ricky pisze: ↑21 sie 2025, 20:23
jak wybuchly beefy Tede-Mes i Eripe-Bedi to Dzban jajcowal sobie na insta, ze tez by sie z kims podissowal, wiec ten diss na pewno nagral sobie dla zartu, watpie zeby mial jakis prawdziwy problem do Osy
Dzban ostatnio na insta story wygłaszał trochę hot tejkow a także żalu do sceny więc na pewno nie jest to tylko beka
dobra przesluchalem i juz nie jestem pewien czy to tylko dla jaj xD chuj wie, czekam na rozwoj wydarzen. nawet jak to ustawka to niektore barsy i tak sa niezle
Ojej... to były 4 minuty męczarni, wersy o Popku i zezie śmieszne, jakiś plus, może sprawdzę resztę, bo co jakiś czas ktoś to poleca ale obawiam się, że to humor w stylu "hehe piwko" i prawie zerowa przyjemność muzyczna.
Swoją drogą ci polscy raperzy zawsze kłócą się o jakieś gówno, gorzej niż anetki z zawodówki xD JAK GRALIŚMY KONCERT W CZĘSTOCHOWIE W KLUBIE BARBU RYCHA TO SIĘ ZE MNĄ NIE POŻEGNAŁEŚ
Jako ktoś, kto kiedyś śledził całe to wrocławskie podziemie, faktycznie coś może być na rzeczy. Terefere też nagrał diss na Osę, a z jakiegoś powodu jakieś ziomki, które często nagrywały z Osą(odjutraniepale, młody kors) też jakby trochę odbili
W każdym razie teamdzban, bo Osa mi się od pierwszego legala wydaje jakiś taki krzywy
no zarabia grubą pęge a ziomale dalej żubry pod mefedron co zrobić niestety w polsce nie ma amerykańskiej kultury ze jak murzyn ej aj sztuczna inteligencja allen iverson dostaje kontrakt to wraca do hampton z brylantowym chainem dla każdego zioma jestesmy bardziej egoistycznie kapitalistyczni pod tym wzgledem
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Nareszcie faktycznie interesujący mnie beef.
Dzbaniszcze nie jest aktualnie w swojej najlepszej formie. Słychać to już było na Oławce, a ten diss tylko to potwierdza.
Mimo to trzymam stronę Tomka i wierzę, że jeszcze dowiezie. Osa zawsze mi się wydawał bardziej produktem niżeli realną postacią, a na to mam alergię.
Ostatnio zmieniony 22 sie 2025, 1:12 przez Dumb, łącznie zmieniany 1 raz.
eddy_wata pisze: ↑21 sie 2025, 21:45
niestety w polsce nie ma amerykańskiej kultury ze jak murzyn ej aj sztuczna inteligencja allen iverson dostaje kontrakt to wraca do hampton z brylantowym chainem dla każdego zioma jestesmy bardziej egoistycznie kapitalistyczni pod tym wzgledem
No chyba, że nazywasz się Borys Przybylski a twoim ziomkiem jest Flexxy 2115
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Czyli Tomb rozpisuje kolejny beef w polskiej rapgrze? Jak daleko wewnątrz sceny sięgają jego macki? Czy coś ma prawo jeszcze dziać się organicznie, a może to po prostu teatrzyk?
ja mam teroie, ze tomb jest masonem i pociaga za sznurki w przedstawieniu pt polski rap (nawet w ksywce jest przeslanie KING TOMB - Kurwy Ignoruja Nasze Grozby To On Boski Mason) pomyslcie tylko w kluczowym momencie kiedy zaczynala zwiekszac sie liczba odbiorcow polskiego rapu on wymyslil akcje plytowa podstawieni ludzie „kupili” cdki i krecili mu afere koperkowa ze niby tych plyt nie dostali a to tak na prawde byla tylko przykrywka zeby za szybko sie nie wydalo kto tym wszystkim steruje, ja tutaj niczego nie sugeruje ale kto jest kumaty i wie co jest piec ten polaczy kropki rowniez w kwestrii powiazan masonsko gansterskich wsrod warszawakich tworcow ktorzy mieli przelotke z sb mafija, solar i bialas sa najwiekszymi ofiarami tego wszystkiego bo w razie w jakby sprawa sie rypla caly przypal skierowany by zostal na nich
lygrys pisze: ↑27 lis 2023, 12:52
Mogę się bić z każdym, teraz i w każdej innej chwili.
Mam wyjebane na konsekwencje, niech świat zapłonie.