To jest to słynne mean duck?
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- marmolad_k2
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
To follow up do rycha ktory zaczepiany non stop przez przecpanego redeusza pisal ze nie ma czasu na pierdoly bo jest na spacerze z corka 
suka jest robotna, suka lubi pracę
lecz robi byle jak, ta suka to Jacek
lecz robi byle jak, ta suka to Jacek
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
to stories to najlepiej jakby z dzisiejszą gazetą było albo innym czasoznaczkiem, bo zaraz nagra stories do przodu i wypuści w nie wiem, środę
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Ja pierdolę, te komentarze na yt
nie przypominam sobie drugiego tak masowo hejtowanego kawałka kiedykolwiek
to jest hejtowane na yt aż za bardzo, czy widzicie tu udział jakichś trzecich stron? 
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
@up
Co on się taki gruby zrobił
BTW, gówno>mes
Co on się taki gruby zrobił
BTW, gówno>mes
Ta suka to Piotrek.
Czy w "Suka niby ma pysk, ale dla mnie to sedes" czy chodzi o to że szcza mu na morde czy to jakieś 5 dno którego nie rozumiem
?
kark to nie debil, mówił mi tak laik
Mes to ten wkurwiający typ człowieka, że robi z pewnych rzeczy 90-95% siebie jako postaci. Może nie umiem tego wytłumaczyć słowami, ale na pewno kojarzycie osoby, które:
- jak złapią zajawkę na podróżowanie, to nagle cały czas będą ci pierdolić gdzie to byli, co zobaczyli, na sociale same zdjęcia z podróży, w bio odwiedzone kraje, nie pogadasz o niczym innym tylko P O D R Ó Ż O W A N I E, rozumiesz?
- jak kupią samochód to na IG 99% storek zajebane tym gratem, zdjęcia kurwa z mycia samochodu na myjni itd. Masz wrażenie, jakby osobowść tego człowieka można było opisać wtedy słowami "posiadacz samochodu", a nie normalnymi cechami jakimi osobowość się powinno opisywać
- jak zostaną rodzicami, to nagle jak ktoś nie ma dziecka to jest dla nich gorszy, tylko rodzicielstwo sensem życia mordo. Pokazywanie wokół jakimi to są zajebistymi rodzicami i na nic nigdy nie mają czasu BO DZIECKO
- zaczną trenować jakiś sport/po prostu chodzić na siłownię - wszystko zajebane dietami, poradami co do treningu, jak można w życiu nie trenować tak jak ja itd.
I nie mam nic do ludzi, którzy są rodzicami czy sobie coś kupią i się pochwalą, albo złapią na coś zajawkę i o niej mówią. Po prostu bekę mam wtedy, kiedy całą postać takiego typa można streścić 1 słowem.
A Mes to idealny przykład punktu "rodzic" + "posiadacz samochodu". Brakuje jeszcze żeby zaczął podróżować i trenować, to z jego wkurwiającym byciem byśmy już totalnie zerświrowali patrząc do wstawia do neta, ale no raczej ludzie jak już tak wariują to na punkcie 1 czy 2 rzeczy
- jak złapią zajawkę na podróżowanie, to nagle cały czas będą ci pierdolić gdzie to byli, co zobaczyli, na sociale same zdjęcia z podróży, w bio odwiedzone kraje, nie pogadasz o niczym innym tylko P O D R Ó Ż O W A N I E, rozumiesz?
- jak kupią samochód to na IG 99% storek zajebane tym gratem, zdjęcia kurwa z mycia samochodu na myjni itd. Masz wrażenie, jakby osobowść tego człowieka można było opisać wtedy słowami "posiadacz samochodu", a nie normalnymi cechami jakimi osobowość się powinno opisywać
- jak zostaną rodzicami, to nagle jak ktoś nie ma dziecka to jest dla nich gorszy, tylko rodzicielstwo sensem życia mordo. Pokazywanie wokół jakimi to są zajebistymi rodzicami i na nic nigdy nie mają czasu BO DZIECKO
- zaczną trenować jakiś sport/po prostu chodzić na siłownię - wszystko zajebane dietami, poradami co do treningu, jak można w życiu nie trenować tak jak ja itd.
I nie mam nic do ludzi, którzy są rodzicami czy sobie coś kupią i się pochwalą, albo złapią na coś zajawkę i o niej mówią. Po prostu bekę mam wtedy, kiedy całą postać takiego typa można streścić 1 słowem.
A Mes to idealny przykład punktu "rodzic" + "posiadacz samochodu". Brakuje jeszcze żeby zaczął podróżować i trenować, to z jego wkurwiającym byciem byśmy już totalnie zerświrowali patrząc do wstawia do neta, ale no raczej ludzie jak już tak wariują to na punkcie 1 czy 2 rzeczy
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
mes jest człowiekiem który musi pokazać że jest lepszy od innych, chociaż tak naprawdę nie jest
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Inna kwestia że on bardzo ciężko znosi kryzys wieku średniego. Ma 43 lata a to jak on czasem wstawia screeny z czatów z jakimiś malolatami albo foty z jakimiś 19-24 letnimi ludźmi pod klubem to przywołuje obraz jakiegoś wiecznego studenta który nie może przeżyć że nie ma już 25 lat i ciągle wbija na jakieś imprezy z grudą w nosie i zagaduje do małolat/małolatów używając zwrotów y'all, c'mon i spamujac "xddddd" na czacie by tylko nie wypaść z młodzieżowego obiegu
Nałogowcy tak mają że jak się czegoś złapią to na 110% normalności
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Ja tam szanuję ludzi z zajawkami, którzy mają kurwa iskrę w oku jak o tym mówią, nawet jak tego nie rozumiesz, ale jarasz się tym, ze ktoś się jara, ale faktycznie jak to wtedy staje się ich całą osobowością to jest to w chuj męczące
Nawet sra oraz to ze tede robi rap gowniany a rap sie robi morda wiec wszystko co wypuszcza z ryja jest gownem.
Ale do sedesu się sra a nie sra się sedesem to musiałby mieć dupe a nie sedes zamiast pyska
W ogóle mes ma tu jakieś zapędy dziwne ze szczaniem do łóżka i sedes z mordy
W ogóle mes ma tu jakieś zapędy dziwne ze szczaniem do łóżka i sedes z mordy
Lipa z kwitem? Szperaj po kieszonkach ziomka
Krytyka mnie dotyka, szkoliłem się na domkach
Krytyka mnie dotyka, szkoliłem się na domkach