Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
Chyba przyznacie, że problem United to niekoniecznie leży w nazwiskach.
- ConeyIsland
Problem United leży chuj wie gdzie ale na pewno nie w samych nazwiskach, to oczywiste. Cr7 mówił że klub się zatrzymał w miejscu przez tyle lat jego nieobecności (po odejściu SAFa?). Zastanawiające że tylu graczy co przychodziło odbijało się od ściany. Powodów podawanych przez różnych ludzi było multum. Di Maria podobno po zajebistym starcie (gol z Lisami lobem bodajże) został sprowadzony przez Van Gaala na ziemię który kazał mu grać w zupełnie inny sposób, taki jak widzi to Holender. Coś musi być natomiast na rzeczy skoro nawet Garnacho który chuj wie kim miał zostać, teraz się wypina na klub, wygląda jakby mu odjebalo od sławy, gdzie klubowo (!) niczego nie osiągnął. Rash grał przez parę miesięcy jak na złotą piłkę po czym zaczął frustrować od samego patrzenia na jego grę. Jeśli zmiany zapoczątkowane rok temu (zarząd, carrington, kuchnia, personel, etc.) + zakontraktowanie treneiro który ma konkretny pomysł na drużynę nie przyniosą pożądanych zmian to już nie wiem czy nawet czarna magia coś pomoże
Zdecydowanie nie, chyba nikt do końca nie wie gdzie jest problem, bo to złożona sprawa. Rashford ostatnio w wywiadzie wspominał, że za Fergusona było wszystko jasne i klarowne, każdy 15 latek już wiedział co ma robić, jak ma grać, było jakieś DNA. A potem już tylko erozja, wymiana trenerów co 2 lata, brak odpowiedniej struktury (przestarzały ośrodek szkoleniowy, brak nowoczesnych metodologii), brak odpowiednich ludzi odpowiedzialnych za transfery (jebany Woodward), pseudo kultura sukcesu (wydajmy 100 baniek na powrót Pogby, Lukaku itp i sukces sam się zrobi), długo można by tak wymieniać.
W ogóle to pięknie, że liga wraca, piwko już schłodzone, choć dziś nie przewiduje niespodzianek i boli mnie dupa, że w niedziele pracuje i przegapię Arsenal vs United 
Rozczarowanie ta pierwsza kolejka, tak czekałem a tu dwa bezbramkowe remisy, hit nudny, potencjalny hit w sobotę o 13.30 nudy i na koniec też nic ciekawego.
Ogółem to chciałem pójść na całość w tych naszych typach, ale się obsrałem i poszedłem na łatwiznę i wygląda że chyba jednak dobrze, bo od początku City i Liverpool ruszyły najbardziej (plus Tottenham wygląda fajnie na początku pracy Franka). Jedynie dwie wygrane beniaminków to sensacja, bo rok temu dopiero w 8 kolejce taka sytuacja miała miejsce. Może więc faktycznie poleci ktoś inny.
Ogółem to chciałem pójść na całość w tych naszych typach, ale się obsrałem i poszedłem na łatwiznę i wygląda że chyba jednak dobrze, bo od początku City i Liverpool ruszyły najbardziej (plus Tottenham wygląda fajnie na początku pracy Franka). Jedynie dwie wygrane beniaminków to sensacja, bo rok temu dopiero w 8 kolejce taka sytuacja miała miejsce. Może więc faktycznie poleci ktoś inny.
Będą ludzie z tego Mheuki chyba. Dobre warunki ma.
a Frimpong wypada do przerwy reprezentacyjnej, 60 minut w Premier League wystarczyło do mięśniówki, na Newcastle nie ma zdrowego PO na Arsenal może Bradley będzie gotowy
Przecież jest Joe Gomez co na PO zagrał pewnie z 50 meczów jak nie więcej, da rade jakoś
Jest jeszcze Curtis Jones.
Grywał już na prawej. Jak sporo graczy z kadry.
Slot dziś na konfie powiedział że Gomez od kilku dni nie był w stanie trenować i nie wie czy będzie gotowy na Newcastle
Dodano po 1 minucie 53 sekundach:
Dodano po 1 minucie 53 sekundach:
Szobo w sparingach zdarzyło się grać na boku obrony, biorąc pod uwagę że wraca Grav i wygryzie go ze składu może on wyjdzie jako PO
- rozklad_gaussa
wg matteo moretto forest rozwaza zwolnienie nuno bo mu popelnione transfery nie pasuja i jest spina w czekoladzie z marinakisem
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
@ConeyIsland i @@the badman lubią to
Szobo w presezonie grał więc może on xd
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
Można już wyjebac tego portugalskiego pseudo trenera? Przecież oni grają tą samą chujnie co sezon temu
i tak w kółko, kolejny trener większość swojej kadencji spędzi na próbie sprzedawania szrotu którego nakupił amorim
Chłop wygra 7 meczy ligowych z 29 
Lubię Mbeumo, to dobry piłkarz, ale za chuja nie był wart 75 mln. XD