[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
-
nescafeklasyg
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Jednak jest różnica między "tryhardowaniem", "delivery" czy "goatem" bo te anglicyzmy już w chuj spowszechniały a mes rzuca totalne kaleki jak no ACCORDING TO TEN DROGOWSKAZ, przecież kurwa wiadra żenady się leją przy czymś takim
- gods bidness
Mi w sumie w jego obecnym rapie najbardziej przeszkadza do pedrylskie jęczenie, co on uważa za awangardowe flow.
Mógłby polecieć tak i wszyscy byliby zadowoleni:
A nie jakieś NaaalEEeeEż grupy/taaAAAaaLeeeEeerz zupy
Dodano po 1 minucie 21 sekundach:
Najgorzej, że jakby mu przyszło mówić po angielsku, to by się pokaleczył jak dziecko scyzorykiem, wiem bo słyszałem jak u Winiego wymawia 'infamous'. Już chuj z angielskim, ale co on Mobb Deep nie sluchał.nescafeklasyg pisze: ↑20 sie 2025, 9:51 Jednak jest różnica między "tryhardowaniem", "delivery" czy "goatem" bo te anglicyzmy już w chuj spowszechniały a mes rzuca totalne kaleki jak no ACCORDING TO TEN DROGOWSKAZ, przecież kurwa wiadra żenady się leją przy czymś takim
y'all just mad bo udało mu się dojść to the top
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
z anglicyzmów mesa to mnie najbardziej śmieszyła "piątka kidsów" z rapersamplera
Najgorzej, że jakby mu przyszło mówić po angielsku, to by się pokaleczył jak dziecko scyzorykiem, wiem bo słyszałem jak u Winiego wymawia 'infamous'. Już chuj z angielskim, ale co on Mobb Deep nie sluchał.gods bidness pisze: ↑20 sie 2025, 9:53 Mi w sumie w jego obecnym rapie najbardziej przeszkadza do pedrylskie jęczenie, co on uważa za awangardowe flow.
[quote=nescafeklasyg post_id=<a href="tel:1125808">1125808</a> time=<a href="tel:1755676279">1755676279</a> user_id=3953]
Jednak jest różnica między "tryhardowaniem", "delivery" czy "goatem" bo te anglicyzmy już w chuj spowszechniały a mes rzuca totalne kaleki jak no ACCORDING TO TEN DROGOWSKAZ, przecież kurwa wiadra żenady się leją przy czymś takim
[/quote]
A to akurat standard u niektórych ludzi, którzy władają danym językiem trochę powyżej średniej. Nagle im się zapala jakaś lampka, że koniecznie muszą wszystkim zaprezentować jak wspaniałe wyrazy w obcym języku znają. Nie muszę dodawać, że wśród artystów, celebrytów itp. takich ludzi na pęczki. Bo często są to przygłupy, którzy w młodych latach się nie uczyli języków, a potem jak ich wreszcie stać to szybko lekcje prywatne 1 na 1 i starają się świrować ameryczkę. A na to wszystko jeszcze notoryczni poprawiacze w komentach "TEGO SIĘ TAK NIE WYMAWIA BUU HUU BOŻE JAKI POLSKI AKCENT ON MA”. Boże, co za przypałowy, samobiczujący się naród tfu
Wszyscy tacy entitled, weź wypierdalaj
Trigger i cringe typie trza umieć wymawiać
Trigger i cringe typie trza umieć wymawiać
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
byl chyba jakis stary film, na ktorym mes cos dukał do tego typa devina devina the dude? i nie wygladalo to dobrze, oczywiscie juz nie do znalezienia
- gods bidness
Beka jednakże, że Tede wygrywa ten beef póki co za pomocą pro-rosyjskich trolli. Jak się popatrzy na te negatywne komentarze pod Suką, to w większości one są kompletnie bez sensu, byle negatywne. W stylu: "to ma być raper?", "naucz się rapować!", "ale rymy częstochowskie!" itd.
-
PasjaMusic
- Zbanowany
Zobaczymy co dalej Nagrają
mega męczące te twoje prowo gods
- gods bidness
Męczący to ty jesteś z jakimś prowo.
