Bonus RPK

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Szuja THC

Re: Bonus RPK

Post autor: Szuja THC »

Czyli co, chłop sobie przyjeżdża na wyjazdowy mecz Polonia Warszawa-Ruch Chorzów, no bo w końcu jest "kibicem" tych drugich i później sobie zostaje w Warszawie i kręci klip z Bonusem, który jeszcze do niedawna w co drugim teledysku miał grafy Legii i bujał się z ich ekipą, która tego Ruchu nienawidzi? Do tego został jeszcze przez Bonusa i zapewne kolegów ugoszczony bo klip w dniu meczu kręcony być nie mógł. Całkiem fajne i zasadowe te środowisko
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Klip był kręcony dlugo przed meczem z tego co kojarzę.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Mider

Post autor: Mider »

lygrys pisze: 19 sie 2025, 21:03
Hubson99 pisze: 19 sie 2025, 19:05
lygrys pisze: 19 sie 2025, 19:01

Rapujący naziści to wkład polskiego uliczyczne rapu.
Dlatego się cieszę, że zamiast słuchać tego sztywnego gówna, wolałem baunsować.

Dodano po 3 minutach 47 sekundach:
https://www.facebook.com/share/p/1CXhm5JjAo/

Tu macie polskiego rapera w koszulce Ku Klux Klan, który udaje... araba?

Może arabowie są juz biali? Bo kiedyś Polacy też biali nie byli.
W komentarzach jeszcze propsy zbiera za koszulkę :damn:
Taki Basti się juz nie kamufluje, że robi Nazi Rap, bo wychowałem się na polskim rapie, a nie Muuuuuuuuu........

To jak jakiego kija w dupie ma polskie prawactwo jest dla mnie nie pojęte.
prawactwo ma kija a ty taktyczny dilator
Połas

Post autor: Połas »

Szuja THC pisze: 19 sie 2025, 21:24 później sobie zostaje w Warszawie i kręci klip z Bonusem, który jeszcze do niedawna w co drugim teledysku miał grafy Legii i bujał się z ich ekipą, która tego Ruchu nienawidzi?
Klip Bonus i Kękę kręcili w Chorzowie. Tam przywitała ich delegacja miejscowych, wśród których był ten wydziarany.
Obrazek
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

Pytanie po chuj oni ujęcia z tym zjebem wrzucili w klip :what:
Awatar użytkownika
Vasco de Balboa

Post autor: Vasco de Balboa »

Pewnie mu obiecali, że jeżeli wrzuci ich na klip to mu załatwią występ u ich przyjaciela zamiękkiego. :lol: :lol:
Szuja THC

Post autor: Szuja THC »

Połas pisze: 19 sie 2025, 21:47
Szuja THC pisze: 19 sie 2025, 21:24 później sobie zostaje w Warszawie i kręci klip z Bonusem, który jeszcze do niedawna w co drugim teledysku miał grafy Legii i bujał się z ich ekipą, która tego Ruchu nienawidzi?
Klip Bonus i Kękę kręcili w Chorzowie. Tam przywitała ich delegacja miejscowych, wśród których był ten wydziarany.
Jeszcze lepiej :lol: a czy czasem 2T4 nie miał wspólnego kawałka z malikiem śmietaną? Ciekawe te powiązania warszawsko-chorzowskie ;) Swoją drogą to KęKę musiał się tam zajebiście czuć w tym towarzystwie :lol:
TrifeLife

Post autor: TrifeLife »

W tej historii jest moim zdaniem jakieś drugie dno, którego ja nie umiem odkryć.

Bonus jedzie do Chorzowa, klepie witę z nazistą, który jest w chuj charakterystyczny, robi zbliżenia na jego dziarę.
Mijają 2 miesiące, nazista wrzuca na Instagram zdjęcia ze swastyką na meczu Polonii, chwilę później w relacji jest hymn Niemiec na tle jego kolejnej dziary "Auschwitz Disneyland".

Cały X o tym huczy, a jakoś dziwnym trafem antypolskie media, które są zawsze pierwsze, żeby uderzyć w ruch kibicowski, udają, że tego nie widzą, Bonus nie reaguje, nikt się tym nie interesuje.

Tu jest coś bardzo dziwnego od samego początku.
Awatar użytkownika
Megidox

Nie chcę snuć teorii ale szukałabym punktu wspólnego w Kruszynce z T95 ;)
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
TrifeLife

Chyba mam zbyt ograniczoną wyobraźnię, żeby go w to wmieszać.

Prędzej bym stawiał na jego innego koleżkę, który jest ewidentnie powiązany z ekipą Tuska i ma odpowiednie kwalifikacje intelektualne, żeby być łącznikiem, ale to teoria w chuj spiskowa.

Ale z jednej strony Tusk pochodzi z rodziny o nazistowskich konotacjach, z drugiej strony Ukraina, w którą on jest ślepo zapatrzony.

Nie wiem czy ktoś by uknuł intrygę rozbrojenia bomby w taki sposób i wymyślił taką pojebaną akcję w stylu "musimy ściągać murzynów, bo Polacy też gwałco".

