal tylko on i zachowamy 51% legacy tego skladu? I z innej beczki troche: jaki wasz ulubiony numer/ten do ktorego macie najwiekszy sentyment?
Najlepszy to ja nie wiem mowiac szczerze, bym musial sie zastanowic ale moj ulubiony to na pewno droga, przepiekny motywacyjny numer i z sentymentem mi przypomina czasy kiedy sam szukalem swojej i ja znalazlem
Najlepszy to ja nie wiem mowiac szczerze, bym musial sie zastanowic ale moj ulubiony to na pewno droga, przepiekny motywacyjny numer i z sentymentem mi przypomina czasy kiedy sam szukalem swojej i ja znalazlem
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
to jest to według twoich kryteriów legacy
Ulubiony?Nie pamietam tytulu ale bit byl mocarny jak skurwysyn, to bylo cos o paleniu marychy i chyba byl teledysk do tego.
A.co do kultowosci to jak phobos
A.co do kultowosci to jak phobos
- marmolad_k2
To jest to dzieciaku, to jest to.