- marmolad_k2
A po co pisać elaboraty pod utworem rapera Ten Typ Mes?gods bidness pisze: ↑20 sie 2025, 11:22 W stylu: "to ma być raper?", "naucz się rapować!", "ale rymy częstochowskie!" itd.
- gods bidness
Po prostu wieje to na kilometr generycznym komentarzem pisanym na odpierdol, bez znajomości ani twórczości Mesa, ani podstaw rapu jako takiego, byle się wywiązać z zadania.
Suka ma prawie 4 razy większe ratio komentarzy do wyświetleń niż 64 lajny. Zastanawiam się po chuj komuś by się chciało pisać w ogóle komentarz, który nic nie wnosi, byle by był negatywny, zamiast to zwyczajnie olać.
Zresztą to samo było u Winiego. Zawsze było spoko, nasza słodka kuleczka, pączuszek i w ogóle, dopóki nie przeprowadził rozmowy z Braunem, od czasu której już zawsze ma wysyp negatywnych komentarzy.
Just sayin
Suka ma prawie 4 razy większe ratio komentarzy do wyświetleń niż 64 lajny. Zastanawiam się po chuj komuś by się chciało pisać w ogóle komentarz, który nic nie wnosi, byle by był negatywny, zamiast to zwyczajnie olać.
Zresztą to samo było u Winiego. Zawsze było spoko, nasza słodka kuleczka, pączuszek i w ogóle, dopóki nie przeprowadził rozmowy z Braunem, od czasu której już zawsze ma wysyp negatywnych komentarzy.
Just sayin
no tede jest tez popularniejszy, szczegolnie w sieci, przez m.in prace dla kanalu zero
btw, odpalilem sobie wczoraj roast mesa i ciekawie sie oglada roastujacego stasiaka, tak z perpektywy czasu
btw, odpalilem sobie wczoraj roast mesa i ciekawie sie oglada roastujacego stasiaka, tak z perpektywy czasu
Ostatnio zmieniony 20 sie 2025, 12:36 przez YP_, łącznie zmieniany 1 raz.
O północy diss wlatuje, dobrze pamiętam?
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
z czwartku na piątek pewnie, tak jak przy pierwszym dissie
- gods bidness
Puszczam sobie przed spaniem poranki kanału zera na sen i wczoraj puściłem, to Tede coś tam chory, chrypiał i rzęził bardziej niż zwykle i coś tam wyrzęził, że nie nagrał, bo chore gardło i L4 jak Peja.
Niestety to video chyba przepadło w czelusciach internetu, pamiętam że to ogladalem i było na jakims vimeo czy czymś takim. Wyglądało to bardzo niezręcznie, poddenerwowany i skrępowany Mes podbija do wyluzowanego Devina i jego ziomeczkow, w ogóle w pierwszej chwili oni chyba kręcili beke z Typa. Całe to zajście Piotr S. opisał na pewno którymś ze swoich felietonów
Aha i dołączam się do głosów, których wkurwiaja te dziwne anglicyzmy Mesa. Tak samo rozumiem powiedzenie kaman albo kurwa nie wiem, cringe, ale jakieś losowe angielskie słowo w ogóle nie używane w polskim to mega buractwo i przejaw bycie pierdolonym bucem z Warszawy, tfu
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
gods bidness pisze: ↑20 sie 2025, 12:51 Puszczam sobie przed spaniem poranki kanału zera na sen i wczoraj puściłem, to Tede coś tam chory, chrypiał i rzęził bardziej niż zwykle i coś tam wyrzęził, że nie nagrał, bo chore gardło i L4 jak Peja.
Spoiler

pewnie jutro za 500 lajków na live puści wcześniej z głosnika żeby mu potem zasięgów nie obcięło o północy
- gods bidness
Nie wiem, może coś źle usłyszałem albo już usnąłem i mi się przyśniło. Jak ktoś chce, to niech sam szuka, bo mi się nie chce.
Ale przesłuchałem z pół godziny i Tede jak to typowy Tede - Mes mu koło flaka lata, ale średnio co 3-4 minuty o nim gada przez te pół godziny.
Ale przesłuchałem z pół godziny i Tede jak to typowy Tede - Mes mu koło flaka lata, ale średnio co 3-4 minuty o nim gada przez te pół godziny.