Sivestro pisze:A był ten prymityw Kluchu z Alcomindz który nie zrozumiał w ogóle tekstu Dwóch Slawow (coś rzucili na scenie że Alcomindz zrobiło niezły gnój) i wjechał tam na scenę i zajebał Rado w łeb xD?
Oni wtedy powiedzieli, ze alcomindz majka zaplulo chyba czy cos. Jeszcze z akcji nie raper vs raper to Kaczor vs jakas baba i Kobik vs niezidentyfikowani opracy w prozaku
Obaj macie rację, Glamrap referował to tak:
2rzyn pisze: ↑20 sty 2024, 9:32
Dlaczego Tede Królem Jest
Kurwa to oświadczenie Klucha xD możliwe że Bedi się na nim wzorował, tym bardziej że nagrywał z Alcomindz za dzieciaka
Może tam doszukiwać się genezy patologii u młodego Borka jak miał takie autorytety?
Dodano po 3 minutach 56 sekundach:
ps najśmieszniejsze w tej akcji jest to że Kluchu jest niższy nawet od Koldiego, chciałbym zobaczyć jak wyglądało to zajebanie z bani Radowi, wyskok zrobił jak Kobe?
obi pisze: ↑16 sie 2025, 8:56
quebo też komuś znanemu z 10 lat temu na backstage wyjebal, jakbym miał w ciemno strzelać to bonson albo tede - pamięta ktoś moze?
Zgrywusowi od tedego, na forum ktos pisał, że do laski mu sie przystawiał i dostał liścia na odmułke, ale to ktoś musi potwierdzić
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Sivestro pisze:A był ten prymityw Kluchu z Alcomindz który nie zrozumiał w ogóle tekstu Dwóch Slawow (coś rzucili na scenie że Alcomindz zrobiło niezły gnój) i wjechał tam na scenę i zajebał Rado w łeb xD?
Oni wtedy powiedzieli, ze alcomindz majka zaplulo chyba czy cos. Jeszcze z akcji nie raper vs raper to Kaczor vs jakas baba i Kobik vs niezidentyfikowani opracy w prozaku
Obaj macie rację, Glamrap referował to tak:
Skojarzyło mi się to z tym jak kiedyś tede coś nawinął że straszyli go rychem ale on był na spacerze z corka, chyba w tym kontekście że peja ma teraz rodzinę i w ogóle, to go peja coś terroryzował telefonami chuj wie nie pamiętam dokładnie ale coś takiego chyba było xd
Lipa z kwitem? Szperaj po kieszonkach ziomka
Krytyka mnie dotyka, szkoliłem się na domkach
Bardziej od tej nieudanej próby kopnięcia jakiegoś dziecka pociesznego o aparycji mc kuli zaciekawila mnie akcja z komentarzy pod tym twittem
KONESER TO TEN CO KIEDYS POD KSYWĄ NOCNY SOSA MIAŁ NUMER Z BIAŁASEM GDZIE TYPO Z JEGO EKIPY MACHAŁ KLAMKĄ I SE JEBNĄŁ NIĄ W GŁOWE XD NOCNY SAMYCH SZTYWNYCH GITÓW W EKIPIE MA
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
z tego uniwersum kojarzę też była akcja kiedyś, że jakaś laska dostała w pizde na koncercie Pikersa jak stała pod scena ale nie pamiętam czy to było celowe czy nie
lygrys pisze: ↑27 lis 2023, 12:52
Mogę się bić z każdym, teraz i w każdej innej chwili.
Mam wyjebane na konsekwencje, niech świat zapłonie.
Raper Kaczor BRS toczył swego czasu wojnę z Piterem z Gangu Przemyskiej Patologii. Były chyba jakieś akcje na pięści, był gaz. Gdy reprezentant Przemyskiej Patologii postanowił zaskoczyć oponenta w jego mieszkaniu, został zmuszony do odwrotu po tym, gdy matka kaczora spłoszyła agresorów okrzykiem „ja wam zaraz pe*ały dam”. Następnie, gdy Piterowi podwinęła się nogą i wylądował na dołku, Kaczor zawitał tam z ekipą i krzyczał, że Piter będzie jebany. Nie wiem nic więcej na ten temat, bo o takich rzeczach nie pisze się w internecie, tylko wyjaśnia tam gdzie trzeba, pozdro dla kumatych.