Nie podejmuję się nawet próby oceny realności takiego scenariusza, ale w tej historii jest coś bardzo dziwnego.
Awatar użytkownika
Megidox

A ja tak biorąc pod uwagę co mu chcieli przybić/przybili
Spoiler
Obrazek
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

TRUTH pisze: 19 sie 2025, 20:08
georgefloyd pisze: 19 sie 2025, 18:43 Za co niby ostracyzm? Polacy jeździli na granicę banderowcom dawać co tylko mieli, w mieszkaniach za darmo dawali mieszkać, krzyczeli slava ukraine gdzie druga część to lachom smert a tu za jakąś swastykę u jakiegoś menela chcą Bonusa cancelować? Dajcie spokój.
panie i panowie - polska prawica czyli cwelona kurwa bez zasad nawet na nazizm ma wymówkę. Jakim cwelem musiał być twój ojciec kaleko. HA-TFU
xdddd, nie zesraj się tam. Do prawicy czy lewicy jak stąd do Toronto. Po prostu nic już mnie nie zaskoczy. Chcesz to możemy się łapać, nie ma problemu. Jak jesteś z zachodniopomorskiego możesz wpadać na sparing. Nagramy i wrzucimy tu na forum, co ty na to?
TrifeLife

Ależ dobrze wiem, że oni się znają i że mu nawet spadł zarzut działalności na rzecz obcego wywiadu.

Ale i co taki koleś miałby wymyślić?
"Bonus, jedź do Chorzowa i nakręć teledysk"?

Jakby miał się poukładać, to by się po prostu rozjebał, dla mnie to nie ma sensu, ale nie łapię Twoich aluzji.

Jak dla mnie Bonus został wysterowany w tej historii, ale nie wiem przez kogo.
On się prędzej może domyślać.
Awatar użytkownika
Megidox

Jak mu spadł to bardzo dobrze. A w moim rozumowaniu jest po prostu punktem wspólnym między Bonusem a tym chorzowskim ancymonem
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

TrifeLife pisze: 20 sie 2025, 7:51 Jak dla mnie Bonus został wysterowany w tej historii, ale nie wiem przez kogo.
Hmm chyba mam pewną teorię kto może pociągać za sznurki
Spoiler
LWD pisze: 21 cze 2023, 14:02 tak sobie teraz o tym pomyślałem i uznałem, że janusz walczuk mógł po prostu zrobić słupa z kaczego. pomyślcie logicznie, wiadome jest, że jak ktoś prowadzi przestępcze życie, to się tym nie chwali na prawo i lewo i nie nagrywa o tym piosenek, a kaczy o tym nawija. a kto to o tym nie nagrywa? no tak, janusz walczuk, on nie przyznaje się w tekstach, że jest gangsterem. wiedząc, że kaczy możę mieć wizerunek bandyty i tak bardzo podkreśla, że nie wsypie swoich kolegów, janusz walczuk go wykorzystał, zakolegował się z nim i zaproponował mu przeloty awionetką i aby zabierał swoich kolegów, kaczy nie mógł nie skorzystać, bo nawet nie miał świadomości, że wraz z jego ekipą lecą z nimi setki kilogramów narkotyków, a przecież latanie awionetkami, to niezła przygoda. janusz walczuk dzięki temu miał przewieziony towar, czyściutkie ręce, a całe ryzyko spada na bogu ducha winnego kaczego z kolegami. myślę, że warto byłoby ten scenariusz przedstawić odpowiednim służbom, bo znów ktoś pójdzie siedzieć za niewinność, a ludzie co naprawdę tym kręcą znajdą sobie nowych słupów. to są oczywiście tylko moje domysły, ale się zastanówcie czy nie ma to więcej sensu niż to jak przedstawiają to media
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
TrifeLife

Moim zdaniem nikt z TB nie miałby żadnego wpływu na ekipę Ruchu.

Co może taki typ ze znienawidzonego miasta?
Rozkazać Bonusowi i obcej bandzie kogo mają wziąć do teledysku?
Nikt w Polsce nie ma takiej władzy i możliwości na tym szczeblu.

Jeżeli ktoś za tym stoi to znacznie wyżej, ale podkreślam, że nawet nie umiem ocenić prawdopodobieństwa takiego scenariusza.
Awatar użytkownika
Megidox

Nikt nikomu nic nie kazał a to że sobie na meczach ciupaja nie znaczy że nie ma kontaktów między Ludźmi nawet z teoretycznie zwaśnionych klubów.
TrifeLife

Kontakty to ma nawet Widzew i ŁKS jak jest potrzeba.

Ale co może taki typ z Legii?
"Ej, podeślę wam Bonusa do teledysku, tylko koniecznie weźcie tego typa ze swastą"?

Jak dla mnie to prędzej ktoś z Ruchu za tym stoi, bo to oni decydowali kogo wybrać na plan.
Awatar użytkownika
Megidox

Bardziej " siemanko jedzie do Was typ od nas kręcić klip podskoczcie mu pomóc"
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

moze powstanie o tym ksiazka
mundialopsychoza
ODPOWIEDZ