[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

YP_

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: YP_ »

też uważam, że remis, ale ze wskazaniem na tede
Hellrazor

Post autor: Hellrazor »

moore pisze: 17 sie 2025, 20:53 bo on jest bezsensownym bucem. flexipuje się na rzeczy, które są - nie że głupie ale przede wszystkim z dupy.

zgrywa inteligenta, w sumie nie wiadomo czemu. cygaretki, te gesty, angielski - to nawet nie jest komiczne, tylko cringowe. z Sentino się mogę pośmiać, ale rozumiem rolę którą gra i mogę w to jakoś wejść. u Mesa mi tylko wstyd.
Jakby sobie odpuścił te bezensowne rzeczy i skupił się na wbijaniu szpil co kawałek (czyt. Bazowanie na konkretach) bez tych bezsensownych "ozdobników", które są brzydkie byłoby solidniej ale według niego nie artystycznie.
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

Przezabawna sprawa - belmondo zebrał wiecej propsow za DZIEN DOBRRRRAH niż mes za swoj artystyczny diss.

Belmondo zebrał mniej krytyki za dzień dobrrrrah niż Mes za diss na który od chuja ludzi czekało od trzech tygodni
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

2rzyn co daje :lol:

a ten wywiad tede fajny jutro pewnie wleci już diss, a mes dalej będzie refren pisał miesiąc
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

akcja belmondo była spontaniczna i neutralna, a akcje mesa są spięte i przekalkulowane
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

Belmondo jak na bycie takim cwelem dostaje zbyt dużo propsow IMO, młodzież go lubi ironicznie i stąd te propsy ciągle choćby się zesral na scenie
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

Burak pisze: 17 sie 2025, 22:15 akcja belmondo była spontaniczna i neutralna, a akcje mesa są spięte i przekalkulowane
Ale ja wiem, a przynajmniej sie domyślam jaki stoi za tym mechanizm. Tak czy srak, piekny przykład na to jaka jest różnica między byciem charyzma a chcianiem wszystkim pokazać ze sie ja ma
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

bobsonbejbi pisze: 17 sie 2025, 22:22 przynajmniej sie domyślam jaki stoi za tym mechanizm
jest on bardzo prosty - ludzie słuchają i lubią ksyswy, które lubią
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

nie wydaje mi się, belmondo jest człowiekiem wolnym, nie ma żadnych umów z nikim ani obowiązków (a nawet jak ma to w razie co jakoś się z nich wyśliźnie), żyje se jak chce wykonując życiowe sidequesty, a jakby jakiś "uporządkowany" raper typu tede z umową w kanale zero tak zrobił to pomyślałbym że ten człowiek jest skreślony, ale może to w sumie tylko moje uprzedzenie
Ostatnio zmieniony 17 sie 2025, 22:33 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
sungtongs

Post autor: sungtongs »

Chuja wiesz o psyche, chuja wiesz o żarciu
I poprze mnie Artur, i poprze mnie Karciu

Ktoś wie o kogo tutaj chodzi w tych wersach?
Pojechałeś mi na ślizgawce, mam cię za kurwę
ale nie będę cię bił, też byłem wyszczekanym kundlem
Awatar użytkownika
LuvSic

Post autor: LuvSic »

Sivestro pisze: 17 sie 2025, 22:17 Belmondo jak na bycie takim cwelem dostaje zbyt dużo propsow IMO, młodzież go lubi ironicznie i stąd te propsy ciągle choćby się zesral na scenie
bo belmondo ma tyle charyzmy ze rzeczywiście mógłby sie zesrać na scenie i by było git

coś jak smark który mógłby nawijać o dupie maryni i bym słuchał

swojo drogo ciekawe w tym wywiadzie tdfa wspomnianie ze nagrał do szuflady i wrzucił dopiero jak usłyszał ze typ sie pruł u winiego
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

ciekawe ile takich dissów wyszło tylko do szuflady żeby się wyżyć ale żeby tego nie upubliczniać żeby nie daj boże ktoś się nie obraził i stracił twarz
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Artur to bym stawiał Yeti
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

gods bidness pisze: 17 sie 2025, 20:11 Za takie kawałki właśnie miałem poczucie, że on się marnuje właściwie już od solowego debiutu. A cały ten hustla image, który miałem w głowie był błędnie oparty na 4 kawałkach gościnnych - Red, Pezet, Kodex jeden i dwa.
prawda 100, od siebie do tych gościnek dodałbym jeszcze drinallstars i przede wszystkim feata na eisie

Dodano po 21 minutach 23 sekundach:
Sivestro pisze: 17 sie 2025, 22:17 Belmondo jak na bycie takim cwelem dostaje zbyt dużo propsow IMO, młodzież go lubi ironicznie i stąd te propsy ciągle choćby się zesral na scenie
osrać młodzież. jeśli belmondo jest ulubionym raperem wankeja i dizkreta (a prawdopodobnie i jimsona, bo pare lat temu zachwalał pod niebiosa kaza bałagana na blogu) to ewidentnie coś jest na rzeczy. to mówię tak btw, bo kto nie skumał w 2016 w czym tkwi fenomen gościa to już raczej nie skuma. ale najlepsze jest to, że on po latach ogrywania na nowo jednego patentu polegającego na redefiniowaniu języka rapu, nadal potrafi zaskoczyć sapiąc do mikrofonu jakieś dzień dobrrrrrrrrra. chodzący fenomen, i tak se myślę, że pl hh 10s byłby autentycznie tak o klasę gorszy bez dropu mobbyn w 16.
Ostatnio zmieniony 18 sie 2025, 2:43 przez chuj, łącznie zmieniany 1 raz.
złap książkę, złap reset

free smly
Haqs

Post autor: Haqs »

many-s pisze: 17 sie 2025, 18:36 Najlepszy diss tekstowo - Wini
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Przecież prawda
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Jeśli Tede nie zrobi teraz po prostu dobrego kawałka, który będzie bujał i miał jakiś panczlajn do zapamiętania, to może na ten moment i tak wygrywa w waszych oczach tym charczeniem, ale jak odpalicie te kawałki za rok, to dopiero przejrzycie na oczy, kto tu zrobił większy rozgardiasz
Ja nawet nie pamiętam jak leciał bit, w tych dwóch dissach Tedego, z wersów to pamiętam jedynie ten o piklu, z pierwszego dissu, chuj z tego że tam poodbijał piłeczki, jak te numery, nawet ciężko nazwać muzyką
Natomiast ciągle mi siedzi w głowie refren Suki, a jak pomyślę o pierwszym dissie Winiego to od razu mam w głowie obraz rozjebanego grubasa na kanapie, i w tle ten leniwy bit
Tede potrafi robić nośne dissy, ma tego od zajebania, od 3 koron do całej Erraty, ale tutaj do odpowiedzi Mesa boję się że podejdzie w stylu, nawet jak nagram jak płukam gardło to wygram, więc jak dla mnie to prowadzi TEN TYP MES
moody

Post autor: moody »

tede w tym beefie to juz moze tylko spadac, mes tylko isc w gore

tede jakby jeszcze wieksza beczke pocisnal na story, w polaczeniu z tragicznym odbiorem dissu mesa przez ogol odbiorcow, to by byla kompletna kompromitacja cwela piotera, game over
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Tede zrób nowy kawałek o czapkach full capach. Serio ostatnio jak go gdzieś zobaczyłem w close up, to dostałem otrzeźwienia, że jestem od niego tylko kilkanaście lat młodszy i się zacząłem zastanawiać, czy przypadkiem I ain't dress my fuckin age jak Floyd Mayweather.

Po twarzy tedego widać, że to już dziadzia, a on dalej się ubiera jak gimbus nastolatek.

Obrazek

Jest w tym coś przerażającego.
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

przecież on ma 34 lata na tej okładce glam rap
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
ODPOWIEDZ