hawerc se rozjebal kolano, arsenal ma ruszyc po kogos, dawac go
Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- rozklad_gaussa
Re: Transfery
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
no mógłby też se już iść razem z disasim i badiaszilem, z tego francuskiego zaciągu tylko gusto jako tako się sprawdził
zawód w chuj ten transfer, na papierze wszystko się miało zgadzać i był tym, czego brakowało Juve w pomocy, a wyszedł totalny niewypał
w nottingham pewnie będzie kozakiem, w ogóle tam fajna paka... ndoye, hutchinson, mcatee
też tak myślę, pod warunkiem, że będzie zdrowszy, bo w Turynie się ciągle łamał
ależ to był kocur w AV, oby często nawiązywał do tego peaku, czyli co teraz kwestią czasu aż JE Alisha Lehmann również podpisze kontrakt z Nott
Dodano po 2 minutach 8 sekundach:
chyba że już nieaktualny związek
Dodano po 2 minutach 8 sekundach:
chyba że już nieaktualny związek
Już się rozeszli, ona w Como chyba wylądowała
Nową płytę wydaje
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
Spoiler
Props sie smigalo nim kiedys w fifie jak sie robilo kariery jakimis wislami czy lechami, teraz juz irl chlop przechodzi do polski
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Bo taki los rapera, bracie mój/Nawet jak cipy z nieba lecą, wszystko chuj
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
Tak żem czuł, jeżeli można mówić że czyjaś kontuzja przytrafiła się w dobrym momencie to tutaj właśnie tak jest.
no zajebiscie (bez cienia ironii, eze jest wspaniały) tylko nawet przy powodzeniu tej transakcji to wciąż nie jest backup dla ijokeresza, chyba że arteciarz jeszcze coś szykuje, wtedy nie mam więcej pytań
- rozklad_gaussa
raczej wyglada na upychanie merino/trossarda jako backupu dla gyokeresa i wlozenie eze w miejsce lewej 8/10 lub skrzydla
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
i to jest najgorsze jak 6x6rozklad_gaussa pisze: ↑20 sie 2025, 21:54 raczej wyglada na upychanie merino/trossarda jako backupu dla gyokeresa
Dodano po 20 minutach 55 sekundach:
co on poprzedniego sezonu nie symulował, chyba że sam chce mieć backup wymówek pod wicemistrzostwo
Orni daje że już wstępne porozumienie jest i 68 mln funtów przejdzie na konto kryształowego pałacu. Jeszcze tylko jutro ma on zagrać w LKE w pierwszym składzie.
- Cz4rny1337
- Moderator
Chelsea [no teraz BlueCo] wspiera nadal Brighton i Enciso przejdzie do Strasbourga, a docelowo do Chelsea