Rapowy offtopic
Re: Rapowy offtopic
Poza tauem to nie wiem, chyba jakoś za bardzo nie był to nigdy za bardzo popularny kierunek w PL poza wersami że bóg mi daje siłę czy coś
Chyba że 7 grzechów głównych Ak47 się liczy, mi akurat nawet to siadlo z całą oprawą i pomysłem jak wychodziło akacz przebrany za diabła
Chyba że 7 grzechów głównych Ak47 się liczy, mi akurat nawet to siadlo z całą oprawą i pomysłem jak wychodziło akacz przebrany za diabła
Ostatnio zmieniony 19 sie 2025, 20:46 przez Ocherz, łącznie zmieniany 1 raz.
Lipa z kwitem? Szperaj po kieszonkach ziomka
Krytyka mnie dotyka, szkoliłem się na domkach
Krytyka mnie dotyka, szkoliłem się na domkach
No ale wymieniacie sporo tych ksywek katolickich, ja ich nie kojarzę wiec pytam czy nagrali jakieś fajne albumy może
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Całej płyty to nie polecę ale od Anatoma obczaj te nuty
Oraz od 2:10 cypher Anatoma (pierwsza zwrotka PlanBe też DOJEBANA)
Spoiler
Spoiler
Spoiler
no serio nic chyba, ja w okresie bycia wczutym katolikiem chciałem się bardzo wkręcić, no ale ni chujaszki nic na dłuższą metę nie dawało rady, ewentualnie ta pierwsza płyta bartczaka, potem też już odleciał w zbytnio kaznodziejskie tony i ogólniki; ten wspomniany przeze mnie Bęsiu próbujący przenosić Lecrae na polski grunt to był spory krindż, on też ze swoim składem - uwaga - RYMcerze tez jeździł po szkołach
jest jeszcze arkadio, którego czasem słyszałem, jak mama albo babcia odpalały jakieś chrześcijanskie radia, chyba bez przypału rap, ma nawet kawałek z Bosskim Romanem
z takich mniej oczywistych to jeszcze "Dar" Krisa z tego co pamiętam było chrześcijanskim rapem, ale mogę gadać głupoty
i znany raper VBS miewał katolickie kawałki na bitach producenta z Familiady
jest jeszcze arkadio, którego czasem słyszałem, jak mama albo babcia odpalały jakieś chrześcijanskie radia, chyba bez przypału rap, ma nawet kawałek z Bosskim Romanem
z takich mniej oczywistych to jeszcze "Dar" Krisa z tego co pamiętam było chrześcijanskim rapem, ale mogę gadać głupoty
i znany raper VBS miewał katolickie kawałki na bitach producenta z Familiady
no ja anatoma pojedyncze kawałki słuchałem - dla mnie nuda w chuj.
edzio to wiadomo, że żenada
bartczak nigdy mi nie siadał
frenchman z bass medium trinity nagrał jeszcze dwie płyty "swiadectwo" i "rachunek sumienia". "rachunku" nie słuchałem, ale swiadectwo było przyjemne do słuchania
edzio to wiadomo, że żenada
bartczak nigdy mi nie siadał
frenchman z bass medium trinity nagrał jeszcze dwie płyty "swiadectwo" i "rachunek sumienia". "rachunku" nie słuchałem, ale swiadectwo było przyjemne do słuchania
szukam video z bitwy freestylowej na której slim szczegi wyszeł jakiś w chuj nadźgany coś przeklinał obok mikrofonu i zaczynał się rozbierać, ziomek wczoraj mi opowiadał że kiedyś widział takie nagranie ale nie mógł znaleźć ostatnio no i mi też nie idzie może ktoś tu widział i ma
edit: dokładnie to bitwa z szydercą z eliminacji bitwy o zdolny slask 2015 na 99%
edit: dokładnie to bitwa z szydercą z eliminacji bitwy o zdolny slask 2015 na 99%
Obawiam się, że lost media. Widziałem jak każde lost media od roku powiedzmy 2009+ (w tym klip do To Jest Banger) i nie było to jakieś specjalnie warte uwagi.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
cuda się zdarzają może ktoś tu ma zapisane, zwłaszcza że to dość długo wisiało w necie z tego co mi webarchive mówi
Kurwa miałem dziś sen że raper Zeus nie żyje i wszędzie w środowisku rapowym szok
Nie wiem jakim chujem mi się przyśnił bo nie słuchałem go minimum dwa lata, a jedyne co ostatni o nim myślałem to miałem bekę że w wywiadzie z Winim używa słowa "stary" jak Słoń "kurwa" albo "tej człeku" i nie da się go słuchać
Kurwa nawet nie pomyślałem o nim w kwestii tematu o najlepszych tytułach płyt w kontekście Zeus. Nie zyje
Prędzej bym się spodziewał że mi się przyśni nekrolog zacpanego Belmondziaka a nie z dupy Zeus
Nie wiem jakim chujem mi się przyśnił bo nie słuchałem go minimum dwa lata, a jedyne co ostatni o nim myślałem to miałem bekę że w wywiadzie z Winim używa słowa "stary" jak Słoń "kurwa" albo "tej człeku" i nie da się go słuchać
Kurwa nawet nie pomyślałem o nim w kwestii tematu o najlepszych tytułach płyt w kontekście Zeus. Nie zyje
Prędzej bym się spodziewał że mi się przyśni nekrolog zacpanego Belmondziaka a nie z dupy Zeus
Ktoś przypomni mi z czego jest ta melodia w bicie zsamplowana? Mam wrażenie że to coś co w życiu słyszałem setki razy ale nie mogę sobie przypomnieć
jak się nazywał ten kawałek afrojaxa co nawija że dzieci to kurwy
może być każdy, ale najlepiej ten którego szukam:p
- marmolad_k2
Ten Typ Mes bez dwóch zdań raper 2025. Zaledwie 4 kawałki w ciągu roku, z czego dwa już są absolutnie legendarne i których wersy w ciągu zaledwie tygodnia na stałe weszły do języka polskiego. Fenomen socjologiczny, który zachęcił do intensywnego postowania, a nawet do powrotu wielu forumowiczów, którzy zasiadali do beefu jak do tedlenoweli, śledząc kolejne analizy sytuacji finansowej postpeerelowskich elit medycznych czy stan rozkurwienia domofonu

Jest dokładnie tak jak mówisz
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął