Rapowy offtopic
Re: Rapowy offtopic
Kto to jest flowowiec?
Miało być foliowiec ale autokorekta im zmienila
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Oxon props w chuj za odwage zeby wyskoczyc na anglojezyczna bitwe i to jeszcze z Dizasterem xD watpie, ze urzadzi mu powtorke z Oxxxymirona, ale chetnie to obejrze, nawet sie troche jaram
FUCK OFF MR LAHEY
Zobaczymy, Dizaster to nie Frosti rege z 2018
jak to wychodziło to byłem jak wszyscy "ale oxxxy zjadł łaka", ale wróciłem se do tego jakoś niedawno no i nie. oxxxy tam nawija jakieś pierdy polityczne i stosuje na widowni szeroko zakrojony szantaż emocjonalny. na to się nakładają jakieś przeintelektualizowane odniesienia do zaawansowanej biologii i chemii. no kompletnie to nie pasuje do kotd które jest tylko murzyńską zabawą słowem. zresztą nawet w rosji co najmniej 2 wygrane oxxxego wg mnie nie są takie wygrane (ST go zassał dupą)
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Co sądzicie o braniu (od pewnego moment) do Młodych Wilków, raperów z katolickiego nurtu? Moim zdaniem ciekawe eksperymenty, jednak prawie każdemu (Augustyn) czegoś dla mnie brakowało. No i w nawiązaniu: jakich twórców z tego "podgatunku" kojarzycie jeszcze? Dzięki CD-Action poznałem Arkadio, a później tego rapującego księdza i Cukra.
Ks. Jakub Bartczak
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Medium w Młodych Wilkach był jeszcze przed nawróceniem - sam mówił że w chuj trawy wtedy jaral, zamulony był, nie pamięta nagrywania teledysku.
Jakich poza Anatomem brali potem katolickich raperów do Młodych Wilków?
Jakich poza Anatomem brali potem katolickich raperów do Młodych Wilków?
- oKulTywowany
Ci goście jezdzili po Polsce do szkół,na rekolekcje itp
Numery chyba nagrywali u ziomka Ostrego Dj Haema
This page is no longer available.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
co wgl najlepszego wyszło z katolickiego rapu poza Tauem? jakie płyty sprawdzić?
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Ks. Jakub Trapczak Diss na szatana oczywiście
Lipa z kwitem? Szperaj po kieszonkach ziomka
Krytyka mnie dotyka, szkoliłem się na domkach
Krytyka mnie dotyka, szkoliłem się na domkach