[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
obsrany output?!
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Debil się dalej pruje na insta story żeby pokazać mu gdzie diss tede jest lepszy i że nie potrafi przyspieszyć
Czy on zmienił opis profilu na „MOST HATED SINCE 2022”(
) czy to już było?
Czy on zmienił opis profilu na „MOST HATED SINCE 2022”(
zmienil. wczesniej bylo bodajże LOS NIE CHCIAŁ INACZEJ
stories o którym mowa:
na kanale Mesa na IG też niezły damage control w komentarzach, ale ja już nie mam siły tego wstawiać, mój limiter żeżuncyjny już nie daje rady, wybaczcie
Spoiler

Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE

Nie no typ jest niemożliwy
I on w wywiadzie u Winicjusza wypominal swoim ex bliskim brak samokrytyki
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
podjąłem czelendż i wziąłem wersy z dissu tedego:

vs z dissu mesa:Polowań sezon rozpoczęty
A wszystkie dupy tu wiedzą, że jesteś pierdolnięty
Na dłuższą metę nic nie wyrwiesz
Bo trudno znaleźć kobietę, kiedy się taki świr jest
te wersy mesa trochę autodiss hmm?Pięćdziesięciolatkowie na rowerach w fajnych ciuchach
Żaden nie ma dzieci, tylko woda leci z fiuta
Jedyni znajomi, więc pora im wyszeptać
To nie spoko ekipa, ale sekta wokół creepa
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
było już wałkowane, ale no, przecież nikt (przynajmniej tutaj) nie ma wątpliwości kto ma większe umiejętności. muzycznie jest ok, po prostu zabrakło panczy i ofensywności
co z tego, ze technicznie moze to byc lepsze skoro to jest bezplciowe lol
mogl dac belmonda do nawiniecia jego wysrywu, a chlop by mu wyccarowal track przez charyzme
mogl dac belmonda do nawiniecia jego wysrywu, a chlop by mu wyccarowal track przez charyzme
c'mon y'all trippin frfr
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Przez to jego bucowate podejście straciłem do niego resztki szacunku fr.
Jaca też buc, ale chociaz z fajnym poczuciem humoru i luzem. Pare jego programow na kanale zero kiedyś obejrzalem i przyjemnie mi się to oglądało. Każdy wywiad z Mesem jest cringowy i dziwny
Jaca też buc, ale chociaz z fajnym poczuciem humoru i luzem. Pare jego programow na kanale zero kiedyś obejrzalem i przyjemnie mi się to oglądało. Każdy wywiad z Mesem jest cringowy i dziwny
napinka na przyspieszenia jak u jakiegoś białasa w beefie z peżotem w 2012 
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- marmolad_k2
Dodano po 41 sekundach:Dalej, poużalaj się nad sobą, weź się popłacz
Wszystko to jest, no bo baba ciebie w dupę kopła
Narcystyczna osobowość, wymienione zamki
Jeszcze trochę z prochem ziomek i zabiorą klamki
Proste, ale trafia w cel idealnie.
Ostatnio zmieniony 17 sie 2025, 13:24 przez marmolad_k2, łącznie zmieniany 1 raz.
pokażcie mu natychmiast, gdzie jego diss nie świeci w ciemności!
miało być wyczarować, przecież wiesz o co chodzi o co się przypierdalasz do zwykłego chłopaka żadnego odmieńca
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
muszę podbić, z tym zastrzeżeniem, że kiedyś tede w wywiadach (powiedzmy że od wanilii do niedawna) mnie stoktoć bardziej irytował niż mesiu. był tak pretensjonalny i co to nie on, i czego to on nie przewidział na scenie, i o czym to pierwszy nie nawijał, że nie dało się tego słuchać. nie wiem czy to ma związek z tym, że rzucił ścierwo, no ale ostatnio faktycznie da się go słuchać bez żenady, przypomina bardziej tego sympatycznego tedego z okresu fuck tede glamrap.Karkovsky pisze: ↑17 sie 2025, 13:22 Przez to jego bucowate podejście straciłem do niego resztki szacunku fr.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
wywiady Tedego z Rawiczem przecież spoko luzackie rozmowy
przynajmniej tak to pamiętam, nie chce tego odtwarzać ponownie i sobie psuć pamięci
przynajmniej tak to pamiętam, nie chce tego odtwarzać ponownie i sobie psuć pamięci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
ale js serio nie wiem, bo wygooglowałem to słowo i zobaczyłem przykłady użycia (może to też były liuterowki nwm) i pomyślałem, że to może jakiś nowy slang nad którym nie nadążam. zero spruty
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Wywiadu dawno nie widziałem, na pewno też w kanale zero jest to jakaś maska, pamiętam ze kiedys w wywiadach rzeczywiście też był strasznie bucowaty. Ale to pewnie zależnie od okresu w życiu i zawartości kokainy we krwi.chuj pisze: ↑17 sie 2025, 13:28muszę podbić, z tym zastrzeżeniem, że kiedyś tede w wywiadach (powiedzmy że od wanilii do niedawna) mnie stoktoć bardziej irytował niż mesiu. był tak pretensjonalny i co to nie on, i czego to on nie przewidział na scenie, i o czym to pierwszy nie nawijał, że nie dało się tego słuchać. nie wiem czy to ma związek z tym, że rzucił ścierwo, no ale ostatnio faktycznie da się go słuchać bez żenady, przypomina bardziej tego sympatycznego tedego z okresu fuck tede glamrap.Karkovsky pisze: ↑17 sie 2025, 13:22 Przez to jego bucowate podejście straciłem do niego resztki szacunku fr.
A wywiady z Yetim klasyk, tez lubiłem
A, no i reakcja Tede na diss też przepiękna była, właśnie to jest to co mam na myśli przez jego poczucie humoru
Ostatnio zmieniony 17 sie 2025, 13:35 przez Karkovsky, łącznie zmieniany 1 raz.