[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
ale w tych trzech dissach dał swoje trzy najlepsze tracki od dekady, przesadzona ta krytyka Jacka Granieckiego NWJ powstań
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
-
VerminatorX
Pomimo wtopy za wtopą Mes nadal ma szansę wygrać tą paraolimpiadę. Niech ta ciamajda wyjmie głowę z dupy i wypoci coś ciekawego.
ej na czym wy sluchacie ze nie mozecie zrozumiec slow serio?
takie se ugulem, z psow, quatroporte i tam cos jeszcze zasmiane ale to znowu bardziej odbijanie niz atakowanie rywala, szkoda, na mesa starczy ale no liczylem na wiecej.
a i tede blizej gfunku tym bitem niz mes beka
takie se ugulem, z psow, quatroporte i tam cos jeszcze zasmiane ale to znowu bardziej odbijanie niz atakowanie rywala, szkoda, na mesa starczy ale no liczylem na wiecej.
a i tede blizej gfunku tym bitem niz mes beka
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
no fani mesa to ukraińcy glownie, więc z telefonu wracając nocnym na chate
Generalnie jestem team Tede, ale na Jace można wyciągnąć setki rzeczy, wystarczy trochę poszperać, i to nawet nie za głęboko, żeby powyciągać materiał na kilka dissów a Mes nawet tego nie umie xDD Tede przez to jak bardzo jest medialny, jak długi staż ma, ile akcji odwalił i ile osób zraził do siebie przez całą karierę jest dość łatwym celem, żeby wziąć go na tapet i zalać mocnymi panczami. Mes jakby chciał to by miał nieskończoną amunicję a wystawił Jacy pustą bramkę.
- Haczapurjan
słaby ten diss. minus też za wers o terapii, który udowadnia, że tede serio nie wie nic o psyche
W ogóle ta linijka
"przecież ty w ogóle nic nie grasz,
Tylko Opole i TVN, to jest cmentarz"
Nawiniete przez Tedego grającego każda chałturę na dożynkach w Pizdziuszach Dolnych
No nie wiem czy to do końca trafione
"przecież ty w ogóle nic nie grasz,
Tylko Opole i TVN, to jest cmentarz"
Nawiniete przez Tedego grającego każda chałturę na dożynkach w Pizdziuszach Dolnych
No nie wiem czy to do końca trafione
- gods bidness
To dawaj wyciągnij chociaż z pięć.Sionek pisze: ↑21 sie 2025, 22:30 Generalnie jestem team Tede, ale na Jace można wyciągnąć setki rzeczy, wystarczy trochę poszperać, i to nawet nie za głęboko, żeby powyciągać materiał na kilka dissów a Mes nawet tego nie umie xDD Tede przez to jak bardzo jest medialny, jak długi staż ma, ile akcji odwalił i ile osób zraził do siebie przez całą karierę jest dość łatwym celem, żeby wziąć go na tapet i zalać mocnymi panczami. Mes jakby chciał to by miał nieskończoną amunicję a wystawił Jacy pustą bramkę.
Razi mnie jeszcze ta wieśniacka maniera " w ŁOPszczanych spodniach"
-
jerzy_klemens_werner
Takie pytanie może troszkę medyczne, ale nie o flaka. On nie może sobie czegoś zrobić z tym głosem, to już jest po zawodach? Strasznie to brzmi, zaraz dogoni Onara.
super beef
szkoda prądu, skończcie pls
Problem w tym że Jaca to obsmieje w tych swoich lajwach albo na kanale zero, ewentualnie tak jak pisałem, powie że raz słuchał i nie pamięta i rozejdzie się po kościachSionek pisze: ↑21 sie 2025, 22:30 Generalnie jestem team Tede, ale na Jace można wyciągnąć setki rzeczy, wystarczy trochę poszperać, i to nawet nie za głęboko, żeby powyciągać materiał na kilka dissów a Mes nawet tego nie umie xDD Tede przez to jak bardzo jest medialny, jak długi staż ma, ile akcji odwalił i ile osób zraził do siebie przez całą karierę jest dość łatwym celem, żeby wziąć go na tapet i zalać mocnymi panczami. Mes jakby chciał to by miał nieskończoną amunicję a wystawił Jacy pustą bramkę.
Albo nawinie jak o Pjusie - nie wiem o co chodzi i chuj
Ostatnio zmieniony 21 sie 2025, 22:35 przez Sivestro, łącznie zmieniany 1 raz.
Tendencja spadkowa niestety. 64 lajny> 88 lajen> deadlajny. Nudny bit i odbijanie zarzutów, liczyłem na jakiś powiew świeżości a tu zero treści. Nuda.
Gdyby to były jego jedyne koncerty to można byłoby się zgodzić imo. Mimo wszystko Tede jest na każdym festiwalu typu Rap Stacja, Giżycko, Płock, Fresh n Dope i cała masa innych. Gra też w normalnych miastach solowe koncerty, w sobotę w Gdańsku choćby. Gra po wiochach bo może i jest popyt, Mesa nawet w Pierdziszewach Dolnych nie chcą.
chciałem bitewnego jace, a dostałem to, no ale tak jak pisali poprzednicy, na mesa wystarczy
- Haczapurjan
OT: Najlepszy diss w polskim rapie i nawet z tym nie handlujcie
Ale delikatne szczyny tede nagrał , jakby go coś blokowało przed przekopaniem leżącego, bit też nędza w chuj
ZgodaSionek pisze: ↑21 sie 2025, 22:35Gdyby to były jego jedyne koncerty to można byłoby się zgodzić imo. Mimo wszystko Tede jest na każdym festiwalu typu Rap Stacja, Giżycko, Płock, Fresh n Dope i cała masa innych. Gra też w normalnych miastach solowe koncerty, w sobotę w Gdańsku choćby. Gra po wiochach bo może i jest popyt, Mesa nawet w Pierdziszewach Dolnych nie chcą.
no bit tez mnie zaczal wkurwiać, cały ten sentyment do wzgórza ya pa 3 to jest padaka ostra muzyczna