[beef] Eripe - Bedoes
Re: [beef] Eripe - Bedoes
mogą mieć w opisie nr do laryngologa co to kurwa zmienia jak w trakach lecą takie teksty?
Ta dyskusja zaraz zejdzie na to czy dobrze że Bonus RPK poszedł siedzieć za teksty o dilerce i czy była to konwencja czy prawda
Szczerze nie chce mi się gadać o tym, Bedoes wygrał diss mocno, ale pod koniec potknął się kilka razy o własne nogi o czym pisałem czym Eripe nabił sobie kilka punktów honoru ale zwycięzca beefu oczywiście Bedi
Szczerze nie chce mi się gadać o tym, Bedoes wygrał diss mocno, ale pod koniec potknął się kilka razy o własne nogi o czym pisałem czym Eripe nabił sobie kilka punktów honoru ale zwycięzca beefu oczywiście Bedi
Bedoes nie wygrał tego beefu i nie wiem jak możecie uważać, że jest inaczej.
Osoba wierząca powinna propagować i starać się żyć w zgodzie nauk swojej wiary.
Osoba wierząca powinna propagować i starać się żyć w zgodzie nauk swojej wiary.
To jest ta owieczka Pana, która targnęła się fizycznie na mniejszego od siebie osobnika tylko dlatego, że ten go obraził? Gdzie jest ta miłość do bliźniego?Ewangelia wg św. Mateusza 5,39 pisze:A Ja wam powiadam: Nie stawiajcie oporu złemu. Lecz jeśli cię kto uderzy w prawy policzek, nadstaw mu i drugi!
kark to nie debil, mówił mi tak laik
jak dam se w sygnaturze "to tylko posty w internecie, bez spiny" to znaczy że mam nielimitowane prawo żeby obrażać matki innych użytkowników na forum?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
tak, wygrał mocno
dawno zwątpiłem w twoją dobrą wolę, ale chce ci przpyomnieć:
WYŻSZOŚĆ MORALNA ERIPE JEST NAJWYŻEJ WĄTPLIWA A TAK NAPRAWDE ŻADNA
DWÓCH ULAŃCÓW SIĘ SPOTKAŁO I JEDEN Z NICH ZALICZYŁ POCAŁUNEK Z KRAWĘŻNIKIEM
WYŻSZOŚĆ W SZTUCE RAPU JEST BEZDYSKUSYJNIE PO STRONIE BEDOESA
reszta to didaskalia
to jest rap jak ktoś tu padł na ziemię//to go kop z innymi nim zaczną się brać za ciebie
takie tam wersy naszego one hit wondera
takie tam wersy naszego one hit wondera
to kurwa forum rap, nie wizaż
-
starygawor
matki, oraz osoby partnerskie, zwane potocznie niuniami
a jesli chodzi o moj score, to 3:1 bedi, i chyba większość komentujących uważa podobnie
to im bokiem wychodzi, jak endomorfikowi
Też punktowałbym końcowo 3:1, honorowy za wspomniane potknięcia wizerunkowe Bedoesa po drugim numerze plus ksywy otwarcie stojące za Eripe w przeciwieństwie do ich braku (poprawcie mnie jeśli pierdolę) po stronie grubego, ale wiadomo że to kosmetyczne pierdoły w porównaniu do tego co stało się muzycznie
Dodano po 43 sekundach:
I podbijam tę kolejność numerów wrzucaną niedawno przez bodajże chuja, identycznie bym ułożył
Dodano po 43 sekundach:
I podbijam tę kolejność numerów wrzucaną niedawno przez bodajże chuja, identycznie bym ułożył
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
to że nikt z krakowskiej sceny nie stanął za bedoesem to jest straszna żenada, no ale trudno
ale to że eripe nagrał na bicie który w oryginale jest o typach takich jak on którzy żyją życiem innym zamiast swoim to go dyskwalifikuje z jakichkolwiek punktów dodatnich
ale to że eripe nagrał na bicie który w oryginale jest o typach takich jak on którzy żyją życiem innym zamiast swoim to go dyskwalifikuje z jakichkolwiek punktów dodatnich
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Bit to bit, follow up to follow up, ja nie widzę sprzeczności w nadawaniu nowego znaczenia na starym bicie, przecież nie musi to być kalka 1:1 przekonań wyrażonych w oryginale
-
BigBonus777
Truskulowcy go nie poprą bo stracą swoich słuchaczy, te biadolenie o gangu było generatorem beki od samego początku kariery Młodego Borka. Oprócz Firmy, która zdjęła kawałek bo go nie lubi ( i nie przyznali tego w oświadczeniu żeby nie dostać hejtu xD ) to z Krakowa zostaje mister jąkacz i Jan Srapowanie, także nie miał kto się wstawić za nim.
w moim idealnym świecie Furiat NH by się za nim wstawił
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Nie widziałem, żeby ktoś linkował, chyba nie było foty
https://glamrap.pl/bosski-roman-dolacza ... wa-kustwem
https://glamrap.pl/bosski-roman-dolacza ... wa-kustwem
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Kto to Mister Jakacz?BigBonus777 pisze: ↑17 sie 2025, 22:09Truskulowcy go nie poprą bo stracą swoich słuchaczy, te biadolenie o gangu było generatorem beki od samego początku kariery Młodego Borka. Oprócz Firmy, która zdjęła kawałek bo go nie lubi ( i nie przyznali tego w oświadczeniu żeby nie dostać hejtu xD ) to z Krakowa zostaje mister jąkacz i Jan Srapowanie, także nie miał kto się wstawić za nim.
Deys z Krk był za Bedoesem i był na jego koncercie ostatnim, patokalipsa do swoich fanów napisała żeby go nie cisnęli bo ma prawo se słuchać i lubić kogo chce
aha to po co się zesrali wpierw?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
W sensie? Oni nie atakowali innych ludzi ani nie napierali żeby jebać bedoesa ani nie pruli się do fanpage'y jak Bedoes z tymi privami za hejty. Tu akurat nie ma nic do zarzucenia im, po prostu nie pisali do nikogo ani nie nakłaniali do własnej wersji
Myślisz że zesrali się i Rycha Peje zmusili żeby stanął za nimi?
Myślisz że zesrali się i Rycha Peje zmusili żeby stanął za nimi?
skoro uważają że każdy ma prawo se słuchać i lubić kogo chce, to po co pruli się do Bedoesa?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- The Bitch Fucker
Też to jest przezabawny temat, że szkalujący z pozycji mędrca i hehe śmieszka funpag na capslocku prowadzi jakiś kurwa DELEKTA, którego ani jednej zwrotki nie przywoła pewnie trzy czwarte użytkowników tego forum.
Ich personalne przekonania i animozje to jedno, ale nie przelewają ich na siłę na kolegów (bo Deys to też ziomek Eripe, pili niejednokrotnie na miasteczku AGH). Imo zdrowe podejście i ludzkie.