Taco Hemingway
Re: Taco Hemingway
Artystom wolno więcej jak Polańskiemu, a taco akurat ma wyjątkowe zasługi bo w chwili próby wpłacił 100k na medykow codziennie ryzykujących życiem (jak np. bel) żeby uratować Polaków przed covidem
Ona miala 16 jak sie zaczeli spotykac? Czyli juz sa 9 lat razem? Niezle 
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
W tej historii brakuje mesa który by ją mu zrobił 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
a myślisz że czemu jej ojciec jest po 4 udarach?Ona miala 16 jak sie zaczeli spotykac? Czyli juz sa 9 lat razem? Niezle![]()
Tam jest wypisane 12 różnych osób, które nad tym pracowało. Na prawdę chapeau bas.
kark to nie debil, mówił mi tak laik
To niezły groomer i to nie psi
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Grooming jest jak do dziewczyny zaleca się mało znany grubol spoza showbiznesu. Jeśli wybranek sam jest przystojnym celebrytą wtedy to urocza para.
Taco to rocznik 1990, Iga Lis 1999, więc 9 lat różnicy
Roxie Węgiel to rocznik 2005, Kevin Mglej 1996, więc 9 lat różnicy
Poniżej kilka komentarzy od kobiet spod pierwszego wspólnego zdjęcia, zgadnijcie której pary:

Poniżej kilka komentarzy od kobiet spod pierwszego wspólnego zdjęcia, zgadnijcie której pary:
Spoiler
Spoiler

Spoiler

Spoiler

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- marmolad_k2
Dawno nie widziałem Wonsacza, czy on serio tak zbedoesiał, czy to taki niefortunny kadr?
Iga Lis to 2000 rocznik, jeszcze gorzejSWN pisze: ↑17 sie 2025, 13:45 Grooming jest jak do dziewczyny zaleca się mało znany grubol spoza showbiznesu. Jeśli wybranek sam jest przystojnym celebrytą wtedy to urocza para.
Poniżej kilka komentarzy od kobiet spod pierwszego wspólnego zdjęcia, zgadnijcie której pary:Spoiler
![]()
Spoiler
Spoiler
Spoiler
kiedy wpierdolisz cały granulat dla fajnopolaków i udajesz niewiniątkomarmolad_k2 pisze: ↑17 sie 2025, 14:13 Dawno nie widziałem Wonsacza, czy on serio tak zbedoesiał, czy to taki niefortunny kadr?Spoiler
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Przepraszam za pomyłkę, jw tym gorzej dla wąsacza mącącego w głowach 18 latkom które zależnie od tego kto pyta:
a) są świadomymi kobietami które wiedzą czego chcą i mogą o sobie decydować
b) są jeszcze zagubionymi nastolatkami łatwo podatnymi na manipulacje patriarchatu
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Najpierw na "Polskie Tango" zaangażował się w polityke z tymi 8 gwiazdkami a teraz daje młodej Idze możliwość realizacji się w reżyserii. Wydaje mi się że to jednak ona go urabia a nie że to grooming jest 
kark to nie debil, mówił mi tak laik
Przecież jak to rocznik 2000 to ona jest jeszcze dzieckiem. Obrzydliwy typ.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Mamy 2025 jak coś
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Bez przesady, 25 lat to nie dziecko, nie zmieni to tego że jak jej mózg zaprogramował w wieku 16 lat to do dzisiaj działa na tym samym programie
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
-
georgefloyd
Co wy pierdolicie, 18 lat może decydować o losach narodu poprzez glosowanie. Może mieć licencję na zabijanie czyt. prawo jazdy. 18 lat to osoba która odpowiada za swoje czyny. Nie róbcie jakiś niedorajdów życiowych. Może iść na wybory ale nie może sobie wybrać z kim iść na randkę? Dajcie spokój.
No ale ona nie miała 18 lat tylko 16 a on 27 jak się zaczynali spotykać
16 =! 18, może to tylko dwa lata ale jak masz 16 lat to wciąż ponad 10% twojego życia
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
-
georgefloyd
- przedszkolanek
to akurat od 15
ale ogólnie chłopaki jest tyle rzeczy, o które się do tego cwela można przyczepić na czele z chujową muzyką, a wy akurat bierzecie na sztandar, że jego dupa miała 10 lat temu 15 lat, w sensie chwały to mu nie przynosi, ale naprawdę to jest 10 kolejność odśnieżania
Jak coś to mój post to było nawiązanie do popularnego na X bronienia kobiet jak coś odjebią albo zwiążą się ze starszym partnerem. Wtedy tak nawet przy 30 latach na karku są komentarze, że to jeszcze przecież niedojrzała osoba, wręcz robienie dzieci z tych kobiet.
Ostatnio mi się śmiać chciało jak wyszło, że Pamela Anderson jest w związku z Liamem Neesonem i mimo, że ona ma 58 lat to ludzie pisali, że to jeszcze dziecko i zły groomer jej mózg pierze
Dodano po 21 sekundach:
@przedszkolanek Al Capone poszedł siedzieć za podatki
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji