[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
W tamtych czasach jeszcze chyba Golin zaczynał ale nie wiem czy miał tu hajp.
Debiut Grubego Mielzkiego legalny?
Lavorama?
Debiut Grubego Mielzkiego legalny?
Lavorama?
- scam_sakawa
O, Lavorama oczywiście truskulowy obiekt masturbacji kółeczka wzajemnej adoracji również.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Golin - iirc sporo propsów zbierał, tylko była beka z tej czystej formy popkillera, całkiem słuszna
debiut Mielzkiego - wydaje mi się, że większość miała bekę, bo użył słowa matka 415 razy na albumie, ogólnie Mielzky i forum to mocne love/hate relationship
ogólnie to tematy są zarchiwizowane, polecam se poczytać, tym bardziej że często raperzy sami pisali w tematach
debiut Mielzkiego - wydaje mi się, że większość miała bekę, bo użył słowa matka 415 razy na albumie, ogólnie Mielzky i forum to mocne love/hate relationship
ogólnie to tematy są zarchiwizowane, polecam se poczytać, tym bardziej że często raperzy sami pisali w tematach
AHAHAHAAHH ale mi przypomniales te czysta formę
Odpalcie to sobie na poprawę humoru, recytacja jak w gimnazjum na zaliczenie Inwokacji hahahahahahh
Odpalcie to sobie na poprawę humoru, recytacja jak w gimnazjum na zaliczenie Inwokacji hahahahahahh
- scam_sakawa
W ogóle to zakończenie dissu:
Dorabiacie na psach, Wy wszyscy, którzy nie jaracie się tym?Nie ufaj temu, kto nie jara się tym, pewnie dorabia na psach, aha
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
W kwestii odpowiedzi Tedego - liczę, że pociśnie z Mesem za promowania ukraińskiego nazizmu, bo Ukraina jest de facto spadkobierczynią „dorobku” 3 Rzeszy, przynajmniej w kwestii kulturowo-historycznej.
Tam nawet nie dość, że nie ma żadnej penalizacji hitleryzmu, to wręcz na piedestał stawia się hitlerowskich zbrodniarzy, ludobójców i tego typu element.
I najlepsze jest to, że lewarom typu Mes czy „Wyborcza” to w ogóle nie przeszkadza, wręcz się z tym utożsamiają, ale jak widzą Polaków z biało-czerwonymi flagami 11 listopada, to wtedy jest według nich „faszyzm”, z którym trzeba walczyć.
Tam nawet nie dość, że nie ma żadnej penalizacji hitleryzmu, to wręcz na piedestał stawia się hitlerowskich zbrodniarzy, ludobójców i tego typu element.
I najlepsze jest to, że lewarom typu Mes czy „Wyborcza” to w ogóle nie przeszkadza, wręcz się z tym utożsamiają, ale jak widzą Polaków z biało-czerwonymi flagami 11 listopada, to wtedy jest według nich „faszyzm”, z którym trzeba walczyć.
- rany1odbytu
Na te linijki o zrobieniu na nigeryjski scam czy pokaz garnków mógłby rzucić coś w odpowidzi nt. Telefonu od brokera kryptowalut z podejrzanie wschodnim akcentem xd
Jedyne co to forumowicze dorabiają psu rogi 
Ostatnio zmieniony 16 sie 2025, 11:13 przez Megidox, łącznie zmieniany 3 razy.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Refreny Myrona w chuj lepsze przeciez
Takie coś mi dziś rano yt przypomniał. Nostalgłem i śmiechłem mocno. To jak personifikacja tego memu "ale żeście ekipę zmontowali" z "Chłopaków z Baraków".
- The Bitch Fucker
Dasz jakieś źródło, jakąś wypowiedź mesa, w której „promuje ukraiński nazizm”?TrifeLife pisze: ↑16 sie 2025, 11:09 W kwestii odpowiedzi Tedego - liczę, że pociśnie z Mesem za promowania ukraińskiego nazizmu, bo Ukraina jest de facto spadkobierczynią „dorobku” 3 Rzeszy, przynajmniej w kwestii kulturowo-historycznej.
Pewnie chodzi mu o slava ukrainie na koncercie
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Haha Tedas jako hypeman Mesa.
Jakość dźwięku zdecydowanie podbija komiczność tego video
Jakość dźwięku zdecydowanie podbija komiczność tego video
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
-
bobsonbejbi
Dla mnie najwieksza wartością tego dysku jest to, ze postanowiłem sobie posprawdzać starsze płyty mesa (tede tez sie bede odświeżać btw) I sprawdzić co mnie tam tak jaralo i czemu obecnie brzmi tak a nie inaczej. Wniosek jaki mam to ze 10-15 lat temu wszystkie przyspieszenia, łamanie wersów w połowie slowa itp byly po to, zeby sie mieścić w bicie, na potrzeby kawałka.
Tera to brzmi jakby chłop pamiętał ze go wszyscy za to lizali po dupie więc bedzie robic to samo, ale brzmi to turbo wymuszenie. Trochę jakby 4o latkowi sie przypomniało jak melanżowa 20 lat temu i uznał ze dalej moze a skończył zarzygany ze złamanym kręgosłupem
Tera to brzmi jakby chłop pamiętał ze go wszyscy za to lizali po dupie więc bedzie robic to samo, ale brzmi to turbo wymuszenie. Trochę jakby 4o latkowi sie przypomniało jak melanżowa 20 lat temu i uznał ze dalej moze a skończył zarzygany ze złamanym kręgosłupem
Proukrainskie wypowiedzi Mesa sięgają już premiery filmu Wołyń lata temu, długo przed eskalacja konfliktu w 2022
ale co ma mes w 2010 do mesa w 2025? to, ze mu jeszcze bardziej odjebalo na stare lata nie zmienia faktu, ze pierdoililes glupoty 20 lat temuscam_sakawa pisze: ↑16 sie 2025, 10:07 Cieszy mnie to, że w 2009-2011 byłem na ślizgu nazywany prowokacją przez jakichś typów, LiMów, esdeków, bieniów, CywiLów, pawlikówwrk (i pewnie jeszcze pierdyliard innych nicków wówczas jechało po mnie), a 15 lat później widać kto miał rację.
Nazywany prowokacją ze względu na zwykłą krytykę w stosunku do artyzmu Mesa. Temat o ZNP na ślizgu był festiwalem wzajemnej adoracji.
Wyobraźcie sobie slg.eu w 2011 po tym kawałku - przecież tam byłoby z 7-8 postów w temacie na minutę z bowdownami dla tej piosenki Mesa i komentarze, że chłop jest lata przed sceną.
co za duren

ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?